Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

τη βοη8εια σας για ενα skoda octavia gt 1,8

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

τη βοη8εια σας για ενα skoda octavia gt 1,8

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Πέμ 05 Μάιος, 2011 19:17

παιδια καλησπερα! ειμαι καινουργιος εδω στο σαιτ και ειδα παρα πολλα και χρησιμα πραγματα για το υγραεριο! εχω ενα skoda octavia gt 1,8 του 2007 και εχω κλησει ραντεβου για τοπο8ετηση υγραεριου στο συνεργατη του θεοδωρου στο σπαθη που βρισκετε στου ρεντη! μου ειπε οτι μπορει να μου το τοποθετησει και οτι θα βαλουμε το συστημα της zavolli 6ης γενιας! επειδη εχω μια επιφυλαξη για το μοτερ μου ομως αν θα λειτουργησει σωστα μετα την τοποθετηση, θα ηθελα να μου πειτε 2 3 πραγματα αν οντως αξιζει να το βαλω η θα εχω προβληματα μετα? επισης αν το zavolli που τοποθετει ειναι καλο, αν οντως υπαρχει 6η γενια η οποια μου ειπε οτι η διαφορα της απο τις αλλες ειναι οτι αντι για λαδιερες και ξηρους ψεκασμους θα ψεκαζουμε και βενζινη σε μικρη ποσοτητα στους κυλινδρους για να να πετυχουμε με αυτο τον τροπο τη λιπανση του κινητηρα! τελος 8α ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε που υπαρχει στην αττικη καλης ποιοτητας υγραεριο να βαζω? σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω αυτο το forum να εξυπηρετησει οσο το δυνατον καλυτερα τους υγραεριοκινουντες πλεον!
dimitrisalex

Δημοσιευσεις: 17

Re: τη βοη8εια σας για ενα skoda octavia gt 1,8

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Τρί 17 Μάιος, 2011 14:19

έχει βάλει ο αδερφός μου σύστημα OMVL αν θυμάμαι καλά στον καραπιστόλη στην βουλιαγμένης.

νομίζω μια χαρά του πάει ως τώρα.

193hp δεν έχει το αμάξι σου? μάλιστα ο αδερφός μου έχει βάλει και πρόγραμμα και το έχει κάνει 225hp αν θυμάμαι καλά...

για πήγαινε από εκεί και ρωτα...
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Πέμ 19 Μάιος, 2011 17:34

φιλε μου μπορεις να μου πεις ποσο καιρο το εχει βαλει και αν ειναι ευχαριστιμενος μεχρι τωρα? ποσα χιλιομετρα εχει κανει με γκαζι και τι γενιας εχει βαλει ξερεις? το προγραμμα το εβαλε πριν η μετα το γκαζι? αυτο με τα 193 αλογα ειναι ναι! σε ευχαριστω πολυ!
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό civic2010 » Πέμ 19 Μάιος, 2011 22:45

θες να σου δώσω τηλ να μιλήσετε?
Civic 1.8 on Bigas LPG Kit
civic2010

Δημοσιευσεις: 171

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Τρί 24 Μάιος, 2011 22:28

ναι αν μπορεις δωσε μου ενα τηλεφωνο να μαθω λεπτομερειες! σε ευχαριστω πολυ παντως!
dimitrisalex

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 24 επισκέπτες