Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 22:09

mariospower έγραψε:μπορει καποιος να μου πει

θα βαλεις το ταδε συστημα ....

στον ταδε ανθρωπο

με ταδε λεφτα ..... και θα ξενιασεις !@ ;) O:-)

Εγώ έβαλα στο Ford Fusion 1.6 της συζύγου μου το LPfi της Vialle (υγρού ψεκασμού) πριν από 13 μήνες με κόστος περίπου 2000 ευρώ στον Δ. Βρεττό.
Από τότε κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάστηκε καμία άλλη επίσκεψη για οποιαδήποτε ρύθμιση. Η Vialle είναι "εγγύηση" για μακρόχρονη αξιοπιστία, αρκεί βέβαια να γίνει σωστή εγκατάσταση.
Από επιδόσεις προσωπικά όποτε οδηγώ το Fusion νομίζω οτι "τραβάει" καλύτερα με το υγράεριο. Μέση κατανάλωση μετά από 15000 χλμ. 12 λίτρα υγραερίου και 0,8 λίτρα/100 χλμ. βενζίνη (λόγω πολλών σύντομων διαδρομών μέσα στην πόλη).
Δεν είναι βέβαια ακριβώς ίδιος ο 1.6 κινητήρας του Fusion με τον δικό σου, αλλά αν θυμάμαι καλά, ο δικός σου έχει τις γνωστές "ευαισθησίες" των κινητήρων της Ford. Οπότε προσοχή!
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό giorgosk » Δευτ 07 Οκτ, 2013 18:10

Το lovato μου είπε ένας σήμερα δεν το προτείνει.
Λόγω του ti-vct. Επίσης τσέκαρε από την τον κωδικό του κινητήρα και μου είπε πως πρέπει να βάλω lovato euro 4 αν επιλέξω αυτό.

Το καλύτερο για αυτόν είναι το BRC με πιο υψηλό κόστος.

Ουσιαστικά μου είπε πως με το Lovato θα έχω πρόβλημα και θα είμαι συνεχώς στο συνεργείο.

Τι λέτε ;;;
Άβαταρ μέλους
giorgosk

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 08 Οκτ, 2013 00:58

giorgosk έγραψε:Το lovato μου είπε ένας σήμερα δεν το προτείνει.
Λόγω του ti-vct. Επίσης τσέκαρε από την τον κωδικό του κινητήρα και μου είπε πως πρέπει να βάλω lovato euro 4 αν επιλέξω αυτό.

Το καλύτερο για αυτόν είναι το BRC με πιο υψηλό κόστος.

Ουσιαστικά μου είπε πως με το Lovato θα έχω πρόβλημα και θα είμαι συνεχώς στο συνεργείο.

Τι λέτε ;;;

Ολα κάνουν την ιδια δουλεια το θεμα ειναι οικονομικό .. Αν ο μάστορας σου λέει αυτο δεν κανει και αυτο κανει άλλαξε μάστορα ..

Εχεις μεγαλύτερη οικονομία με τα κιτ με OBD λόγο της διόρθωσης των μειγμάτων ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό giorgosk » Τρί 19 Νοέμ, 2013 20:24

Τελικά έβαλα το BRC .
Καλή επιλογή νομίζω.
Άβαταρ μέλους
giorgosk

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό Geopas » Πέμ 05 Δεκ, 2013 23:40

Έβαλα το κιτ Landi Renzo Evo στο δικό μου. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Η κατανάλωση ανέβηκέ κατά 0,5 μόνο.
Ford Focus 1.4L Duratec με Landi Renzo Evo LPG Kit
Άβαταρ μέλους
Geopas

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Σάβ 18 Ιαν, 2014 22:27

Καλησπερα .Απο οτι διαβαζω στα forum υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο στα ford focus που προτιμουν το κιτ της BRC .Εγω εχω επικοινωνησει με διαφορους εγκαταστατες για διαφορα κιτ οπως brc,landirenzo,prins ,lovato .Εχω βρει τις περιβοητες blacklist της brc με αναφορα προβληματων σε mondeo kai focus 1.8, σε focus 1.6 του 2006 δεν ειδα κατι.Τωρα απο την εμπειρια σας υπαρχουν αντιστοιχες λιστες για τα αλλα συστηματα που αναφερω πιο πανω και αν απο εσας που τυχον τα εχετε εγκαταστησει εχετε καποιες εντυπωσεις να μου πειτε.Πιο πολυ κλεινω για brc αλλα οχι οτι δεν κοιταω και τα αλλα συστηματα και με γνωμονα ακομα τις ατοκες δοσεις που σε καποιους ειναι πανω απο εξι μιας εχω να σκεφτω και μια αποσταση απο καρπενησι -αθηνα να διανυσω και μια οικονομκη απωλεια στα εισοδηματα μας που ολοι την βιωνουμε .Θελω πολυ να προτιμησω τους εγκαταστατες στην αθηνα μιας και δεν ειναι λιγα τα κιτ που εγκαθιστουν σε focus αλλα εχω να σκεφτω και μια αποσταση μεγαλη που σε περιπτωση μιας δυσλειτουργιας του συστηματος η αποσταση των 600 χιλιομετρων ειναι μεγαλη για να απευθυνθω στο συνεργειο εγκαταστασης .
Επισης εχω βρει μια λιστα πωλησεων σε κιτ lpg Ιταλιας που πρωτη ειναι η BRC και δευτερη landirenzo και καποια συστηματα 7ης γενιας ειναι στις μισες πωλησεις απο οτι οι δυο πρωτες.Θ απροτιμουσα αν καποιος εχει κατι να μοιραστει μαζι μου ακομα και αρνητικο οτι να ειναι γενικα ας μου στειλει ενα μηνυμα στο παρακατω email.
Τελευταία επεξεργασία από NtzanisNikos και Δευτ 23 Φεβ, 2015 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τετ 05 Φεβ, 2014 02:19

Ερώτηση: Ποια συστήματα χρησιμοποιεί πανευρωπαϊκά η Ford στα μοντέλα που βγάζει με εργοστασιακό LPG; Είναι κάποια από τα γνωστά ή ΟΕΜ; Έχουν σύστημα λίπανσης βαλβίδων ή όχι; Είναι αερίου ή υγρού ψεκασμού; Δε θα έπρεπε να τα ξέρουμε όλα αυτά ώστε να καταλήξουμε στο ασφαλέστερο σύστημα;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 05 Φεβ, 2014 08:02

κανένα εργοστασιακό αυτοκίνητο δεν έχει λαδιέρα όπως ούτε οι εταιρείες που πουλάνε κιτ πουλάνε λαδιέρες. Από κει και πέρα τα εργοστασιακά αυτοκίνητα με LPG από όσο ξέρω έχουν διαφορετικούς κινητήρες από τα βενζινοκίνητα με την έννοια ότι έχουν άλλα μέταλλα στα καπάκια οπότε η όποια σύγκριση είναι άτοπη
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 05 Φεβ, 2014 11:31

NtzanisNikos έγραψε:Καλησπερα .Απο οτι διαβαζω στα forum υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο στα ford focus που προτιμουν το κιτ της BRC .Εγω εχω επικοινωνησει με διαφορους εγκαταστατες για διαφορα κιτ οπως brc,landirenzo,prins ,lovato .Εχω βρει τις περιβοητες blacklist της brc με αναφορα προβληματων σε mondeo kai focus 1.8, σε focus 1.6 του 2006 δεν ειδα κατι.Τωρα απο την εμπειρια σας υπαρχουν αντιστοιχες λιστες για τα αλλα συστηματα που αναφερω πιο πανω και αν απο εσας που τυχον τα εχετε εγκαταστησει εχετε καποιες εντυπωσεις να μου πειτε.Πιο πολυ κλεινω για brc αλλα οχι οτι δεν κοιταω και τα αλλα συστηματα και με γνωμονα ακομα τις ατοκες δοσεις που σε καποιους ειναι πανω απο εξι μιας εχω να σκεφτω και μια αποσταση απο καρπενησι -αθηνα να διανυσω και μια οικονομκη απωλεια στα εισοδηματα μας που ολοι την βιωνουμε .Θελω πολυ να προτιμησω τους εγκαταστατες στην αθηνα μιας και δεν ειναι λιγα τα κιτ που εγκαθιστουν σε focus αλλα εχω να σκεφτω και μια αποσταση μεγαλη που σε περιπτωση μιας δυσλειτουργιας του συστηματος η αποσταση των 600 χιλιομετρων ειναι μεγαλη για να απευθυνθω στο συνεργειο εγκαταστασης .
Επισης εχω βρει μια λιστα πωλησεων σε κιτ lpg Ιταλιας που πρωτη ειναι η BRC και δευτερη landirenzo και καποια συστηματα 7ης γενιας ειναι στις μισες πωλησεις απο οτι οι δυο πρωτες.Θ απροτιμουσα αν καποιος εχει κατι να μοιραστει μαζι μου ακομα και αρνητικο οτι να ειναι γενικα ας μου στειλει ενα μηνυμα στο παρακατω email.

Νικος Καρπενησι
ntzanisnikos@hotmail.gr

Καλο θα εινσι να εινσι πάντα ο εγκαταστατης σου κοντα στο καρπενησι δεν εχει ενα Bosch service με υγραεριο ;
Τωρα για μεγαλύτερη οικονομία ενα υγρου ψεκασμου θα βοηθούσε στην οικονομία στα σταμάτα ξεκίνα απο τους -10 σε μεγαλο διάστημα του χρόνου .. Αν δεν μπορείς να φτάσεις σε χρήματα τότε πρεπει ο εγκαταστατης σου να προσέξει πολυ τα νερα του συστήματος ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό famas » Τετ 05 Φεβ, 2014 21:55

Γιά ποιό λόγο το λέτε αυτό για τα νερά; Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών της περιοχής;
famas

Δημοσιευσεις: 39

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες