Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 14 Φεβ, 2014 15:12

fokion έγραψε:Ποσο καιρο εχεις να πας σε γκαζαδικο και να δεις ουρα???????

Den katalaveno thn enoia ths erotishs. (logo graptou logou, mallon)
Ego prosopika exo dei 2-3 avtokinita mazi (Faonos) kai 4-5 mazi (Aeoporias), alla den pistevo na einai endeiktiki. Eksartate apo thn mera, thn ora , klp.
Exo na pao se gazadiko kathe 2 evdomades (foularo). Opos eipa, den katalava thn erothsh!
Filika, omos, mhn arxiseis den ksero ti!

Episeis, oi logoi pou katathetoun anthropoi pinakeides, einai kai ta telh, tekmiria, foroi, oxi aparetita katanalosh LPG.

Rhtorika 1: an oi 50% stamatisoun na zeitane LPG, pou nomizeis tha paei h timh tou litrou?

Rhtorika 2: giati pesane, syggritika, oi times ton eggatastaseon LPG sta avtokinita?

Nai, symfono oti yparxei cartel, alla ekei pou den exei "fai", den yparxei! Ama kopei to "fai", tha kopei kai to cartel.
IMHO, prepei na spasei to kartel. An oi katanalotes htan organomenoi/evsynidhtoi, kai an den mporeoun na meioseou thn katanalosh, as agorazoun apo enan, boycot-arontas tous ypolipous. Ti tha kanoun oi ypolopoi, tote? Mallon tha riksoun thn timh kai tha spasoun to cartel. Just an ideea!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 14 Φεβ, 2014 15:32

Eτσι για να μην ξεχνιομαστε,Τρικαλα 0,761 και ανατολικη Θεσ/νικη 0,935-0,937!
Σε συζητηση που ειχα χθες με υπαληλο εταιριας μιας και το πρατηριο οπου εβαζα βενζινη(το εχω πει ,κυριο καυσιμο μου ειναι πια η βενζινη!)και τυχαινε να ειναι και αυτος υγραεριοκινητος(το πρατηριο αυτο δεν ειχε υγραεριο!) μου ειπε κατα λεξη οτι υπαρχει καρτελ κανονικοτατο και τρελη οικονομα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 14 Φεβ, 2014 15:39

rogerius ακριβως αυτο εννοω, οτι λογω των αφορμων που ειπες ( τελη κ.λ.π.) εχουν καταθεσει πινακιδες τα μεγαλα αυτοκινητα αρα τωρα δεν καταναλωνουν υγραεριο ( που ειχαν γινει τα περισσότερα) αρα εχει πεσει ΗΔΗ η καταναλωση στα πρατηρια

επεισεις απο την αυξηση των πρατηριων και την γενικη ΜΕΙΩΣΗ της καταναλωσης ΔΕΝ βλεπεις τις ουρες στα πρατηρια που εβλεπες πχ πριν απο 1 χρονο.

( Μην ανησυχεις δεν "αρχιζω" δεν ειναι του χαρακτηρα μου :D :D :D :D :D :D )

θελω να πω οτι η μειωση που λες οτι ΑΜΑ γινει θα κατεβασουν την τιμη, εχει ΗΔΗ γινει σε ΠΟΛΥ μεγαλο βαθμό και παρ' ολα αυτα ακομα την εχουν στα υψη
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 14 Φεβ, 2014 15:50

@fokion: katalava tora.
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Παρ 14 Φεβ, 2014 16:18

Καλά ε! Θεσσαλονίκη και Σέρρες το καρτέλ κρατάει μια χαρά, δεν δικαιολογειται με τίποτα η διαφορά των 15 λεπτών με Λάρισα

Sent from my LG-E975 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 14 Φεβ, 2014 16:23

nikos333 έγραψε:Καλά ε! Θεσσαλονίκη και Σέρρες το καρτέλ κρατάει μια χαρά, δεν δικαιολογειται με τίποτα η διαφορά των 15 λεπτών με Λάρισα

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Τα πρωτεία τα έχει η Πάτρα

Στάλθηκε από το Galaxy Nexus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 14 Φεβ, 2014 18:35

Τουλάχιστο στείλτε όσοι μπορείτε παραπάνω email σε Ίνκα και κανάλια μπας κ φιλοτιμηθει κανένας.εγω έχω στείλει ήδη.Οχι ότι περιμένω να γίνει κάτι , μια επίσημη απάντηση θαθελα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 14 Φεβ, 2014 22:20

nickp έγραψε:Τουλάχιστο στείλτε όσοι μπορείτε παραπάνω email σε Ίνκα και κανάλια μπας κ φιλοτιμηθει κανένας.εγω έχω στείλει ήδη.Οχι ότι περιμένω να γίνει κάτι , μια επίσημη απάντηση θαθελα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χθες που ημουν στο συνεργειο παντος μου ειπε ο μαστορας οτι ειχε το πρωι σε ραδιοφωνικη εκπομπη θεμα για το καρτελ υγραεριου στην Θεσ/νικη και επαιρνε ο κοσμος τηλ. και τους τα εχωνε!
Τουλαχιστον βλεπω οτι αρχισε να αντιδρα ο κοσμος!
Εχει περαση το θεμα και πιστευω οτι αν παρουμε κανα καναλι τηλ. ισος ενδιαφερθουν να κανουν καποιο ρεπορταζ ,αντε να δω τι δικαιολογιες θα βρουν να πουν ,και κανονικα πρεπει να εχει ενα τηλεοπτικο συνεργειο σε ενα πρατηριο στα Τρικαλα που πουλανε 76 λεπτα και ενα στην Θεσ/νικη που πουλανε 94 σε παραληλη συνδεση ,εκει θα εχει πολυ γελιο,στο τελος ο ο ενας θα αποκαλει τον αλλο κλεφτη!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 14 Φεβ, 2014 22:28

Κατι ειχαν πει στο Σκαι προ μιας βδομαδας ισως δυο αλλα προφανως δεν "περπατησε".
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό magellan » Σάβ 15 Φεβ, 2014 00:34

Τρίκαλα 0,761 και Ηράκλειο Κρήτης 1,078.

Μάρτιος 2013 με υψηλότερη τιμή μετρικού τόνου από σήμερα, Ηράκλειο Κρήτης 0,958 και αρκετά σημαντικές διαφορές μεταξύ των πρατηρίων.

Αλλά τώρα γίναμε πλέον κι εμείς Θεσσαλονίκη. ΚΑΡΤΕΛ :evil: Αναβαθμιστήκαμε βλέπεις.

Πριν ένα δυο μήνες με 200 ευρώ πάνω ο μετρικός τόνος, Ηράκλειο Κρήτης 1,078.

Δεν έχουν πέσει ουτε 1 λεπτό παρά την τουλάχιστον ποσοστιαία μείωση του 20-25% στην τιμή του Μ.Τ.

Από εμένα πάντως και τα όσα τους έσουρα και συζήτησα με δύο φιλαράκια, έχασαν δύο έτοιμους μελλοντικούς πελάτες τους για μετατροπή.

Τους είπα ξεχάστε το. Με τιμές βενζίνης 1,65 & LPG 1,078 το Ηράκλειο πέθανε.

Τώρα μπορούν να τοποθετήσουν την επένδυσεις τους σε όποιο σημείο θέλουν.

Και ο "πόλεμος" θα συνεχιστεί.

Από εμένα τουλάχιστον, που είμαι άνθρωπος της "πιάτσας" και κυκλοφορώ θα χάσουν πολλούς τωρίνους, αλλά κυρίως μελλοντικούς πελάτες.

Ό,τι περνάει από το χέρι μου θα κάνω.

Μέχρι και σε βενζίνη το γυρίζω πλέον πάρα πολύ συχνά.

Όσο περισσότερο μποϊκοτάζ γίνεται παιδιά να το κάνουμε. Θα χάσουμε τώρα, αλλά στο μέλλον κερδισμένοι θα είμαστε.

Εξάλλου ήδη βαράνε μύγες, αλλά είναι τόσο επιχειρηματίες του κ@λου και της αρπαχτής, που δε βλέπουν μακροπρόθεσμα.

Εγώ το πολύ πολύ να πουλήσω το αυτοκίνητο.

Και πάλι αυτοί θα χάσουν έναν ακόμη καλό πελάτη.
magellan

Δημοσιευσεις: 24

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 35 επισκέπτες