Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 05 Φεβ, 2014 23:04

famas έγραψε:Γιά ποιό λόγο το λέτε αυτό για τα νερά; Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών της περιοχής;

ναι μονο για αυτο αν εχει πολλά σταμάτα ξεκίνα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό cmax » Σάβ 15 Φεβ, 2014 23:35

Μετρησα διακενο βαλβιδων μετα απο 22000 χλμ χρησης υγραεριου.
Μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος απο τα αποτελεσματα.Μονο ενας κυλινδρος ειχε λιγο μικροτερα διακενα αλλα παλι μεσα στα ορια.
Αναλυτικα.

Εξαγωγης 36-36 32-34 33- 35 36-36
Εισαγωγης 21-24 24-22 21- 21 21-21.

Οπως φαινετε ανετα θα περασω τις 50000 χωρις να χρειαστει ρυθμιση.
Κινητηρας 1.6 ti-vct.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό famas » Κυρ 16 Φεβ, 2014 20:43

Ωραίος c-max :clap: Πόσο πήγε το "μαλλί" για τον έλεγχο;
famas

Δημοσιευσεις: 39

Δημοσίευσηαπό cmax » Κυρ 16 Φεβ, 2014 23:04

Εκανα μονος μου τον ελενχο.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό drspiros » Πέμ 20 Φεβ, 2014 19:23

Βλέποντας ότι υπάρχουν αρκετά συστήματα κατάλληλα για το Focus, υπάρχουν γενικότερα αντενδείξεις, δηλ. σε ιδανικές συνθήκες οδήγησης υπάρχει κάποια μελέτη (έστω και σαν αναφορά βλαβών) που να επιβάλλει ή να αποτρέπει συγκεκριμένες τεχνικές, π.χ. παρουσία λαδιέρας, ψεκασμό βενζίνης κ.ο.κ;
Με άλλα λόγια, οι βαλβίδες προστατεύονται καλύτερα με λαδιέρα ή ψεκασμό βενζίνης; Η λαδιέρα προκαλεί βλάβη στον καταλύτη; Πώς προστατεύεις την αντλία βενζίνης;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 21 Φεβ, 2014 01:22

drspiros έγραψε:Βλέποντας ότι υπάρχουν αρκετά συστήματα κατάλληλα για το Focus, υπάρχουν γενικότερα αντενδείξεις, δηλ. σε ιδανικές συνθήκες οδήγησης υπάρχει κάποια μελέτη (έστω και σαν αναφορά βλαβών) που να επιβάλλει ή να αποτρέπει συγκεκριμένες τεχνικές, π.χ. παρουσία λαδιέρας, ψεκασμό βενζίνης κ.ο.κ;
Με άλλα λόγια, οι βαλβίδες προστατεύονται καλύτερα με λαδιέρα ή ψεκασμό βενζίνης; Η λαδιέρα προκαλεί βλάβη στον καταλύτη; Πώς προστατεύεις την αντλία βενζίνης;

Δεν υπαρχουν προβληματα ρε σεις πιος τα λέει αυτα ; Λιπανση με λαδιερα ανα κυλινδρο η ψεκασμο ειναι περιπου το ιδιο πράγμα σωστα μείγματα πανω απο ολα

( Αν ακούει ο φίλος με το CMAX απο το Λαύριο που εχω να τον δώ 3 χρονια .. ας γράψει πρεπει να αλλάξει φιλτρα έφτασε σίγουρα 75.000 χιλ !! )
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 21 Φεβ, 2014 14:14

Qgas έγραψε:Δεν υπαρχουν προβληματα ρε σεις πιος τα λέει αυτα ;

Εμένα προσωπικά μου τα έχει πει ο μάστορας που κάνω τα service του αυτοκινήτου. Χαλασμένοι καταλύτες, καμένες βαλβίδες κ.α. Αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτά οφείλονται σε αστοχία υλικού, κακή εγκατάσταση ή ακόμα και σε κακό τρόπο οδήγησης. Ξέρουμε ότι τα Focus έχουν μια ευαισθησία στο θέμα βαλβίδων και ψάχνουμε το ιδανικότερο.
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 21 Φεβ, 2014 14:25

drspiros έγραψε:
Qgas έγραψε:Δεν υπαρχουν προβληματα ρε σεις πιος τα λέει αυτα ;

Εμένα προσωπικά μου τα έχει πει ο μάστορας που κάνω τα service του αυτοκινήτου. Χαλασμένοι καταλύτες, καμένες βαλβίδες κ.α. Αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτά οφείλονται σε αστοχία υλικού, κακή εγκατάσταση ή ακόμα και σε κακό τρόπο οδήγησης. Ξέρουμε ότι τα Focus έχουν μια ευαισθησία στο θέμα βαλβίδων και ψάχνουμε το ιδανικότερο.

Kαι σε καποιον αλλο τα ελεγε ο ford car center για 2-3 χρονια και μετα αρχισε να τοποθετει και αυτος !!
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 21 Φεβ, 2014 16:50

Qgas έγραψε:Kαι σε καποιον αλλο τα ελεγε ο ford car center για 2-3 χρονια και μετα αρχισε να τοποθετει και αυτος !!

Και ο δικός μου τοποθετεί, δεν προσπάθησε να με αποτρέψει από την εγκατάσταση υγραερίου, απλώς μου εξέθεσε όταν τον ρώτησα αυτά που έχει συναντήσει στα αμάξια που είχαν υποστεί μετατροπή, επαναλαμβάνω χωρίς απαραίτητα να φταίει το σύστημα καθεαυτό.
Έχουμε όμως ακούσει (και εδώ μέσα) για καμένες βαλβίδες, κατεστραμένους καταλύτες, χαλασμένες αντλίες βενζίνης, έτσι δεν είναι. Προφανώς δεν είναι ψέματα, ούτε υπερβολές, κάτι τα έχει προκαλέσει όλα αυτά.

Εσύ για παράδειγμα, τοποθετείς δύο συστήματα αερίου ψεκασμού, ένα με OBD και φιλοσοφία ψεκασμού βενζίνης για προστασία και ένα με δικό του λογισμικό, χωρίς ψεκασμό βενζίνης αλλά απαραίτητη χρήση λαδιέρας. Είναι και τα δύο συστήματα εξίσου καλά για όλα τα αμάξια; Δεν υπάρχει κάποιοι που υπερτερεί του άλλου σε συγκεκριμένο κινητήρα;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 22 Φεβ, 2014 09:34

Όταν όμως οι εταιρείες έχουν λίστες με αυτοκίνητα που έχουν προβλήματα και σου λένε ότι ούτε η προσθήκη βενζίνης αναιρεί του προβλήμα και σχεδόν καμία εταιρεία κιτ δεν προτείνει ή πουλάει μαζί με το κιτ ή κατασκευάζει λαδιέρες και βάζεις υγραέριο, όταν σου έρθει η ζημιά ποιος θα φταίει;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες