Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πολλά τα προβλήματα - North Italy σε Niva

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πολλά τα προβλήματα - North Italy σε Niva

Δημοσίευσηαπό gianis19791979 » Παρ 28 Φεβ, 2014 03:40

καλησπερα σε ολοι την παρεα....εδω και 15 μερες εχω κανει υγραεριοκινηση το niva μου μοντελο 2001 μονου ψεκασμου ..αρχικα να πω οτι εβαλα το συστημα της north italy....το συστημα μου ειπε ο μαστορας θα ειναι πολλαπλου ψεκασμου και οτι θα τρυπησει της εισαγωγες θα καρφωσει τα μπεκ και ολα θα ειναι τελεια........το αμαξι ομως δεν δουλεψε ποτε και απο τοτε μεχρι και σημερα εχω μπουκωματα στο αμαξι ρεταρισματα αναβει το check της μηχανης στο ρελαντι και αλλα πολλα...........μετα τον σημερινο μου καβγα μου ειπε οτι θα κανει αλλη μια προσπαθεια να κλεισει της τρυπες που εκανε και να κανει στα σοληνακια τον μπεκ του υγραεριου διακλαδωση απο 4 δηλαδη να τα κανει 2 και να τα ριξει να ψεκαζουν εκει που ψεκαζει και το μπεκ της βενζινας...χωρις να καρφωσει καπου μπεκ απλα τα σοληνακια θα ειναι μεσα και θα ψεκαζουν......νομιζω οτι ειναι χοντραδα αυτο που παει να κανει......παιδια τι να κανω βοηθειαααααααα...........................ευχαριστω εκ τον προτερον
gianis19791979

Δημοσιευσεις: 10

Re: Πολλά τα προβλήματα - North Italy σε Niva

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 28 Φεβ, 2014 09:02

Αιώνια ελληνική πρωτοτυπία. Ένα σύστημα μονού ψεκασμού να το κάνουμε πολλαπλού γιατί δεν ξέρουμε να ρυθμίσουμε το αμάξι με έναν απλό αναλυτή καυσαερίων. Φίλε μου βάλε ενα σύστημα μονού ψεκασμού να γλυτώσεις. Ότι και να σου κάνει απλά δεν θα δουλεύει σωστά το αμάξι σου.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 28 Φεβ, 2014 09:55

gianis19791979 έγραψε:καλησπερα σε ολοι την παρεα....εδω και 15 μερες εχω κανει υγραεριοκινηση το niva μου μοντελο 2001 μονου ψεκασμου ..αρχικα να πω οτι εβαλα το συστημα της north italy....το συστημα μου ειπε ο μαστορας θα ειναι πολλαπλου ψεκασμου και οτι θα τρυπησει της εισαγωγες θα καρφωσει τα μπεκ και ολα θα ειναι τελεια........το αμαξι ομως δεν δουλεψε ποτε και απο τοτε μεχρι και σημερα εχω μπουκωματα στο αμαξι ρεταρισματα αναβει το check της μηχανης στο ρελαντι και αλλα πολλα...........μετα τον σημερινο μου καβγα μου ειπε οτι θα κανει αλλη μια προσπαθεια να κλεισει της τρυπες που εκανε και να κανει στα σοληνακια τον μπεκ του υγραεριου διακλαδωση απο 4 δηλαδη να τα κανει 2 και να τα ριξει να ψεκαζουν εκει που ψεκαζει και το μπεκ της βενζινας...χωρις να καρφωσει καπου μπεκ απλα τα σοληνακια θα ειναι μεσα και θα ψεκαζουν......νομιζω οτι ειναι χοντραδα αυτο που παει να κανει......παιδια τι να κανω βοηθειαααααααα...........................ευχαριστω εκ τον προτερον

Εμεις ως επίσημοι συνεργάτες του Ρηγόπουλου ( Lada ) εχουμε άπειρα μονου ψεκασμου στο δρομο δεν υπαρχουν τέτοια θέματα .. Επίτημο μέλος του Niva club και κάτοχος Niva ειναι ένας απο τους συνεργάτες μας .. Φερτο να του ρίξουμε μια ματιά .. Αυτα ολα δουλεουν άψογα με μιξερ και συστημα μονου ψεκασμου προφανώς ο εγκαταστατης σου δεν το κατέχει το θεμα .. .. Επισης το κοστος του μονου ειναι πολυ κατω απο το πολλαπλού .. Πολυ σωστα λέει πιο πανω ο συναδερφος ecokinisi μονο στην ελλαδα γίνονται αυτά ..,
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gianis19791979 » Παρ 28 Φεβ, 2014 18:15

καλησπερα και σας ευχαριστω για της απαντησεις...απο οτι καταλαβα τα 800 ευρω που εδωσα σχεδον τα πεταξα..... και τωρα εγω ο ηλιθιος που τον εμπιστευτηκα και του αφησα το αμαξι μου να μου το γεμισει τρυπες και να μου βαλει ενα αχριστο συστημα υγραεριου που ποτε δεν προκειτε να δουλεψει τι να κανω????......σε λιγο εχουμε ραντεβου για ρυθμιση μια απο της 100 που εχουμε κανει τι να κανω να το ξηλωσει και να του ζητησω τα λεφτα μου πισω?????
Τελευταία επεξεργασία από gianis19791979 και Κυρ 02 Μαρ, 2014 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
gianis19791979

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 28 Φεβ, 2014 19:21

Είναι μερικοί που θέλουν πολλές φάπες.

Ρε φίλε αφού δεν το κατέχης το άθλημα.Άστο να πάει στο διάολο.
Και η κουτσή Μαρία πλέον κοπανάει ένα ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ με μεγάλα γράμματα έξω από το συνεργείο πάει ο
καθένας ανυποψίαστος κάνει μετατροπή και ορίστε τα αποτελέσματα.

Κοίτα ρε φίλε αν βγάλης κάτι από αυτόν τον ανίδεο και πήγαινε το αμάξι σε ένα πραγματικό εγκαταστάτη όπως
σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω.Και άλλες 100 φορές να το πας σε αυτόν δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό gianis19791979 » Παρ 28 Φεβ, 2014 23:09

καλησπερα και παλι φιλοι μου.....πριν καμια ωρα τελειωσε και με πηρε και πηγα απο εκει..μπηκα στο αμαξι μου λεει παμε μια βολτα να το δεις. τα αποτελεσματα εχουν ως εξης 1ον το αμαξι εστρωσε πολυ στης ψηλες στροφες σταματησε να αναβει το chek της μηχανης οταν δουλευε στο ρελαντι...σε γενικες γραμες εστρωσε πολλα πραγματα το μονο που εχει μηνει τωρα να φτιαξει καποια κοπιασματα που κανει στης χαμηλες στροφες και αυτο οχι ολες της φορες....βεβαια εγω του ειπα οτι θα το δουλεψω καμια εβδομαδα να δω τι λεει και αν δεν ειμαι ευχαριστημενος θα μου τα βγαλει και θα μου δωσει πισω τα λεφτα μου.....καθε φορα που του ανεφερα να βαλουμε συστημα μονου ψεκασμου αυτος μου ελεγε οτι δεν υπαρχει μονου αλλα μονο αυτο που βαζουν στα καρμπυρατερ και οτι εμενα που ειναι μονου ψεκασμου αν βαλω αυτο δεν θα εχω την οικονομια που εχω τωρα με αυτο το κιτ και οτι μπωρει να μην δουλευει καλα....θα μου πεις τωρα δουλευει καλα .....επισης μου ειπε οτι εχει φτιαξει απιρα μονου ψεκασμου και εχει βαλει το ιδο συστημα εχοντας τρυπησει την εισαγωγη και εχει καρφωσει τα μπεκ και δουλευουν τελεια......το δικο μου ομως γιατι?????? παρακαλω τα φωτα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gianis19791979

Δημοσίευσηαπό gianis19791979 » Κυρ 02 Μαρ, 2014 10:00

καλημερα στους φιλους του σαιτ...τελικα εχεθες παλι τα ιδια ξεκινησε το αμαξι.....παιδια ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες που μου δινεται και ετσι μπωρω να παρω μια αποφαση......απο οτι καταλαβα δεν επρεπε να μπει αυτο το συστημα γιατι πολυ απλα δεν κανει για το δικο μου αμαξι.....με εναν φιλο μηχανικο που μιλησα εχθες το βραδυ και εριξε μια γρηγορη ματια στο αμαξι μου ειπε οτι το κιτ που εχει βαλει ειναι καλο απλα δεν ταιριαζει στο αμαξι μου....επρεπε να μου βαλει λεει η το συστημα που βαζουν στα καρμπυρατερ.. ειναι πολυ πιο απλο και πιο οικονομικο στην εγκατασταση.. η να μου εβαζε ενα συστημα της bluemec την οποια την βαζουν σε αυτοκινητα 150 αλογα και πανω επειδη ειναι πολυ γρηγορη μπεκιερα....μονο με αυτα τα δυο θα δουλεψει το αμαξι μου...δεν ξερω τι να πω??
gianis19791979

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 02 Μαρ, 2014 10:56

gianis19791979 έγραψε:καλημερα στους φιλους του σαιτ...τελικα εχεθες παλι τα ιδια ξεκινησε το αμαξι.....παιδια ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες που μου δινεται και ετσι μπωρω να παρω μια αποφαση......απο οτι καταλαβα δεν επρεπε να μπει αυτο το συστημα γιατι πολυ απλα δεν κανει για το δικο μου αμαξι.....με εναν φιλο μηχανικο που μιλησα εχθες το βραδυ και εριξε μια γρηγορη ματια στο αμαξι μου ειπε οτι το κιτ που εχει βαλει ειναι καλο απλα δεν ταιριαζει στο αμαξι μου....επρεπε να μου βαλει λεει η το συστημα που βαζουν στα καρμπυρατερ.. ειναι πολυ πιο απλο και πιο οικονομικο στην εγκατασταση.. η να μου εβαζε ενα συστημα της bluemec την οποια την βαζουν σε αυτοκινητα 150 αλογα και πανω επειδη ειναι πολυ γρηγορη μπεκιερα....μονο με αυτα τα δυο θα δουλεψει το αμαξι μου...δεν ξερω τι να πω??

Ρε συ ασε το Γρηγόρη και το Σταμάτη στις μπεκιερες δεν υπαρχουν .. Ο μηχανικος σου για αλλα σε κόβει δεν θέλει μπεκ καθολου θέλει mono point !! Μιξερ Niva και ΑΕΒ Leonardo η κατι άλλο ανάλογο συναφή lovato tomasseto KME κτλ .. Και μάστορα σε Niva ειδικευμένο .. Στην νικαια εχει εναν στη Lada σε εμάς κτλ .. Δες το εδω

http://autogasforum.gr/viewtopic.php?f= ... 05&start=0

Εικόνα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό gianis19791979 » Πέμ 06 Μαρ, 2014 19:15

καλησπερα και παλι στην παρεα μετα απο μερες.......τελικα απο οτι φαινεται εδω και 3 μερες επιτελους καταφερε να το ρυθμιση στο 90%....λεω 90% γιατι παραμενουν 2 μικρα θεματακια τα οποια πιστευω θα λυθουν........αλλαξαμε και την μπεκιερα εβαλε μια πιο γρηγορη ωστε να προλαβαινει το αμαξι στο καυσιμο........ 1ον οταν ειμαι ρελαντι εχω ψηλες στροφες και στην βενζινη και στο υγραεριο... 2ον στης πολλες στροφες δεν φορτωνει πολυ γρηγορα οπως στην βενζινη απλα κανει κατι σαν το κραταει και ξαφνικα φευγει....αυτα ειναι τα νεα μου η αποψεις και συμβουλες ειναι δικες σας!!!!!!!!!!!!
gianis19791979

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 07 Μαρ, 2014 06:52

Γιατί δεν πας κάπου που να σου φτιάξουν το αυτοκίνητο σωστό; Εγώ αυτό θα έκανα. Όταν πλήρωσες πλήρωσες το 90% των χρημάτων πο σου ζήτησε ή το 100%. Το καταλαβαίνω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να λυθεί μετά από καναδυό επισκέψεις αλλά αν πηγαίνεις και ξαναπηγαίνεις και δεν γίνετε τίποτα ..... εγώ θα ζητούσα επιστροφή των χρημάτων και θα πήγαινα αλλού. Στο κάτω κάτω γιατί να γίνεις εσύ και το αυτοκίνητο σου πειραματόζωο αν δεν ξέρει;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες