maevius έγραψε:διαβασε τα πεντε προηγουμενα ποστ παραπανω για την καταναλωση και οχι δεν εχασα ιπποδυναμη και αν εχασες εσυ περαστικα σου......επισης μετα απο ποοοοοολααααα ποστ σου το εμπεδωσαμε αυτο που θες να πεις...με το να επαναλαμβανεσαι με αμετρητα ατελειωτα ποστ δεν....................βοηθας...........μπερδευεις και κουραζεις......αν δεν το καταλαβαινεις ο ιδιος εδω ειμαστε.................τα τσουρεκια τα εβαλε και αλλος πιο πριν αλλα χαμπαρι..........
Μπερδευω ποιους ,τους μπερδεμενους απο τους αβανταδωρους συμφορουμιτες?
Και εγω δεν εχω απωλειες ιποδυναμης αλλα εχω ενα νορμαλ 20-25% αυξηση καταναλωσης!
Και λεω νορμαλ γιατι περι νορμαλ προκειτε και ονο νορμαλ δεν ειναι κατι αναφορες για μονο 5-10% που αναφερουν καποιοι στο φορουμ,και ως επιβεβαιωση αυτου του 25%= η σωστη αυξηση καταναλωσης ειναι και η απαντηση σε email μου απο καθηγητη αμερικανικου πανεπιστημιου πανω σε αεριες μορφες ενεργειας που μου απαντησε τα εξης:
'Because LPG does not contain the same amount of energy as petrol, both fuel consumption and power will suffer,up to 30% increase in fuel consumption may be expected"
Επειδη φιλε αποφευγεις να μου απαντησεις για το αν εχεις και ποση αυξηση καταναλωσης και δεν μπορω να καθομαι να ψαχνω αν και ποτε το εχεις αναφερει καπου στο φορουμ,πες την μας τελος παντων!
Kαι δεν ηταν αναγκη να μου απαντησει ο αμερικανος,στο ιντερνετ χαμος γινετε απο αναφορες για την σωστη αυξηση καταναλωσης 25,78%(ενα παραδειγματακι ακομη http://www.amrautos.co.uk/index.php/lpg-systems),τωρα αν μερικοι δεν την εχουν και εχουν μονο 10-12% και αυτο δεν συνοδευτε απο μια απωλεια ιποδυναμης της ταξης του 12-13% τοτε προκειτε περι επιστημονικου θαυματος!
Οτι και να λες λοιπον φιλε maevius για το ποσο κουραστικος εχω γινει και οσα τσουρεκια και να μου προσφερουν εγω τουλαχιστον χαλβα δεν τρωω!!!!!
Και αν σου ειμαι κουραστικος σορυ αλλα δεν μπορω πρεπει για αλλη μια φορα να το φωναξω!
96 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ +25% ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ=1,20 ΤΙΜΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΛΙΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1,56 =23% ΛΟΙΠΟΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ Η ΧΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΝΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΔΙΕΡΕΣ 21%,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ!!!!
ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ "ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ 40 ΜΕ 50% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ"?
ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!