rogerius έγραψε:apo thn "mana tou Vialle", tha girizei se venzinh pano apo 85% fortio.Theleis kati allo?
Σ' ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες αν έχει το "μαμα σετάρισμα" ή έχει τροποποιηθεί επειδή πήρα το αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο μου είχαν πει ότι γύριζε σε βενζίνη πάνω από τις 4500 στροφές αλλά δεν φάνηκε να το λένε με σιγουριά.
Qgas έγραψε:Δεν ψεκαζει ταυτόχρονα εχει δυνατότητα με το τελευταίο λογισμικο πιθανώς να κανει κύκλους ψεκασμου βενζινης πχ 7-8 υγραεριο και 1 βενζινης .. Αν το μοτέρ εινσι ιδιο με το verso δεν υπόρχει λόγος ρύθμισης βαλβιδων ..
Σ' ευχαριστώ. Θα στείλω ένα email στη Vialle για να δω αν γίνεται να ψεκάζει ανά κάποιους κύκλους βενζίνη. Αυτός ο τρόπος ψεκασμού βενζίνης θεωρείται αυτολίπανση; Θα προσφέρει επιπλέον προστασία αν ρυθμίσω τον ψεκασμό αυτό;
Ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το Verso (1NR-FE) και τον φοράνε και τα Auris και Yaris. Είμαι αρκετά προβληματισμένος με το θέμα της λίπανσης γιατί ο κινητήρας αυτός της Toyota νομίζω ότι ανήκει στους ευαίσθητους. Τα τελευταία 8.000 χλμ. χρησιμοποιώ τα πρόσθετα της Protec για επιπλέον προστασία.
Το αυτοκίνητο μέχρι στιγμής (χτύπα ξύλο) δεν έχει δείξει κάτι (λαμπάκια κλπ) εκτός από τα γνωστά κομπιάσματα. Το short term fuel trim κυμαίνεται, απ' ότι διαβάζω, σε ικανοποιητικά επίπεδα (+2 έως +5%) ενώ το long term fuel trim συνήθως είναι αρνητικό (από -10% σε μικρά φορτία μέχρι -4% με μεγάλα φορτία). Οι θερμοκρασίες στον καταλύτη στα μεγάλα φορτία φτάνουν μέχρι και τους 900 βαθμούς στον ένα αισθητήρα και τους 600 στον δεύτερο αισθητήρα. Οι μετρήσεις έγιναν με το Torque Pro και κινέζικο αντάπτορα.
Έλεγα να κάνω ένα έλεγχο στις βαλβίδες για να δω που βρίσκομαι...