Δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις....
Προφανώς δεν σου αρέσει η εγκατάσταση...
Αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό που δείχνεις με αυτό που δεν δίνεις.... ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
cmax έγραψε:Τι ακριβως κοιταμε;
dimoskats έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις....
Προφανώς δεν σου αρέσει η εγκατάσταση...
Αλλά καμία σχέση δεν έχει αυτό που δείχνεις με αυτό που δεν δίνεις.... ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!
louis13 έγραψε:Ενταξει τωρα. Λιγο πολυ τα περισσοτερα συνεργεια εχουν κ απο εναν τεχνιτη οχι κ τοσο μερακλη στη δουλεια του.
Αυτο τουλαχιστον εχω δει εγω.Το θεμα ειναι να βελτιωνομαστε γενικα κ να παραδεχομαστε κ τα λαθακια μας κ της αστοχιες. Ισως τοτε να γινουμε κ καλυτεροι γενικα.
dimoskats έγραψε:Υπάρχει μια βασική διαφορά....
ΤΟΥΟΤΑ = aftersales No 1
Εγκαταστάτες LPG = ... εεε φταίει το μπουζί, έχει πρόβλημα ο λ.... αλλά σίγουρα δεν φταίω εγώ.....
Όσο και να σας πονάει που μπήκαν οι αντιπροσωπείες στο παιχνίδι (μιας και η πίτα μίκραινε) μην λέτε και ότι να ναι, μπορεί κάποια αντιπροσωπεία να μην είναι τόσο καλή όσο κάποια άλλη (το ίδιο και με τους ανεξάρτητους εγκαταστάτες) αλλά η TOYOTA εγγυάται για τα επόμενα 6 χρόνια αυτό που εσείς δεν μπορείτε ούτε να ξεστομίσετε.... και για αυτό προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε....
Και για 100% επιτυχία πας σε TOYOTA πόλις που είναι της εισαγωγικής εταιρίας και χαίρεσαι επαγγελματικό aftersale service...και όχι να κυνηγάς τον μάστρο μήτσο από πίσω όταν σκάσει η στραβή....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
|
|
|