tasoshunter έγραψε:Να πας να ζησεις εκει και ασε μας στην ησυχια μας.
Μας εχεις ζαλισει με τα σκοπια και τη βουλγαρια ρε φιλε.
δεν το εχεις καταλαβει? εμεις γουσταρουμε που ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στηριζουμε την δικη μας κοινωνια
και ας μας κλεβουν και οπως αλλιως θελεις πεστο.
πριν σε ρωτησε ενας αλλος φιλος τι δουλεια κανεις ? πες μας επιτελους!!!!
neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.

tasoshunter έγραψε:φιλε valsam απο τις αντιδρασεις σου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα.
λοιπον εφ΄ οσον δεν γουσταρεις να μου πεις τι δουλεια κανεις και εγω μπορω να συμπερανω οτι η περιουσια εχεις κανει μπορει να την εκανες κλεβοντας τους αλλους.
μας εχεις ζαλισει εδω και τοσο καιρο με τα λαμογια τους κλεφτες και οταν σε ρωταει καποιος τι δουλεια κανεις εσυ η αντιδραση σου μη φυσιολογικη. οσο για το δικο μου επαγγελμα ειμαι ανεργος αν σου λεει αυτο κατι!!!
αλλα εχω την αποψη οτι δεν πρεπει να παω στα σκοπια η οπου αλλου πας να βαλω αεριο!! ξερει σε ποσα επαγγελματα υπαρχει υπερκερδος αλλα εκει δεν μιλαει κανεις!! οταν πας για ρετσινες για ψωνια για τουρισμο δεν υπαρχει υπερκερδος?
αν ψαξω ξερεις σε ποσα επαγγελματα θα βρω τιμες μη φυσιολογικες? αλλα επειδη την πατησες με αυτον που σου περασε το συστημα στο αυτοκινητο σου κολλησες τωρα και τα βαζεις με ολους και ολα. ας προσεχες φιλε!!!!!
papoys έγραψε:neos112 έγραψε:Ναι είναι φτηνός. Αλλά αυτό το παιχνιδάκι με την τιμή να ανεβαίνει από 0.886 σε 0.890 μου φαίνεται κοροϊδία. Τι μπορεί να άλλαξε; Εδώ πάμε να τον υποστηρίξουμε για τις τιμές του και αυτός παίζει με τα δεκαδικά; Δε με ενδιαφέρει αν έχασα 16 λεπτά στα 40 λίτρα.
Βρε φίλε στην Αθήνα πλέον έμεινε να είναι ο μόνος που κάνει έστω βήματα για σπάσιμο του καρτέλ.
Ο άλλος στα Καλύβια και αυτός που λες εσύ στη Μάντρα είναι μακριά για εμάς του Αθηναίους .
Όλοι οι υπόλοιποι κρατιούνται να μην πάνε στο ευρώ χάριν αυτού.
Γιαυτό πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε .Έχεις την εντύπωση πως αν δεν ήταν αυτός η Λ.Αθηνών θα
πουλούσε 91 λεπτά. 96 και 97 λεπτά θα πουλούσε που πωλούν και οι δικοί μας Ανατολικά.
Βρε valsam γιατί αποσυντονίζης συνέχεια το νήμα με τα Σκόπια και τα Σκόπια.Γουστάρης να βάλης από εκεί βάλε.
Μαγκιά σου και καπέλο σου.Άσε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εδώ Ελλάδα.? Μόλις πάμε να μολήσουμε για
αυτούς που προσπαθούν να ρίξουν το καρτέλ στην Ελλάδα αρχίζης τα κατεβατά με τα Σκόπια.![]()
![]()
Μπας και είσαι βαλτός.???????![]()
![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 16 επισκέπτες
|
|
|