tasoshunter έγραψε:ο valsam σε οτι λεει δεν εχει αδικο εγω συμφωνω σε ολα απλα διαφωνω σε δυο πρωτον αεριο σε βουλγαρια σκοπια και δευτερον στην βια και τον τσαμπουκα. κατα τα αλλα ταυτιζομαι απολυτα με οτι λεει!!!!!!
Αν να δω και αυτη την ιδεα για ανεφοδιασμο απο ενα συγκεκριμενο,αν γινει ο πρωτος θα ειμαι που θα πηγαινω να βαζω απο τον συγκεκρμενο και ουτε σεντς ξανα σε Σκοπιανο και Βουλγαρο!
Ουτε και΄γω ειμαι του τσαμπουκα και του ξυλου tasoshunter,και ποτε δεν θα προκαλεσω κανεναν αλλα αν με προκαλεσουν και δεν παιρνουν και απο λογια σαν εσχατη λυση μπορει και να πλακωθω ,η ηλιθιοτητα του κοσμου ειναι ατελειοτη μιλαμε,ο Χριστος ειπε γυρνα και το αλλο μαγουλο ,αρκετα το γυρισα το αλλο μαγουλο που στην τελικη δεν θα τους αρκει να γυρισω το αλλο μαγουλο και θα μου ζητησουν να κατεβασω και τα παντελονια,ε" εγω σε αυτο δεν συμφωνω,πειραζει?
Ειναι που λες ενας γονεας αλλου παιδιου συμπαιχτριας της κορης μου που συνεχεια ο ουστης βρωμουσε τσιπουρο και οπου ανοιγοταν συζητηση το επαιζε ο παντογνωστης αλλα τον επαιζε και προκλητικα,λοιπον ο τυπος μια φορα με εβρισε μπροστα σε κοσμο,τον αγνοησα επιδεικτικα μιας και ηταν και τα παιδια μας αλλα και αλλα παιδια μπροστα,μετα απο κανα μηνα παλι το ιδιο αλλα ακομη χειροτερη ονομασια,αυτη την φορα του εκανα προειδοπιηση οτι αν τυχον τολμησει εστο και με ξανακοιταξει οχι να με βρισει θα τον πλακωσω στο ξυλο δεν πα'να ειναι και τα παιδια του μπροστα ,δεν περναει αλλος ενας η δυο μηνες και παλι σε μια συζητηση που ειχαμε ολοι οι γονεις και αυτος ηταν παλι ντιρλα συμβαινει αυτο που ηξερα(και παρακαλουσα κι'ολας απο μεσα μου να συμβει!)οτι θα συμβει εκει που μιλουσε λοιπον και ελεγε τα παραλογα του διακοπτο τον τρελο μονολογο του που κρατουσε ηδη μιση ωρα και λεω "συγνωμη αλλα αυτα που λες απλα δεν ειναι δυνατον να γινουν σε εναν τοσο μικρο συλλογο οπως ο δικος μας"και γυρναει ο τυπος και λεει "εσυ παλι τι πεταγεσαι σαν την ουτσα,δεν βλεπεις οτι μιλαω?",τι το ηθελε και το"πε ο μ@λακας,δεν ηξερε απο που του ερχοταν τι, τον σαπισα πραγματικα μεσα σε 10 δευτερα!
Και η φαση ειναι οτι μετα μετα απο μια δυο μερες που τον εκανα γκαιντα η γυναικα του και η κορη του ουτε καν με κρατησαν μουτρα και με μιλουσαν λες και δεν συνεβει τιποτα,και τωρα μετα απο 7 μηνες ο ιδιος ανθρωπος με μιλαει λες και ειμαι ο προεδρος της Αμερικης!
Αυτος που λες ο χαζος ανθρωπος νομιζε με το μικρο του χαζο μυαλο οτι εγω επειδη αγνοησα την προκλητικοτητα του αυτο ηταν αδυναμια και καθε φορα αποθρασυνοταν ολο και περισσοτερο,το ξερω δεν ηταν σωστο αυτο που εκανα ομως ηταν αναποφευχτο,τι δηλ. να εκανα στην τελικη να κατσω να με γ@μησει και στο τελος?
(Υπαρχει κανας παραληρισμος στο τελευταιο κοματι του κατεβατου μου με το συγκεκριμενο θεμα μας εδω λες?)