Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 18 Φεβ, 2014 16:58

Λοιπον μαγκες αναμενονυται εξελιξεις στο θεμα επανω που λεγαμεοτι για να σπασει το καρτελ να βαζουμε δηλ. απο ενα πρατηριο ,και ελπιζω αυτες οι εξελιξεις να ειναι θετικες!
Σημερα σταματησα σε ενα τυχαιο και βολικο στον δρομο μου πρατηριο(που μαλιστα ποτε δεν εχω βαλει υγραεριοαπο το συγκεκριμενο) εδω ανατολικα και βρηκα το αφεντικο και του συστηθηκα και τον ρωτησα αν εχει 5-10 λεπτα να κανουμε μια κουβεντα, ετσι λοιπον του εκανα την προταση αν μπορει να κανει ειδικη τιμη αν του παμε 30-40 αυτοκινητα και οτι αυτα ισος γινουν και εκατονταδες με τον καιρο και να βαζουμε σε αυτον σχεδον αποκλειστικα υγραεριο,του καλοφανηκε η ιδεα και μου ζητησε το τηλ. για να το σκεφθει καλυτερα,μαλιστα μου ειπε οτι διαθετει και στην δυτικη Θεσ/νικη πρατηριο και οτι μπορουμε να κανουμε και σε εκεινο το ιδιο,του ειπα δεν εχω ακριβες πλανο πως μπορει να γινει αλλα σαν γενικο σχεδιο εχω κατα νου π.χ να σου δωσω μια λιστα με 30-40 αυτοκινητα δηλ. μαρκα και αριθμο πινακιδας και για να διασφαλιστης και εσυ οτι θα σου ειναι σταθερος ο πελατης π.χ θα βγαλεις ,ια καρτουλα οπου θα την σφραγιζεις και στο δεκατο γεμισαμ θα γινετε μια εκπωση στον πελατη,και του ειπα μην μου πεις τιποτα ενα πλυσιμο δωρεαν στα 10 γεμισματα ,σημερα στα Τρικαλπουλανε 18,5 λεπτα πιο φθηνα απότι πουλατε ολοι εδω και στο Κιλκις που ειναι δπλα στην Θεσσαλονικη 10,5 πιο φθηνα γιαυτο κανε μια πλουσια εκπτωση γιατι θα προτιμηθει αλλος πρατηριουχος που ειμαστε σε συζητηση(δεν υπαρχει ακομη αλλα ετσι το ειπα!),καλα καλα φιλε μου μου ειπε θα το σκεφτω και θα σε παρω οποσδοιποτε τηλ. μου ειπε!
Ονοματα και πρατηριο δεν θα αναρτηθουν στο φορουμ για τον λογο που ειχε πει ο Ηλιας δηλ. μην βρει κανεις τον μπελα του,ετσι λοιπον αν τρεξει το θεμα θα μου στειλετε ενα π.μ οι ενδιαφερομενοι για να φτιαξω μια λιστα,καλα ειναι απο τωρα οσοι ενδιαφερεστε να πειτε ενα "ειμαι μεσα" η "δεν ενδιαφερομαι" για να εχω μια εικονα αν θα μαζευτουμε καμια 30ρια η θα του παω τελικα μια λιστα με 3 αυτοκινητα και θα γινω ρομπα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό famas » Δευτ 10 Μαρ, 2014 23:29

Έβαλα βενζίνη σήμερα στο ΕΚΟ στην μαυρομιχάλη στη Πολίχνη κι είδα ότι έσκαβαν και περνούσαν σωλήνες. Από ότι μου είπαν σε 2 εβδομάδες θα δίνουν κι αυτοί αέριο. Φαντάζομαι η σχετικά καλή τιμή της βενζίνης εκεί, δεν σημαίνει απαραίτητα και καλή τιμή αερίου.
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 23 Μαρ, 2014 20:31

το πρατηριο στη μαυρομιχαλη εχει λιγο περιεργο ονομα οσον αφορα στην αντλια που ηξερα απο παλια.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Δευτ 24 Μαρ, 2014 16:24

Εβαλα προχθες στη λητη ..το γνωστο με 0.84 . Ημουν αδειος
Μου εβαλε 53 λιτρα..ενω το ντεποζιτο περνει 50-51 λιτρα...Συνηθως αρχιζει και βαραει νωριτερα...
Υποπτο...πολυ υποπτο !!!!!!!!!! Κανεις αλλος εχει αναλογα συμπτωμα εκει ?
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Τρί 25 Μαρ, 2014 01:42

Κοίτα πρώτα πόσα χιλιόμετρα θα σου βγάλει. Μου έχει τύχει και σε μένα σε άλλο πρατήριο και έβγαλε πιο πολλά χιλιόμετρα.
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Τετ 26 Μαρ, 2014 15:17

Δεν μπορω να το κανω αυτο για 2 λογους. 1) Ποτε δε γεμισω το αυτοκινητο στην πολη οπου κινουμε με την ελπιδα να βγω στην επαρχια και γεμισω απο εκει, 2) εκανα πολυ διαφορετικη διαδρομη (εντος<->εκτος πολης). Παντως επειδη αρκετες φορες το εχω αφησει να τελειωσει..ποτε δεν εβαλα πανω απο 50 λιτρα (οσα ειναι η δεξαμενη -20% [63-20%*63=50.5 λιτρα]... συνηθως μαλιστα γεμιζε με λιγοτερα ..πχ 48) . Οποτε ειναι πολυ πολυ υποπτο
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Πέμ 27 Μαρ, 2014 00:23

Καλησπέρα
Πρόκειται τη Δευτέρα να κινηθώ στην Ε.Ο. Αθήνας - Θεσσαλονίκης και να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη για όλη τη βδομάδα.
Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που η μετακίνηση αυτή θα γίνει με καύσιμο το υγραέριο, θα ήθελα τη γνώμη σας στα
1. Σε ποιο σημείο της διαδρομής αυτής συμφέρει (οικονομικά αλλά και ποιοτικά) να ανεφοδιαστώ ; Βόλο ; Λάρισα ; Κατερίνη ;
2. Ποιο πρατήριο του κέντρου ή της Δυτικής Θεσσαλονίκης (μέχρι και Αγ. Αθανάσιο - Γέφυρα) μου προτείνετε για ανεφοδιασμό ;
Πιστεύω πως οι απαντήσεις σας δεν μπορούν να θεωρηθούν άμεση ή έμμεση διαφήμιση - αν όχι υπάρχουν και τα pm

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Σάβ 29 Μαρ, 2014 09:06

nikkokk έγραψε:........ θα ήθελα τη γνώμη σας ........

Ένας - ένας βρε παιδιά, μη στριμώχνεστε :lol:
nikkokk

Δημοσίευσηαπό famas » Σάβ 29 Μαρ, 2014 21:15

Όποτε έχω βάλει Βόλο ή Λάρισα δεν είχα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως είναι φθηνότερα της Θεσσαλονίκης. Βόλο στο Βελεστίνο, Λάρισα στην έξοδο στο ελεύθερο, οπότε όποιο σε βολέψει στην διαδρομή είναι η γνώμη μου.
Θεσσαλονίκη κέντρο δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο, κυρίως βρίσκονται ανατολική ή δυτικά. Το πρόβλημα της πόλης είναι η εναρμονισμένη τιμή κι όχι η ποιότητα, οπότε όποιο κι αν προτιμήσεις :thumbdown:
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Σάβ 29 Μαρ, 2014 21:50

famas έγραψε:Βόλο στο Βελεστίνο, Λάρισα στην έξοδο στο ελεύθερο

Σ' ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις.
Τελικά μάλλον το Βελεστίνο θα προτιμήσω κι αυτό επειδή θα ταξιδέψω αργά και πιθανότατα δεν θα προλάβω ανοιχτό της Λάρισας. Και στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε....
nikkokk

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες