Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 10 Φεβ, 2014 11:20

Πολυ χαιρομαι που το βρηκες γιατι αυτο δειχνει οτι δεν ειμαι παπαγαλακι. Ποτε δεν ειπα οτι δεν το ειπα. Και ειχα και διαμαχη με τον Ηλια για το θεμα αυτο.
Αλλα εχω καταλαβει το λαθος και αναθεωρησα. Βλεπεις εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο ολη αυτη την ιστορια!!!
Εσυ εχεις καποιο συμφερον? γιατι σε βλεπω ολη την ημερα ψαχνεις φορουμ, εγκυκλοπαιδειες, google, για να βρεις κατι να πληξεις
την υγαεριοκινηση γενικα. Αληθεια τον Κυριακο τι τον εχεις? :o :o Αρχισες απο τις τιμες που ανεβαινουν πηγες στο ΚΑΡΤΕΛ κατοπιν στα μειγματα μετα στην καταναλωση και τελευταια στα ΣΚΟΠΙΑ. Α!! Ξεχασα μεσα στην ιστορια ανακατεψες και τα σιδερακια της κορης σου!!!! Κατι θετικο στο θεμα υγραεριο εχεις βρει? Εφοσον λοιπον δεν εχεις βρει στο ξαναλεω ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ !!!
Και μια που ψαχνεις ολη την μερα το φορουμ ψαξε και τελευταια και δες 5 πραγματα που σου εγραψα. Επειδη εγω δεν ειμαι κατευθυνομενος οπως εσυ!!!!
Τελειωνοντας θα σου ελεγα οταν πας στα Σκοπια πες τους να μου κανουν και εμενα μια καλη προσφορα.Αν σε καθε γεμισμα μου κανουν και ενα διαμερισμα δωρο δεν εχω προβλημα να ξανα αλλαξω γνωμη και να φουλαρω και εγω εκει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Δευτ 10 Φεβ, 2014 11:21

valsam έγραψε:
gakost έγραψε:
valsam έγραψε:
chrisd έγραψε:Valsam με ολο τον σεβασμο ρε φιλε αλλα κουραζεις αφανταστα.
Δεν με νοιαζει τι λενε οι αυτοκ/νιες.και η toyota λεει στο χ μοντελο καταναλωση 5 λιτρα/100 αλλα οσο νορμαλ και να το πας κατω απο 6 δεν θα κατεβεις.
Τεσπα,επειδη δεν εχω ορεξη να γραφω κατεβατα εγω μιλαω για το δικο μου αμαξι που μπηκε το Icom το 2009 και κοστος 1600 ευρω τοτε, με ατελειωτες μετρησεις και προγραμμα που φτιαχτηκε για το υγραεριο.
Τωρα αν εσυ και πολλοι αλλοι βαλανε συστημα του κιλου με 600 ευρω ειναι προβλημα σας.
Αν ειχες βαλει κανα Icom η Prins θα μου εγραφες αλλα τωρα.
Και κατι αλλο αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα.
Λοιπον μην επιμενεις με γνωμονα το δικο σου συστημα αλλα ακου και εμπειριες αλλον.

Φιλε καλα τα λες αλλα!
Εσυ φορας συστημα 5ης γενιας σωστα?
Ολα τα αποτελεσματα που αναρτησα εγω ειναι απο αυτοκινητα με συστηματα 4ης γενιας!

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα απο wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Autogas λεει το εξης:
Holden Special Vehicles (HSV) also offer bi-fuel models; however, the vehicles use a different system from that of their donor vehicles from Holden, with HSV using technology from Orbital Autogas Systems, which injects the autogas into the engine as a liquid instead of a gas for increased efficiency.
Δηλ. με λιγα λογια τα Holden αυτοκινητα με συστηματα υγρου ψεκασμου ειναι πιο οικονομικα σε σχεση με αυτα με αεριου οπως αυτο που εδωσα εγω στοιχεια,δεν λεει ποσο πιο οικονομικα ομως και δεν ξερω και κατα ποσο ισχυει,ας υποθεσουμε ομως οτι ισχυει αρα και το δικο σου με 5ης γενιας δεν συγκαταλεγετε σε αυτα με το +20 εως +35% αυξηση καταναλωσης!
Οσο για εκει που ρωτας αν ειχα φτωχα μειγματα με 150.000 χλμ με αεριο θα ειχα παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια τωρα,ψαχνοντας λοιπον λιγο σε παλαιοτερα ποστ σου βλεπω οτι εχεις πειραξει το αβανς του αυτοκινητου σου , και επειδη ψαχνομαι και΄γω και σε καμια 20ρια μερες περιμενω το ξεχωριστο εγκεφαλακη αβανς της europegas ρωταω λοιπον μηπως επειδη ακριβος εφτιαξες το αβανς να δουλευει σωστα το αυτοκινητο με υγραεριο γιάυτον ακριβος τον λογο εχεις και μονο 8% που λες αυξηση καταναλωσης και δεν σου εχει βγαλει προβλημα και δεν εχεις παρει βαλβιδες και καπακι στα χερια μεχρι τωρα?

Τι έγινε εδώ; εσύ δεν έλεγες ότι εφόσον το υγραέριο έχει λιγότερη ενέργεια ανά λίτρο δεν γίνετε να μην έχεις αύξηση κατανάλωσης τόσο % και όσοι έχουν λιγότερο δεν ξέρουν / δεν μετράνε σωστά / θα καταστραφεί τοαυτοκίνητο μπλα μπλα μπλα μπλα ............. οι κανόνες τις φυσικής μπλα μπλα μπλα

:shh: :wave:

Γιατι εγινε τιποτα,διαβασες καλα αυτα που εγραψα η απλα περιμενεις με το ντουκεφι μολις πω καμια μ@λακια να με πυροβολησεις?
Eγω δεν το ελεγα,το λενε οι παντες και τα παντα οτι το υγραεριο εχει λιγότερη ενέργεια ανά λίτρο !
Ο chrisd λεει οτι το αυτοκινητο του δεν εχει αυτο το 20-25-35% αυξηση καταναλωσης που αναφερω εγω,και μου λεει στο τελος αν ειχε φτωχο μιγμα δεν θα του εβγαζε ζημια μετα απο 150,000 χλμ που εχει κανει?
Εγω του απανταω "εσυ καλα τα λες αλλα"(υπαρχει το αλλα αν δεν το προσεξες!)οτι συμφωνα με το wiki η holden βαζει τωρα 5ης γενιας που υποσχετε μεγαλυτερη οικονομια απο το +35% που ειχαν με το 4ης,και αυτοι δεν λενε ποσσο ομως,αλλα υποθετο λογικα και πρακτικα να ενοουν αυτο το 25,8% της διαφορας της θερμ. δυν του υγραεριου ,και του λεω 2 φορες κι'ολας αυτοι λενε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα που λενε!
Αλλος με 5ης γενιας αναφερει 18,8 αυξηση καταναλωσης ομως(πιο λογικο αυτο γιατι αντε και με ενα 7% απωλεια δυναμης ειναι μικρη η διαφορα λες)!
Και μετα αναφερω και την ρυθμιση του αβανς,και αναρωτιεμε και τον ρωταω ρε μηπως με την ρυθμιση του αβανς ετσι καπως και μονο δηλ. μπορει να καψεις με μονο τοσο μικρη αυξηση καταναλωσης χωρις να εχεις παθει καποια ζημια καιγοντας φτωχοτερο μιγμα για τοσες χιλιαδες χλμ που εχεις διανησει?
Γιατι αλλιος δεν εξηγειτε(ουτε και ετσι βεβαια δεν εξηγειτε)!
Με λιγα λογια δηλ. του λεω παλι οτι δεν γινεται να εχει π.χ 8-10% μονο αυξηση καταναλωσης υπο νορμαλ συνθηκες,αντε να ισχυει το 25% της holden με το 5ης γενιας αντε και λεω μπας και εχει και 10-17% φτωχοτερο μιγμα πηγε στα 8% που λεει ,αναρωτιετε και μου την λεει μετα απο 150.000 χλμ αν ειχα φτωχα μιγματα δεν θα μου εβγαζε ζημια και του απανταω εγω "ξερω εγω, ρε μπας και κανει θαυματα ο προγραματισμος του αβανς?"

Εξήγησα παραπάνω διάφορους λόγους που η σχέση που παρουσιάζετε δεν ανταποκρίνεται στη πράξη. Εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλοι παράγοντες που να επηρεάζουν αυτή τη σχέση του 25.7% ή όσο είναι τελοσπάντων και επιμένετε στον ισχυρισμό σας. Είστε τόσο απόλυτοι που είστε τελείως λάθος. Αυτό που πρέπει να εξηγήσετε, αφού ισχυρίζεστε ότι η διαφορά πρέπει να είναι στο 25.7%, γιατί ακόμα και εργοστασιακά αυτοκίνητα δεν πέφτουν σε αυτό το σημείο που ορίζετε (το οποίο μου φαίνεται περίεργο, εσάς δε σας φαίνεται πως το κάνουν χειρότερο από το 25.7% σας;), ή τους περισσότερους που έχουν κατανάλωση κάτω από 20%, μαζί και εγώ; Μήπως γιατί απλά ο συλλογισμός σας σαν βάση είναι σωστός, σαν πράξη του λείπουν πάρα πολλά στοιχεία που αν τα βάλετε κάτω θα δείτε κάποια άλλη τιμή, πιθανότατα κάτω από 20%; Και για να μη λέτε για τα εργοστασιακά αμάξια, προσωπικά εγώ είμαι στο 13% και δε βλέπω καμία απώλεια δύναμης, ούτε ανεπαίσθητη να πω ότι κάτι γίνεται. Αν μου λείπει δηλαδή ένα 12.7% ενέργειας/δύναμης δε θα το καταλάβαινα στα τραβήγματα;
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 10 Φεβ, 2014 11:53

To αβανς που θελει το υγραεριο ειναι.....αρκετη προπορεια στις χαμηλες λιγη στις μεσαιες και ελαχιστη βραδυπορεια πλεον στις υψηλες στροφες του κινητηρα.
Ετσι τουλαχιστον βγηκε safe εμενα το προγραμμα.
Απο εκει και περα οποιος θελει δινει προπορεια στις υψηλες αλλα επειδη το υγραεριο καιγεται πιο αργα στις υψηλες πιστευω χαμενος θα βγει.
Το προγραμμα για αυτο τον λογο μπαινει για να εκμεταλευεσαι τα μεγιστα του κινητηρα.

Valsam το εγκεφαλακι αβανς που λες οτι περιμενεις να βαλεις και στο δικο σου τι ακριβως ειναι?μπαινει σε ολα τα αμαξια δωσε μου πληροφοριες............πως λειτουργει?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 12:21

chrisd έγραψε:To αβανς που θελει το υγραεριο ειναι.....αρκετη προπορεια στις χαμηλες λιγη στις μεσαιες και ελαχιστη βραδυπορεια πλεον στις υψηλες στροφες του κινητηρα.
Ετσι τουλαχιστον βγηκε safe εμενα το προγραμμα.
Απο εκει και περα οποιος θελει δινει προπορεια στις υψηλες αλλα επειδη το υγραεριο καιγεται πιο αργα στις υψηλες πιστευω χαμενος θα βγει.
Το προγραμμα για αυτο τον λογο μπαινει για να εκμεταλευεσαι τα μεγιστα του κινητηρα.

Valsam το εγκεφαλακι αβανς που λες οτι περιμενεις να βαλεις και στο δικο σου τι ακριβως ειναι?μπαινει σε ολα τα αμαξια δωσε μου πληροφοριες............πως λειτουργει?

Αυτο εδω ειναι ,διαβασε το λεει ακριβος τι κανει,
http://www.europegas.info/en/Products/L ... d,433.html
http://www.europegas.pl/documents/EN_EG ... l_v110.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=LQPEOhKzbOw
και θα μου το στειλουν αρχες Μαρτιου μου ειπαν μιας και ακομη το δοκιμαζουν και μαλιστα με τα παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι υπερευχαριστημενοι με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα (τα ιδια ειπε και πανω κατω και ο Qgas που οπως λεει φορεσε ενα σε δικο του αυτοκινητο!).
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 10 Φεβ, 2014 12:23

tasoshunter έγραψε:Εσυ εχεις καποιο συμφερον? γιατι σε βλεπω ολη την ημερα ψαχνεις φορουμ, εγκυκλοπαιδειες, google, για να βρεις κατι να πληξεις
την υγαεριοκινηση γενικα. Αληθεια τον Κυριακο τι τον εχεις? :o :o Αρχισες απο τις τιμες που ανεβαινουν πηγες στο ΚΑΡΤΕΛ κατοπιν στα μειγματα μετα στην καταναλωση και τελευταια στα ΣΚΟΠΙΑ. Α!! Ξεχασα μεσα στην ιστορια ανακατεψες και τα σιδερακια της κορης σου!!!! Κατι θετικο στο θεμα υγραεριο εχεις βρει? Εφοσον λοιπον δεν εχεις βρει στο ξαναλεω ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ !!!

Πρωτα ξαδέρφια είναι χαχαχαα......................... Κυριάκο σημερα εκανα χωριστρα στη μεση για παρτη σου μην με αναγνωρίσεις.............ψαξε, ψαξε δεν θα με βρεις.........................
Και επειδή εχω κεφια σημερα κάθε φορα θα βαζω και μια παλια δημοσιευση του κυριακου που επεμενε ότι περσυ με την εξισωση θα φτασει 1,25-1,30 ευρω το υγραεριο και φυσικα οποιος διαφωνουσε μαζι του ηταν καραγκιόζης - εγκαταστάτης - πρατηριούχος κλπ για να δουνε οι ποιο νεοι τι εγραφε και τι τρολλ είναι αφου ότι γραφει αυτος και ο ξαδερφος του είναι για να τρολλαρει και από το διαδυκτιο και να σπαει πλακα ή psycho:

ΥΓ Δυστυχως επειδή εχανε την ψυχραιμια του και εβριζε χυδαια, τα καλυτερα εχουν σβηστει από το admin:

kyriak έγραψε:

Ορίστε και οι καινούργιες τιμές , επιβεβαιώνομαι για μια ακόμη φορά ,

Τιμή: 1,330 Προϊόν: Υγραέριο κίνησης (Autogas) Σήμα: REVOIL
Διεύθυνση: ΓΟΥΡΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Τρι, 06/11 14:21:41

Τιμή: 1,340 Προϊόν: Υγραέριο κίνησης (Autogas) Σήμα: REVOIL
Διεύθυνση: ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥΦΟΙ Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ
Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Παρ, 02/11 10:23:22
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Δευτ 10 Φεβ, 2014 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 10 Φεβ, 2014 12:37

Ti να κανω ρε maevius? Δεν μπορω να βγαλω ακρη!!! Ειναι αληθεια οτι παλαιοτερα ειχα σκεφτει και το ειπα και εδω
οτι σκεφτομαι να βαλω δεξαμενη μεγαλη για βουλγαρια σκοπια αλλα καταλαβα το λαθος και αναθεωρησα!!!
Εγω λεω να παρεις το valsam kai olo to forum και να ερθετε να με πλακωσετε στο ξυλο και να με κανετε μαυρο επειδη τολμησα και διαφωνησα με αυτους που ειναι κατα της υγραεριοκινησης :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 13:15

tasoshunter έγραψε:Πολυ χαιρομαι που το βρηκες γιατι αυτο δειχνει οτι δεν ειμαι παπαγαλακι. Ποτε δεν ειπα οτι δεν το ειπα. Και ειχα και διαμαχη με τον Ηλια για το θεμα αυτο.
Αλλα εχω καταλαβει το λαθος και αναθεωρησα. Βλεπεις εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο ολη αυτη την ιστορια!!!
Εσυ εχεις καποιο συμφερον? γιατι σε βλεπω ολη την ημερα ψαχνεις φορουμ, εγκυκλοπαιδειες, google, για να βρεις κατι να πληξεις
Και μια που ψαχνεις ολη την μερα το φορουμ ψαξε και τελευταια και δες 5 πραγματα που σου εγραψα. Επειδη εγω δεν ειμαι κατευθυνομενος οπως εσυ!!!!
Τελειωνοντας θα σου ελεγα οταν πας στα Σκοπια πες τους να μου κανουν και εμενα μια καλη προσφορα.Αν σε καθε γεμισμα μου κανουν και ενα διαμερισμα δωρο δεν εχω προβλημα να ξανα αλλαξω γνωμη και να φουλαρω και εγω εκει!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραια γυριστη πας να μου την κανεις ρε μεγαλε tasoshunter,εσυ που μας κατεκρινες μας εκραξες μας εκανες σκουπιδι γιατι παμε στην Βουλγαρια και στα Σκοπια για να γεμισουμε και συ ο ιδιος πριν απο ενα χρονο ελεγες οτι κανεις η θα κανεις το ιδιο,ετσι και΄γω τοτε σε ενα-δυο χρονια απο τωρα μπορει να αναθεωρησω και να λεω οτι λες και'συ σημερα,γι'αυτο δεν εχεις δικαιωμα να με κρινεις,τουμπεκι λοιπον!
Ασε την ειρωνεια κατα μερος φιλε,απο ειρωνεια χωρτασαμε σε αυτο το φορουμ μονο και μονο επειδη δεν συμφωνω μαζι τους,και τον Κυριακο δεν τον εχω απολυτος τιποτα αλλα δεν μπορω παρα να συμφωνησω σε παρα πολλα απο αυτα που λεει,πριν λιγο καιρο δεν τα διαβαζα τα ποστ του σχεδον καθολου γιατι και μονο απο το μπινελικη που του ριχνατε και την ειρωνεια που του πουλουσαν αρκετοι εδω μεσα συμπερανα οτι ειναι ειτε troll ειτε κανας παλαβος,ποσο λαθος ειχα ομως ,ο kyriak ειναι πολυ σωστος στα περισσοτερα που λεει,ισος να υπαρχει λιγη υπερβολη σε ορισμενα που λεει αλλα και απο την αλλη μερια σαμπος δεν υπαρχει("υγραεριοκινηση 50% φθηνοτερα απ'οτι με βενζινη")και να τα παραχωνει σε ορισμενους που δεν μου αρεσει αλλα ειναι πολυ πιο σωστος απο πολλα λαμογια εδω μεσα,ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει !
Απο που το συμπερανες ρε συ τσακαλακι tasoshunter οτι ειμαι κατευθηνομενος?
Κατευθηνομενος μπαμ κανει οτι εισα εσυ και οχι εγω φιλε,πριν λιγο καιρο ελεγες θα βαλω δεξαμενες και θα πηγαινω Βουλγαρια και θα γεμιζω και θες να μας πεις δηλ. οτι ξαφνικα την ειδες Ελληνας πατριωτης και θα βαζεις μονο εδω και δεν παν να σε κλεβουν,ρε μηπως λεω μηπως εχεις κανα συμφερον που δεν μας το λες?
Με ρωτας αν εχω βρει κατι θετικο στο υγραεριο,η απαντηση ειναι ναι εχω βρει θετικο το οτι ειναι το πολυ 20% φθηνοτερο απο την βενζινηΜου και μου λες "Αρχισες απο τις τιμες που ανεβαινουν πηγες στο ΚΑΡΤΕΛ κατοπιν στα μειγματα μετα στην καταναλωση και τελευταια στα ΣΚΟΠΙΑ ,ναι ρε φιλε ολα αυτα τα επιασα γιατι ολα αυτα ειναι ενα και ολα αυτα το ενα ειναι το μεγαλο αρνητικο του υγραεριου,με αυτο το 20% μονο το θετικο της υγραεριοκινησεις δεν ειμαι ικανοποιημενος αυτο ειναι το θεμα,δεν αξιζει αν ειναι να παθω και καμια ζημια και να πληρωνω γ@μησιατικα,αν τωρα εσυ νομιζεις οτι εχεις 40-50% εξοικονομιση η και να μην εχεις η εισαι ικανοποιημενος εστω και με μονο αυτο το 20% γιατι δεν προκειτε να παθεις και ζημια καλα κανεις!
Αναρωτηθηκες ποτε ομως γιατι αφου ειναι τοσο γ@ματο το υγραεριο περαν απο μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτοκινητα δεν υπαρχουν εργοστασιακες εγκαταστασεις?
valsam

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Δευτ 10 Φεβ, 2014 13:37

Ρε αγόρι μου άμα δε σε συμφέρει πέτα το μας τα έχεις σπάσει. Εγώ κάνω το δρομολόγιο Λάρισα Σέρρες 250χλμ και καίω 9.5 λίτρα στα 100 χλμ με βενζίνη εκαιγα 8 θέλεις 7,5 Οκ. Τιμή υγραέριου 0.83 τιμή βενζίνης 1.60, κατανάλωση βενζίνης μόνο κατά την εκκίνηση. Κάνε τις πράξεις και δες αν με συμφέρει

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Δευτ 10 Φεβ, 2014 13:39

Στον γυρισμό έχω λιγότερο κέρδος διότι στις Σέρρες το υγραέριο έχει 0.96 λεπτα

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 10 Φεβ, 2014 13:41

Δηλ. θελετε να μου πειτε οτι ειναι εντελος τρελος και παραλογος ο kyriak και δεν εχει πουθενα δικιο?
Αν δεν υπηρχε αυτο το κατι που να συγκρατουσε τα λαμογια (δεν ξερω τι παιζει αλλα σιγουρα κατι παιζει και θα το εξηγησω παρακατω!)εγω σας λεω οτι ο kyriak δεν θα επεφτε και τοσο εξω στις προβλεψεις του και πριν κανα 2 βδομαδες θα βλεπαμε τιμες λιτρου στα 1,10-115!
Λοιπον να σας κανω μια ερωτηση,η τιμη τωρα που ο ΜΤ εχει φτασει στα 666 ευρω πριν κανα μηνα ηταν στα 842 ,η τιμη τοτε σε ολη την Θεσ/νικη 98,7 η τιμη σημερα στα 95,7 δηλ. 3 λεπτα διαφορα στο λιτρο μονο σημερα, ενω ο ΜΤονος εχει πεσει 21% αρα και η τιμη λιτρου φυσιολογικα θα επρεπε να πεσει 20,7 λεπτα αρα να κοστιζει σημερα 78 λεπτα αλλα οχι εδω θεσσαλονικη κοστιζει 95,7 δηλ. το 20λεπτα στο λιτρο το τσεπωσαν ορισμενοι πλην του καταναλωτη και ρωταω εγω οταν ο ΜΤ ειχε 842 αυτοι οι καποιοι που τσεπωνουν σημερα το 20λεπτο αν το εκαναν και τοτε το ιδιο δηλ. με λιγα λογια γουσταρα και τοτε να δουλευουν με αυτο το υπερκερδος θα ειχε φτασει η οχι η τιμη λιτρου εδω σην Θεσ/νικη πανω απο 1,10-1,15?
Αυτο το κατι που τους συγκρατησε πιστευω ηταν οτι με 1,10-1,15 +25-35% καταναλωση=βαζω βενζινη καλυτερα οπου παλι για 2-3 λεπτα θα παει το πρατηριο στην καλυτερη ας την πνιξουμε και να βολευτουμε για λιγο με 5-10 στο υγραεριο και οταν ξαναπεσει ο ΜΤ θα τους ξεφτυλισουμε ξανα!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες