Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:02

maevius έγραψε:διαβασε τα πεντε προηγουμενα ποστ παραπανω για την καταναλωση και οχι δεν εχασα ιπποδυναμη και αν εχασες εσυ περαστικα σου......επισης μετα απο ποοοοοολααααα ποστ σου το εμπεδωσαμε αυτο που θες να πεις...με το να επαναλαμβανεσαι με αμετρητα ατελειωτα ποστ δεν....................βοηθας...........μπερδευεις και κουραζεις......αν δεν το καταλαβαινεις ο ιδιος εδω ειμαστε.................τα τσουρεκια τα εβαλε και αλλος πιο πριν αλλα χαμπαρι..........

Μπερδευω ποιους ,τους μπερδεμενους απο τους αβανταδωρους συμφορουμιτες?
Και εγω δεν εχω απωλειες ιποδυναμης αλλα εχω ενα νορμαλ 20-25% αυξηση καταναλωσης!
Και λεω νορμαλ γιατι περι νορμαλ προκειτε και ονο νορμαλ δεν ειναι κατι αναφορες για μονο 5-10% που αναφερουν καποιοι στο φορουμ,και ως επιβεβαιωση αυτου του 25%= η σωστη αυξηση καταναλωσης ειναι και η απαντηση σε email μου απο καθηγητη αμερικανικου πανεπιστημιου πανω σε αεριες μορφες ενεργειας που μου απαντησε τα εξης:
'Because LPG does not contain the same amount of energy as petrol, both fuel consumption and power will suffer,up to 30% increase in fuel consumption may be expected"
Επειδη φιλε αποφευγεις να μου απαντησεις για το αν εχεις και ποση αυξηση καταναλωσης και δεν μπορω να καθομαι να ψαχνω αν και ποτε το εχεις αναφερει καπου στο φορουμ,πες την μας τελος παντων!

Kαι δεν ηταν αναγκη να μου απαντησει ο αμερικανος,στο ιντερνετ χαμος γινετε απο αναφορες για την σωστη αυξηση καταναλωσης 25,78%(ενα παραδειγματακι ακομη http://www.amrautos.co.uk/index.php/lpg-systems),τωρα αν μερικοι δεν την εχουν και εχουν μονο 10-12% και αυτο δεν συνοδευτε απο μια απωλεια ιποδυναμης της ταξης του 12-13% τοτε προκειτε περι επιστημονικου θαυματος!
Οτι και να λες λοιπον φιλε maevius για το ποσο κουραστικος εχω γινει και οσα τσουρεκια και να μου προσφερουν εγω τουλαχιστον χαλβα δεν τρωω!!!!!
Και αν σου ειμαι κουραστικος σορυ αλλα δεν μπορω πρεπει για αλλη μια φορα να το φωναξω!

96 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ +25% ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ=1,20 ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΛΙΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,56 =23% ΛΟΙΠΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η ΧΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΝΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΔΙΕΡΕΣ 21%,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ!!!!

ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ "ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 40 ΜΕ 50% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ"?
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:04

maevius έγραψε:15% και 57.000 χλμ με υγραεριο και βαζω με 89 λεπτα. Περσυ τετοιο καιρο εβαζα με 90.......σαν να βαζω βενζινη με 1 ευρω το λιτρο περιπου δηλαδη.............

Τωρα το ειδες;;;;;;
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:05

Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:10

Τον χαλβα τον εφαγες μεγαλε συμφωνα με τα λεγομενα σου οταν το εβαλες.........τωρα που απομακρυνθηκες απο το ταμειο οσες εκθεσεις ιδεων και να γραψεις..................
αληθεια γιατι δεν εστειλες mail στον Αμερικανο πριν σε πιασουν κωτσο τα κοπροσκυλα;;;;;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ εσυ φταις λοιπον.................
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:12

maevius έγραψε:15% και 57.000 χλμ με υγραεριο και βαζω με 89 λεπτα. Περσυ τετοιο καιρο εβαζα με 90.......σαν να βαζω βενζινη με 1 ευρω το λιτρο περιπου δηλαδη.............

Tωρα το ειδα το ποστ σου και οπως ειπα και πιο πανω το 15% δεν ειναι φυσιολογικο ,δεν το λεω εγω αλλα ολοι μα ολοι στα Αυστραλιανα,Αγγλικα,Πολωνεζικα και Αμερικανικα φορουμ,επισης φυσιολογικο ειναι εσυ να μην εχεις παραπωνω τιμης maevius γιατι παιζεις 7-8 λεπτα μικροτερης τιμης στο λιτρο απο εμας τους μ@λακες τους Θεσσαλονικιους!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:15

maevius έγραψε:Τον χαλβα τον εφαγες μεγαλε συμφωνα με τα λεγομενα σου οταν το εβαλες.........τωρα που απομακρυνθηκες απο το ταμειο οσες εκθεσεις ιδεων και να γραψεις..................
αληθεια γιατι δεν εστειλες mail στον Αμερικανο πριν σε πιασουν κωτσο τα κοπροσκυλα;;;;;;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ εσυ φταις λοιπον.................

Χαιρεκακος?????
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:21

οχι ρεαλιστης..........
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:30

maevius έγραψε:Τον χαλβα τον εφαγες μεγαλε συμφωνα με τα λεγομενα σου οταν το εβαλες.........τωρα που απομακρυνθηκες απο το ταμειο οσες εκθεσεις ιδεων και να γραψεις..................

Ακου να δεις κανεναν χαλβα δεν εφαγα απο τα μαστορια που μου εβαλαν το υγραεριο ,βρε δεν πα να ελεγαν 8-10% αυξηση καταναλωσης εγω ειχα κατα νου το γνωστο "οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι" και υπολογιζα τουλαχιστον ενα 15-20%,ενταξει λοιπον ας ειναι και 25% ,εστω και με αυτο το 25% αυξηση καταναλωσης αλλα με τιμη λιτρου δεν λεω Τρικαλων με 79 λεπτα το λιτρο αλλα στα 85-86 που ειναι τιμη Κοζανης η Κιλκις θα ημουν στα 1,07 αντε 1,10(λαδιερα ειπαμε) του αντιστοιχου λιτρου βενζινης που ειναι στα 1,56 δηλ. 30% φθηνοτερη η υγραεριοκινηση απότι η κινηση με βενζινη,εκει ειναι που τρελαινομαι με τα λαμογια και αυτο φιλε δεν λεγεται με πιανουν κωτσο ,πουστια-καργιολικη-απατεωνια λεγετε και γιάυτο λεω θελουν πολλες ουτσες για να στρωσουν!
valsam

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 30 Ιαν, 2014 21:40

Μαλλον δεν προσεχεις τι γραφω......αφου περσυ τετοιο καιρο ιδιες τιμες ειχε το υγραεριο............αρα οι τιμες που θα κυμενεται χειμωνα ηταν γνωστες.................αν δεν το κοιταξες.......
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό nickp » Πέμ 30 Ιαν, 2014 23:00

Χωρίς οργάνωση τζάμπα μιλάμε. Τουλάχιστον να μαζευτούμε να κάνουμε επίσημη κ επώνυμη καταγγελία στο Ίνκα κ υπουργείο γιατί για να πηγαίνουμε σε ένα δυο πρατήρια δεν ευδοκιμεί
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες