Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 20 Ιαν, 2014 18:05

Hλια δεν ειπα παμε να του δειρουμε(αλλα αμα πουλησουν και μαγκια και κανει κανεις τους την πρωτη κινηση ευχαριστως και ενα χερακι ξυλο!)ειπα μπαμε να τους τα χωσουμε και αυτο οχι επειδη δεν πουλανε οσο γουσταρουμε,επιδη πουλανε σε συνενοηση οσο γουσταρουνε!
Ηλια φτανει πια να προσπαθεις να με βγαζεις συνεχεια οφ φιλε,ειναι πλεον γνωστο σε ολους του φορουμ απο αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους οτι εισαι υπερ των πρατηριουχων,οσοι εχουν διαβασει ολο το τοπικ το καταλαβαινουν,μπαμ κανει ,αλλα τελικα θα την λθσης την απορια πως γινετε ενας εγκαταστατης που χανει αβερτα δουλεια απο το νταβατζιλικη τιμων των πρατηριουχων να ειναι υπερ τους!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 20 Ιαν, 2014 18:38

valsam έγραψε:Hλια δεν ειπα παμε να του δειρουμε(αλλα αμα πουλησουν και μαγκια και κανει κανεις τους την πρωτη κινηση ευχαριστως και ενα χερακι ξυλο!)ειπα μπαμε να τους τα χωσουμε και αυτο οχι επειδη δεν πουλανε οσο γουσταρουμε,επιδη πουλανε σε συνενοηση οσο γουσταρουνε!
Ηλια φτανει πια να προσπαθεις να με βγαζεις συνεχεια οφ φιλε,ειναι πλεον γνωστο σε ολους του φορουμ απο αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους οτι εισαι υπερ των πρατηριουχων,οσοι εχουν διαβασει ολο το τοπικ το καταλαβαινουν,μπαμ κανει ,αλλα τελικα θα την λθσης την απορια πως γινετε ενας εγκαταστατης που χανει αβερτα δουλεια απο το νταβατζιλικη τιμων των πρατηριουχων να ειναι υπερ τους!

μην γυρνας την κουβεντα αλλου, στο καθε μαγαζι ο ιδιοκτητης καθοριζει την τιμη και οχι ο πελατης, αν δεν του κανει του πελατη η τιμη απλα δεν παταει στο μαγαζι, κλεφτης δεν ειναι αυτος που εχει αναρτησει τιμη και σου πουλαει την σωστη ποσοτητα στην τιμη που εχει αναρτησει.
το αν εσυ δεν προλαβες να κανεις αποσβεση ετσι οπως την υπολογιζες, γιατι αποσβεση θα κανεις, ειναι δικο σου προβλημα και οχι του γκαζα, μαθε καποια στιγμη να ριχνεις τις ευθυνες εκει που πρεπει και οχι εκει που σε βολευει, το καρτελ ξεκιναει απο το διυλιστηριο, ο γκαζας ειναι το τελευταιο γραναζακι μην τα βαζεις με αυτον μονο. στη τελικη αν ο γκαζας τα υπολογιζει με τον τροπο τον δικο σου τοτε φτηνα πουλαει (τοσο το υγραεριο, τοσο αυτο, τοσο εκεινο και τοσο η ζημια που θα παθω) και αυτος μπορει να υπολογιζει την ζημια που δεν επαθε αλλα θα παθει, οπως και αυτος θελει να κανει αποσβεση στον ελαχιστο δυνατο χρονο που μπορει, οπως θελεις και εσυ.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό neos112 » Δευτ 20 Ιαν, 2014 20:50

x
Τελευταία επεξεργασία από neos112 και Τρί 04 Φεβ, 2014 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
neos112

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 20 Ιαν, 2014 22:05

89,5 :o :o :o :o :o

Δεν το πήρα είδηση και εγώ πήγα Καλύβια και έβαλα με 93,7. :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 20 Ιαν, 2014 22:27

papoys έγραψε:89,5 :o :o :o :o :o

Δεν το πήρα είδηση και εγώ πήγα Καλύβια και έβαλα με 93,7. :thumbdown:

Καλύβια 93,7 !!!!..δλδ μπήκε και αυτός στο "κόλπο" , ετσι ????...χέχέχέχέεεεεεε.. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό cmax » Δευτ 20 Ιαν, 2014 22:36

neos112 έγραψε:Φούλαρα χθες στη Φάωνος με 89.5 λεπτά το λίτρο. Νομίζω θα γίνει το μόνιμο πρατήριο μου μέχρι να
ρίξουν και οι άλλοι την τιμή τους και ας μένω στο Μενίδι. Τελευταία φορά για μένα που βάζω από
γειτονικά αλλά ακριβότερα πρατήρια.

Εγω πηγαινω Φαωνος απο Γλυφαδα. 9 στα 10 γεμισματα τα κανω εκει αφου εχει απο τις καλυτερες τιμες.
Φροντιζω οταν περναω απο εκει κοντα να γεμιζω, και αρκετες φορες εχω παει επιτηδες απο Γλυφαδα σαν βολτα.
Θεωρω οτι ετσι επιβραβευω την τιμολογιακη πολιτικη του.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό jek » Δευτ 20 Ιαν, 2014 23:22

cmax έγραψε:
neos112 έγραψε:Φούλαρα χθες στη Φάωνος με 89.5 λεπτά το λίτρο. Νομίζω θα γίνει το μόνιμο πρατήριο μου μέχρι να
ρίξουν και οι άλλοι την τιμή τους και ας μένω στο Μενίδι. Τελευταία φορά για μένα που βάζω από
γειτονικά αλλά ακριβότερα πρατήρια.

Εγω πηγαινω Φαωνος απο Γλυφαδα. 9 στα 10 γεμισματα τα κανω εκει αφου εχει απο τις καλυτερες τιμες.
Φροντιζω οταν περναω απο εκει κοντα να γεμιζω, και αρκετες φορες εχω παει επιτηδες απο Γλυφαδα σαν βολτα.
Θεωρω οτι ετσι επιβραβευω την τιμολογιακη πολιτικη του.

το ίδιο και εγω μόνο Φάωνος, και σωστό καύσιμο και η χαμηλότερη τιμή Μπράβο του
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 21 Ιαν, 2014 01:58

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Hλια δεν ειπα παμε να του δειρουμε(αλλα αμα πουλησουν και μαγκια και κανει κανεις τους την πρωτη κινηση ευχαριστως και ενα χερακι ξυλο!)ειπα μπαμε να τους τα χωσουμε και αυτο οχι επειδη δεν πουλανε οσο γουσταρουμε,επιδη πουλανε σε συνενοηση οσο γουσταρουνε!

μην γυρνας την κουβεντα αλλου, στο καθε μαγαζι ο ιδιοκτητης καθοριζει την τιμη και οχι ο πελατης, αν δεν του κανει του πελατη η τιμη απλα δεν παταει στο μαγαζι, κλεφτης δεν ειναι αυτος που εχει αναρτησει τιμη και σου πουλαει την σωστη ποσοτητα στην τιμη που εχει αναρτησει.
το αν εσυ δεν προλαβες να κανεις αποσβεση ετσι οπως την υπολογιζες, γιατι αποσβεση θα κανεις, ειναι δικο σου προβλημα και οχι του γκαζα, μαθε καποια στιγμη να ριχνεις τις ευθυνες εκει που πρεπει και οχι εκει που σε βολευει, το καρτελ ξεκιναει απο το διυλιστηριο, ο γκαζας ειναι το τελευταιο γραναζακι μην τα βαζεις με αυτον μονο. στη τελικη αν ο γκαζας τα υπολογιζει με τον τροπο τον δικο σου τοτε φτηνα πουλαει (τοσο το υγραεριο, τοσο αυτο, τοσο εκεινο και τοσο η ζημια που θα παθω) και αυτος μπορει να υπολογιζει την ζημια που δεν επαθε αλλα θα παθει, οπως και αυτος θελει να κανει αποσβεση στον ελαχιστο δυνατο χρονο που μπορει, οπως θελεις και εσυ.

Χαχα,καλο ρε Ηλια με εκανες και γελασα,εγω λοιπον την γυρναω την συζητηση η ΜΗΠΩς ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕς ΦΟΡΕς?
Δηλ. τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε,οτι γραφεις ειναι εντελος παραπληροφωρηση,δηλ. πως πας και τσουβαλιαζεις τα υγειες εμποριο με το σαπιο?
Στο καθε μαγαζι που λες αν ο ιδιοκτητης που καθοριζει την τιμη εχει συνενοηθει και με ολους τους υπολοιπους μαγαζατορες απ'οπου μπορει καποιος πελατης να βρει ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο προιον αυτος ο μαγαζατορας ειναι οχι κλεφτης αλλα ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ,ΜΠΙΝΕΣ και Γ@μιολης του κερατα!
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΖΑΜΠΑ ΡΩΤΑΩ?

Θα μου την λυσεις τελικα την απορια τι νταλαβερι εχεις με τους πρατηριουχους η θα συνεχισεις να προσπαθεις να κανεις γυριστες?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 21 Ιαν, 2014 02:08

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:

Χαχα,καλο ρε Ηλια με εκανες και γελασα,εγω λοιπον την γυρναω την συζητηση η ΜΗΠΩς ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕς ΦΟΡΕς?
Δηλ. τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε,οτι γραφεις ειναι εντελος παραπληροφωρηση,δηλ. πως πας και τσουβαλιαζεις τα υγειες εμποριο με το σαπιο?
Στο καθε μαγαζι που λες αν ο ιδιοκτητης που καθοριζει την τιμη εχει συνενοηθει και με ολους τους υπολοιπους μαγαζατορες απ'οπου μπορει καποιος πελατης να βρει ΜΟΝΟ το συγκεκριμενο προιον αυτος ο μαγαζατορας ειναι οχι κλεφτης αλλα ΚΛΕΦΤΑΡΑΣ,ΜΠΙΝΕΣ και Γ@μιολης του κερατα!

Θα μου την λυσεις τελικα την απορια τι νταλαβερι εχεις με τους πρατηριουχους η θα συνεχισεις να προσπαθεις να κανεις γυριστες?

σαπιος πελατης= σαπιος εμπορας, αμφιδρομα ειναι τις περισσοτερες φορες αυτα τα πραγματα.
νταλαβερι εχω μονο με το μαγαζι μου αυτο με ταιζει και κανενας αλλος, η τσαμπα μαγκια μου την δινει ομως πολυ, μαζεψε μερικα παλληκαρια και τραβα να κανονισεις τις τιμες εσυ με τον τροπο που πιστευεις οτι ειναι σωστος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τρί 21 Ιαν, 2014 12:37

valsam έγραψε:Χαχα,καλο ρε Ηλια με εκανες και γελασα,εγω λοιπον την γυρναω την συζητηση η ΜΗΠΩς ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕς ΦΟΡΕς?

+1 το θεμα ξεκιναει απο τους πρατηριουχους ειναι συνεννοημενοι και πουλανε την ιδια τιμη, καποιοι αλλοι δουλευουν με 2-3λεπτα ακριβοτερα απο τους ηδη πανακριβους, ακριβως 400m αποσταση στην αμφιδρομη μερια, που ουτε καλυτερη ποιοτητα ουτε περισσοτερες υπηρεσιες προσφερει το πρατηριο τους, να τα εχουν τα αποθεματα τους να τα χαιρονται :))
γιατι Κατερινη και Βολο πουλανε συνεχεια με 8-9λεπτα ποιο κατω Θεσσαλονικη παντα γινονταν και θα γινεται το ιδιο πραγμα ναι μεν θα μου πειτε εχει περισσοτερα λειτουργικα εξοδα(ενοικιο η μεγαλυτερη αντικειμενικη αξια αγορας του οικοπεδου για να κανει πρατηριο) αλλα απευθυνεται σε ευρυτερο αγοραστικο κοινο πουλωντας την 3πλασια ποσοτητα τουλαχιστον απο οτι στα περιχωρα
+1 στο κερδος των πρατηριουχων πιστευω ειναι/ηταν το πετρελαιο ειτε κινησης ειτε θερμανσης ειναι αυτο, το τι καμμενο λαδι ανακατευεται σε αυτα δεν περιγραφεται τα συνεργεια τα συγκεντρωνουν και τα στελνουν για ανακυκλωση υποτιθεται, ανακυκλωση δεν γινεται ποτε οπως και με τους καδους που βγαλανε καποτε(δεν ξερω αν υπαρχουν ακομη στη γειτονια σας) για τη συλλογη χαρτιου, αλουμινιου, γυαλιου ολα καταληγουν μαζι με τα υπολοιπα στις χωματερες :thumbdown:
antonis132

Δημοσιευσεις: 478

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες