tasoshunter έγραψε:φιλε valsam ,
Οπως ψαχνουμε γιατι πουλανε στη θεσσαλονικη τοσο ακριβα το αεριο μηπως επρεπε να ψαξουμε
και γιατι στα Τρικαλα πουλανε τοσο φθηνα γιατι αν τα βαλεις κατω και με σημερινες τιμες η τιμη
που πουλανε ειναι σχεδον κοστος?
Εγω δεχομαι λοιπον οτι στη Θεσσαλονικη υπαρχει ΚΑΡΤΕΛ στα Τρικαλα τι γινεται με τοσο χαμηλη τιμη?
Ο.Κ ενταξει ας συμφωνησω,ο Τρικαλινος πρατηριουχος ειναι κλεφτης λοιπον για να πουλαει στην τιμη αγορας(κλεβει το κρατος πουλωντας οικιακο-βιομηχανικο που εχει λιγοτερη φορολογια!),για τον Θεσσαλονικιο ποιος μου λεει οτι δεν κανει το ιδιο κολπο με τον Τρικαλινο αλλα δεν του αρκει αυτο και μονο το κερδος και παει για ακομη μεγαλυτερα πραγματα?
Και παλι ομως ο θεσσαλονικιος και να μην την κανει αυτη την μαιμουνια και μονο που οπως λεει ο Qgas αγοραζει σημερα με 78 και πουλαει με 97 ειναι για πολλες ουτσες!!!!!
Που ειναι εκεινα τα "για 10 λεπτα παμε " που ελεγε ο πρατριουχος εδω στο φορουμ για?
Αντε ντε δωστε μου υγραεριο σημερα με 88 λεπτα το λιτρο !
Η απαντηση στην προταση που εκανα στον γνωστο φθηνο πρατηριουχο που δεν την βαζει την τιμη στην ταμπελα ΤΟΥ να μου το πουλησει οχι 88 αλλα 92-93 λεπτα το λιτρο ηταν το κλασικο "σιγα μην την πατησουμε οπως την πατησαμε με την βενζινη"!
Βρε να πανε να γ@μηθουν τα σκ@τοκοπροσκυλα του κερατα που θελουν στο καθε γεμισμα των 3 λεπτων της ωρας να βαζουν 8-10 ευρω στην τσεπη(αν ειναι φυσικα νομιμο το μειγμα,γιατι αν παιζει και το σεναριο μισο-μισο κινησης-βιομηχανικο στο καθε γεμισμα να πω καλυτερα τα διπλασια χρηματα τσεπατα!)!!!!!!!