Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 28 Ιαν, 2014 16:59

apagogeas έγραψε:Κάνω βόλτα στη Πάτρα και έχω 20 βενζίνάδικα σε ακτίνα 1-2 χλμ. Κανένας δεν έχει ακριβώς την ίδια τιμή με κανέναν άλλο και μάλιστα παίζει και μέχρι 10 λεπτά η διαφορά, και μεταξύ ίδιας εταιρίας υπάρχουν οι διαφορές. Δε χρειάζεται να πάω παραέξω. Στην ίδια πόλη, σε ακτίνα 80-100χλμ όλοι έχουν ίδια τιμή LPG, εκτός από τις περιοχές που έχει διόδια και δε συμφέρει να πας (που είναι πιο φθηνοί δηλαδή στο Αντίρριο). Δεν έχει σημασία αν είναι σε χωριουδάκι ή κέντρο καρακέντρο, ίδιες τιμές. Αν αυτό δε σου λέει τίποτα πάω πάσο.

Εγω αντιθετα αντιμετοπισω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.

ΚΑΡΜΠΟΝ τιμες βενζινης και ΚΑΡΜΠΟΝ τιμες υγραεριου, ιδιας εταιρείας αλλης εταιρείας αδιαφορο.
Τελος παντων...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τρί 28 Ιαν, 2014 19:14

fokion έγραψε:
apagogeas έγραψε:Κάνω βόλτα στη Πάτρα και έχω 20 βενζίνάδικα σε ακτίνα 1-2 χλμ. Κανένας δεν έχει ακριβώς την ίδια τιμή με κανέναν άλλο και μάλιστα παίζει και μέχρι 10 λεπτά η διαφορά, και μεταξύ ίδιας εταιρίας υπάρχουν οι διαφορές. Δε χρειάζεται να πάω παραέξω. Στην ίδια πόλη, σε ακτίνα 80-100χλμ όλοι έχουν ίδια τιμή LPG, εκτός από τις περιοχές που έχει διόδια και δε συμφέρει να πας (που είναι πιο φθηνοί δηλαδή στο Αντίρριο). Δεν έχει σημασία αν είναι σε χωριουδάκι ή κέντρο καρακέντρο, ίδιες τιμές. Αν αυτό δε σου λέει τίποτα πάω πάσο.

Εγω αντιθετα αντιμετοπισω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο.

ΚΑΡΜΠΟΝ τιμες βενζινης και ΚΑΡΜΠΟΝ τιμες υγραεριου, ιδιας εταιρείας αλλης εταιρείας αδιαφορο.
Τελος παντων...

Τι τιμές όμως συναντάς? Έχει σημασία... Άλλο 0.94 πχ και άλλο 0.99

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 28 Ιαν, 2014 19:41

0,968 aerio
βενζινα δε θυμαμαι... 1,58κατι νομιζω
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό neos112 » Τετ 29 Ιαν, 2014 22:59

x
Τελευταία επεξεργασία από neos112 και Τρί 04 Φεβ, 2014 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
neos112

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 29 Ιαν, 2014 23:13

Χθες το πρωι που ανοιξα την tv για κανα 10λεπτο πριν φυγω για τη δουλεια , ο λυριτζης - οικονομου λεγαν για το αεριο στη θεσ/νικη ποσο πιο ακριβο ειναι, συμφωνα με καταγγελιες, ως και 20 λεπτα.
Υποσχεθηκαν να το ψαξουν.
Αργοτερα καναν συνδεση με εναν ασχετο δημοσιογραφακο Υποφαντη για να τον ρωτησουν κατι αλλο..και παρεπιπτοντως τον ρωτησαν και για αυτο..και εκεινος τους ειπε λογικο ειναι να ειναι πιο φτηνο θεσ/νικη 15-20 λεπτα αφου εξω υπαρχουν και μεταφορικα (φυσικα δε καταλαβε τιποτα οτι συμβαινει το αναποδο, αλλα επρεπε ο ασχετος να απαντησει) , (οχι βεβαια πως ειναι λογικα μεταφορικα, ακομα και να υπηρχαν, της ταξης των 15-20 λεπτων). Μετα τα μπερδεψαν με το φυσικο αεριο..κουλουβαχατα. Τωρα αν εψαξαν..αν ψαξουν..τι να πω...
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 03:07

neos112 έγραψε:Αν τα πρατηρια στα Τρικαλα πουλανε 79-80 λεπτα το λιτρο και βγαζουν κερδος τοτε ποσο κερδιζουν οι πρατηριουχοι με τιμες 94-96 λεπτα; Επισης ποιο ειναι το κοστος μεταφορας στα πρατηρια των Τρικαλων και ποιο στα πρατηρια Αττικης και Θεσσαλονικης;

Στάλθηκε από το W200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε αυτοι που πουλανε 79 λεπτα ειναι οι κλεφτες οι απατεωνες και τα λαμογια που πουλανε οικιακο-βιομηχανικο και μαυρο υγραεριο και αυτοι που πουλανε σε ολη την Θεσ/νικη 97-98 λεπτα ειναι οι νομοτυποι που πουλανε το νομιμο υγραεριο κινησης και ειναι οι σωστοι Ελληνες επαγγελματιες!
Ναι το ακουσαμε και αυτο απο μερικους μερικους εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 30 Ιαν, 2014 10:49

Έλα ρε πρωι πρωι η φθηνότερη τιμη αγοράς σήμερα είναι 78-79 λεπτα το λίτρο ΒΑΛΤΑ κατω

740 + 350 φορος και διατακτικές + 20 € προμηθεια εταιρίας + ΦΠΑ 23% 1365 € δια 1750 = 0,78 αγορα με ΦΠΑ !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 30 Ιαν, 2014 15:39

φιλε valsam ,
Οπως ψαχνουμε γιατι πουλανε στη θεσσαλονικη τοσο ακριβα το αεριο μηπως επρεπε να ψαξουμε
και γιατι στα Τρικαλα πουλανε τοσο φθηνα γιατι αν τα βαλεις κατω και με σημερινες τιμες η τιμη
που πουλανε ειναι σχεδον κοστος?
Εγω δεχομαι λοιπον οτι στη Θεσσαλονικη υπαρχει ΚΑΡΤΕΛ στα Τρικαλα τι γινεται με τοσο χαμηλη τιμη?
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 30 Ιαν, 2014 16:21

Μακάρι Αθήνα νάταν καλό και ας το πλήρωνα 0,97 .

Γέμισμα με γέμισμα στο ίδιο πρατήριο χαώδη διαφορά στην ποιότητα.
Από το ίδιο πρατήριο στο ένα γέμισμα μου το φέρνει 8 λιτρ. στα 100 .Στο άλλο γέμισμα 9,5 στα 100.
Και όχι μια φορά αλλά συνέχεια.Όλοι μας δουλεύουν και κονομάνε και μη μου λέτε ότι η επαρχία δεν πουλάει
καλή ποιότητα.Τα ίδια σκατά πουλάνε όλοι τους.
Ο Θεός βοηθός να μη μας κάτσει καμιά ζημιά με τα μαιμού μίγματα που μας βάζουν τις πολλές φορές τώρα το
χειμώνα και την κάτσααμε τη βάρκα.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 17:21

tasoshunter έγραψε:φιλε valsam ,
Οπως ψαχνουμε γιατι πουλανε στη θεσσαλονικη τοσο ακριβα το αεριο μηπως επρεπε να ψαξουμε
και γιατι στα Τρικαλα πουλανε τοσο φθηνα γιατι αν τα βαλεις κατω και με σημερινες τιμες η τιμη
που πουλανε ειναι σχεδον κοστος?
Εγω δεχομαι λοιπον οτι στη Θεσσαλονικη υπαρχει ΚΑΡΤΕΛ στα Τρικαλα τι γινεται με τοσο χαμηλη τιμη?

Ο.Κ ενταξει ας συμφωνησω,ο Τρικαλινος πρατηριουχος ειναι κλεφτης λοιπον για να πουλαει στην τιμη αγορας(κλεβει το κρατος πουλωντας οικιακο-βιομηχανικο που εχει λιγοτερη φορολογια!),για τον Θεσσαλονικιο ποιος μου λεει οτι δεν κανει το ιδιο κολπο με τον Τρικαλινο αλλα δεν του αρκει αυτο και μονο το κερδος και παει για ακομη μεγαλυτερα πραγματα?
Και παλι ομως ο θεσσαλονικιος και να μην την κανει αυτη την μαιμουνια και μονο που οπως λεει ο Qgas αγοραζει σημερα με 78 και πουλαει με 97 ειναι για πολλες ουτσες!!!!!
Που ειναι εκεινα τα "για 10 λεπτα παμε " που ελεγε ο πρατριουχος εδω στο φορουμ για?
Αντε ντε δωστε μου υγραεριο σημερα με 88 λεπτα το λιτρο !
Η απαντηση στην προταση που εκανα στον γνωστο φθηνο πρατηριουχο που δεν την βαζει την τιμη στην ταμπελα ΤΟΥ να μου το πουλησει οχι 88 αλλα 92-93 λεπτα το λιτρο ηταν το κλασικο "σιγα μην την πατησουμε οπως την πατησαμε με την βενζινη"!
Βρε να πανε να γ@μηθουν τα σκ@τοκοπροσκυλα του κερατα που θελουν στο καθε γεμισμα των 3 λεπτων της ωρας να βαζουν 8-10 ευρω στην τσεπη(αν ειναι φυσικα νομιμο το μειγμα,γιατι αν παιζει και το σεναριο μισο-μισο κινησης-βιομηχανικο στο καθε γεμισμα να πω καλυτερα τα διπλασια χρηματα τσεπατα!)!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες