Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Avensis 2009 1800cc

Re: Ερώτηση για Avensis 2009 1800cc

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Παρ 10 Ιαν, 2014 01:07

louis13 έγραψε:ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΝΔΙ ΣΤΟ ΑΟΥΡΙΣ

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία

Ως τώρα με 10.000km απόλυτα ευχαριστημένος, κανένα τσεκ και κανένα απολύτως πρόβλημα, χαμηλομεσαία μου φαίνεται δυνατότερο και στα ψηλά πάει τουλάχιστον σαν βενζίνη, μικρή κατανάλωση σε βενζίνη! Σαν εταιρία σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα, στα λεφτά της είναι από τις καλύτερες!
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 10 Ιαν, 2014 08:21

dimoskats έγραψε:

Ως τώρα με 10.000km απόλυτα ευχαριστημένος, κανένα τσεκ και κανένα απολύτως πρόβλημα, χαμηλομεσαία μου φαίνεται δυνατότερο και στα ψηλά πάει τουλάχιστον σαν βενζίνη, μικρή κατανάλωση σε βενζίνη! Σαν εταιρία σου την συνιστώ ανεπιφύλακτα, στα λεφτά της είναι από τις καλύτερες!

Και ενα ford τρανζιτ εχουμε εδω με το ιδιο σύστημα που τοποθετήθηκε το Μάιο σε γνωστό συνεργειο με καμένο καπακι δεν είχε λιπανση καθολου ούτε ψεκαςμους βενζινης ούτε λαδιερα

τι εινσι αυτο το νεο κόλπο με την εγγύηση των 15 ετών αλλα με απαλλαγή 900 € ;

Το Καπακι παει ενα χιλιαρικο και ο έχων την εγγύηση θα λάβει 100 € ; Στα ψιλά γράμματα ; Για πες μας ρε συ Dim...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό louis13 » Παρ 10 Ιαν, 2014 13:50

EYXOMAI NA NHN ATYXOS STO AVENSIS. TELIKA H LANDIRENZO H ROMANO THA BALO
louis13

Δημοσιευσεις: 20

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 10 Ιαν, 2014 15:40

Qgas έγραψε:
dimoskats έγραψε:

Και ενα ford τρανζιτ εχουμε εδω με το ιδιο σύστημα που τοποθετήθηκε το Μάιο σε γνωστό συνεργειο με καμένο καπακι δεν είχε λιπανση καθολου ούτε ψεκαςμους βενζινης ούτε λαδιερα

τι εινσι αυτο το νεο κόλπο με την εγγύηση των 15 ετών αλλα με απαλλαγή 900 € ;

Το Καπακι παει ενα χιλιαρικο και ο έχων την εγγύηση θα λάβει 100 € ; Στα ψιλά γράμματα ; Για πες μας ρε συ Dim...

Κάτσε πρώτα κάποιος να πιστοποιήσει ότι φταίει το υγραέριο για το καμένο καπάκι και βλέπουμε!
Αν έχουν καεί οι βαλβίδες εξαγωγής, δεν θα πάρει ούτε φράγκο, ο συντάκτης της εγγύησης έκρινε ότι δεν σχετίζονται οι βαλβίδες εξαγωγής με το υγραέριο!! :roll:
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Παρ 10 Ιαν, 2014 18:23

Αν απευθύνεστε σε μένα μην κάνετε χαρές, η εγγύηση μου είναι αναρτημένη, δεν έχει απαλλαγή 900ευρώ., βασικος όρος για να έχεις εγγύηση είναι η λίπανση, όπως κ συμφώνησα να έχω λίπανση κ με ψεκασμούς βενζίνης κ με την λαδιερα jlm, μην προσπαθείτε να υποβάθμισετέ ένα σύστημα που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην παγκόσμια αγορά μόνο κ μόνο γιατί δεν χωνεύετέ ένα μαγαζί, στ κάτω κάτω δώστε εσείς καλύτερες εγγυήσεις, εύκολα κριτικάρεις ότι δεν τολμάς να κάνεις!!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk
dimoskats

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 10 Ιαν, 2014 23:43

Μονο που στο transit παρά τα τεράστια παρακάλια δεν του έβαζαν λιπανση μονο tuneup 65 € τη φορά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Σάβ 11 Ιαν, 2014 13:24

Qgas έγραψε:Μονο που στο transit παρά τα τεράστια παρακάλια δεν του έβαζαν λιπανση μονο tuneup 65 € τη φορά

Μου ακούγεται πολύ περίεργο...γιατί να μην θέλει να του βάλει λίπανση ή συμμετοχή βενζίνης?? Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν ξέρω τι να πώ...
Πάντως όταν εγώ παρέλαβα το αυτοκίνητο μου, ο υπεύθυνος του συνεργείου με ενημέρωσε πως η συμμετοχή βενζίνης έχει ρυθμιστή στο 2% και αν θέλω να την βγάλω θα έπρεπε να του κάνω υπεύθυνη δήλωση για να το κάνει, διότι η LANDI RENZO απαιτεί να υπάρχει συμμετοχή βενζίνης στο συγκεκριμένο ΤΟΥΟΤΑ... (σαν να σου λέει κάνε εσύ την μακακία σου, αλλά εγώ δεν φταίω), συν την λαδιέρα που είναι ρυθμισμένη στις 6-8 σταγόνες το λεπτό (ανάλογα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος, παρατήρησα αυτή την απόκλιση)!
dimoskats

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Σάβ 11 Ιαν, 2014 13:53

4 φορές εχω επισκεφθεί το εργοστάσιο της Landirenzo Landi, πείτε το όπως θέλετε για σεμινάρια με Ιταλούς εγκατασταστες και σε ερώτηση μου για την χρήση λαδιερας τα γέλια στην αίθουσα ηταν εκκωφαντικά. Το εργοστάσιο δεν συνιστά την χρήση λαδιερας. Πριν από 3 χρόνια που ο εγκέφαλος του omegas δεν είχε την δυνατότητα να ψεκασει βενζίνη, σου έλεγαν πως βάζεις μόνο τον omegas plus με έτοιμη χαρτογράφηση και split fuel, η μην βάλεις καθόλου για να σε καλύψει το ιδιο το εργοστάσιο με εγγύηση σε ενδεχόμενη βλάβη στον κινητήρα.

Τώρα για τον φίλο με το Avensis, καλό θα είναι να επιλέξει τα συστήματα Landi Prime ή Landirenzo omegas ( οχι omegas evo) με σύνδεση OBD για το αυτοκίνητο του αν έχει αποφασίσει να βάλει την συγκεκριμένη εταιρία. Και το ποιο βασικό από όλα ας βρει εναν ικανο και νόμιμο εγκαταστατη που να του εμπνέει εμπιστοσύνη.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Σάβ 11 Ιαν, 2014 14:26

ECOKINISI έγραψε:4 φορές εχω επισκεφθεί το εργοστάσιο της Landirenzo Landi, πείτε το όπως θέλετε για σεμινάρια με Ιταλούς εγκατασταστες και σε ερώτηση μου για την χρήση λαδιερας τα γέλια στην αίθουσα ηταν εκκωφαντικά. Το εργοστάσιο δεν συνιστά την χρήση λαδιερας. Πριν από 3 χρόνια που ο εγκέφαλος του omegas δεν είχε την δυνατότητα να ψεκασει βενζίνη, σου έλεγαν πως βάζεις μόνο τον omegas plus με έτοιμη χαρτογράφηση και split fuel, η μην βάλεις καθόλου για να σε καλύψει το ιδιο το εργοστάσιο με εγγύηση σε ενδεχόμενη βλάβη στον κινητήρα.

Τώρα για τον φίλο με το Avensis, καλό θα είναι να επιλέξει τα συστήματα Landi Prime ή Landirenzo omegas ( οχι omegas evo) με σύνδεση OBD για το αυτοκίνητο του αν έχει αποφασίσει να βάλει την συγκεκριμένη εταιρία. Και το ποιο βασικό από όλα ας βρει εναν ικανο και νόμιμο εγκαταστατη που να του εμπνέει εμπιστοσύνη.

Υστερεί τόσο πολύ το omegas evo από το omegas? Πέρα από τη σύνδεση OBD, στην πράξη τι διαφορές έχουν?
dimoskats

Δημοσίευσηαπό louis13 » Σάβ 11 Ιαν, 2014 22:03

Επισκεφθηκα την εκοκινηση και πραγματικα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση η πληρης ενημερωση που μου εκαναν.ειλικρινα σας το λεω.
louis13

Δημοσιευσεις: 20

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Toyota

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες