από dimitrisalex » Πέμ 05 Μάιος, 2011 19:17
παιδια καλησπερα! ειμαι καινουργιος εδω στο σαιτ και ειδα παρα πολλα και χρησιμα πραγματα για το υγραεριο! εχω ενα skoda octavia gt 1,8 του 2007 και εχω κλησει ραντεβου για τοπο8ετηση υγραεριου στο συνεργατη του θεοδωρου στο σπαθη που βρισκετε στου ρεντη! μου ειπε οτι μπορει να μου το τοποθετησει και οτι θα βαλουμε το συστημα της zavolli 6ης γενιας! επειδη εχω μια επιφυλαξη για το μοτερ μου ομως αν θα λειτουργησει σωστα μετα την τοποθετηση, θα ηθελα να μου πειτε 2 3 πραγματα αν οντως αξιζει να το βαλω η θα εχω προβληματα μετα? επισης αν το zavolli που τοποθετει ειναι καλο, αν οντως υπαρχει 6η γενια η οποια μου ειπε οτι η διαφορα της απο τις αλλες ειναι οτι αντι για λαδιερες και ξηρους ψεκασμους θα ψεκαζουμε και βενζινη σε μικρη ποσοτητα στους κυλινδρους για να να πετυχουμε με αυτο τον τροπο τη λιπανση του κινητηρα! τελος 8α ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε που υπαρχει στην αττικη καλης ποιοτητας υγραεριο να βαζω? σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω αυτο το forum να εξυπηρετησει οσο το δυνατον καλυτερα τους υγραεριοκινουντες πλεον!