Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γραπτή εγγύηση

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Γραπτή εγγύηση

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 02 Μαρ, 2014 11:59

Qgas έγραψε:
dimoskats έγραψε:Ενώ εσύ που για γραπτή εγγύηση ζητάς τα μαλλιοκέφαλά μας είσαι καλύτερος???
Προφορικά "εγγυάσαι" τα πάντα αλλά για γραπτή εγγύηση ούτε λόγος....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ...αρε νεοέλληνα...

Τουλάχιστον για την γραπτή εγγύηση για να αλλάξουν οι όροι πρέπει να σε ενημερώσει εκ νέου ενυπόγραφα, διαφορετικά ισχύει ότι αναγράφεται στη σύμβαση και αρμόδια για όποια διαφορά είναι τα αστικά δικαστήρια!
Όσο "θάβετε" όσα δεν φτάνετε τόσο εκτίθεστε...
Σπάω πολύ πλάκα μαζί σας τελευταία....
Keep walking.... :lol: :lol: :lol:

Τωρα πλάκα μου κάνεις εγω δίνω εγγύηση στα κιτ των 730 € που θα κόστιζε η μετατροπη του οκταβια τουρμπο ., στον συγκεκριμένο ζητάω τόσα γιατι η έλειψη εμπιστοσύνης και το θαψιμο όλων πλην του κιτ που φοράει και η απαξίωση του υγραεριου σε σχεση με το αμαξι του πρεπει να πληρωθεί .. Τότε θα καταλάβει οτι δεν γράφουμε για να κάνουμε μόστρα αναφέρω οτι το αυτοκίνητο του δουλευει άψογα με ΑΕΒ με 730 € κιτ με τοποθέτηση χωρις κιτ με οικονομία συν 15-20 % πανω απο την καταναλωση βενζινης ανάλογα με το καύσιμο και με εγγυσης σωστη λειτουργιας του συστήματος .. Ασε τα νεοέλληνα διοτι εσυ εινσι ο μοναδικός που πήγες σε λαστιχα άντε ψυκτικο να βάλεις υγραεριο για την εγγύηση τοσο ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ είσαι .. Ποια αστικά δικαστήριο; Σε 10 χρονια θα εχει αλλάξει 47 εταιριες ο οπως εχει αλλάξει 37 μεχρι στιγμής ... Άντε βρες τον μετα είσαι ντιπ για ντιπ ; Επαναλαμβάνω πανω απο 50 αυτοκινητα μετρημένα εχω επισκευάσει εγω με εγγγυση 15 ετών αν προσέξεις θα δεις στις φωτο μου .... το ανάγλυφο ταμπελάκι με τη φίρμα .. Η φιλιοσοφια ειναι πιο ακριβός ο δηκηγορος απο την επισκευή αλλού ..

σωστος, η εργατοωρα στο πρηξιμο @ρχιδιων και της ξερωλιασης ειναι ακριβη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 02 Μαρ, 2014 15:37

Qgas έγραψε:
fokion έγραψε:Qgas εισαι φαουλ

Πως και δε πρεπει να δινεις ΚΑΙ ΕΣΥ γραπτη εγγυηση για αυτα που λες?????

Πως δινουν ολοι αυτοι που μας πουλανε
εκκεντροφορους που δινουν 15 αλλογα
ελαφρωματα σε διαφορα σημεια αλλα τοσα
σφυρηλατα πιστονια ελαυρωμενες μπιελες ενας Θεος ξερει ποσα...
χταποδια που δινουν αλλα 10
προγραμματα που δινουν τουλαχιστον 20
τουρμπινες απο σκανια που δινουν 100+
καταλυτες που δινουν αλλα 5

γραπτα δε μας τα δινουν ολοι αυτοι ????? ε???????? τι ειπατε?????? δε δινουν.......????

Εγγύηση γραπτή Φωκίωνα εινσι ο πλάγιος τρόπος .. Με πολλές τρύπες ο λόγος και η εργασία και η σωστη τιμολόγηση που αναγράφει αναλυτικά τα υλικα εινσι η τίμια λυση.... Ξέρεις ποσο ευκολο εινσι να στρίψει ο μηχανικος δια του αραβωνος ; Για πλάκα σου αλλάζει το μισο αμαξι χωρις να πάρεις χαμπάρι !! ..

το σχολιο ηταν ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΌ....

εκτός αν καποιος εχει παρει ή μαλλον εχει ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝ γραπτή εγγυηση για ολα τα ανωτερω...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Κυρ 02 Μαρ, 2014 19:26

fokion έγραψε:
Qgas έγραψε:
fokion έγραψε:Qgas εισαι φαουλ

Πως και δε πρεπει να δινεις ΚΑΙ ΕΣΥ γραπτη εγγυηση για αυτα που λες?????

Πως δινουν ολοι αυτοι που μας πουλανε
εκκεντροφορους που δινουν 15 αλλογα
ελαφρωματα σε διαφορα σημεια αλλα τοσα
σφυρηλατα πιστονια ελαυρωμενες μπιελες ενας Θεος ξερει ποσα...
χταποδια που δινουν αλλα 10
προγραμματα που δινουν τουλαχιστον 20
τουρμπινες απο σκανια που δινουν 100+
καταλυτες που δινουν αλλα 5

γραπτα δε μας τα δινουν ολοι αυτοι ????? ε???????? τι ειπατε?????? δε δινουν.......????

Εγγύηση γραπτή Φωκίωνα εινσι ο πλάγιος τρόπος .. Με πολλές τρύπες ο λόγος και η εργασία και η σωστη τιμολόγηση που αναγράφει αναλυτικά τα υλικα εινσι η τίμια λυση.... Ξέρεις ποσο ευκολο εινσι να στρίψει ο μηχανικος δια του αραβωνος ; Για πλάκα σου αλλάζει το μισο αμαξι χωρις να πάρεις χαμπάρι !! ..

το σχολιο ηταν ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΡΩΝΙΚΌ....

εκτός αν καποιος εχει παρει ή μαλλον εχει ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝ γραπτή εγγυηση για ολα τα ανωτερω...

Τι σχέση εχει το tuning με μετατροπή σε lpg;
Και ναι.....όταν πας για επώνυμο κιτ βελτίωσης και εγγύηση έχεις, και δωρεάν επισκευή, βλέπε Mtm,abt,revo και διάφορους άλλους στο χώρο του tuning.
Άμα πας στο κυρ Βαγγέλη του σκάς σακούλες με λεφτα και το κανεις φριτεζα :D

Το tuning επίσημα για το κράτος είναι παράνομη διαδικασία, η μετατροπη σε LPG νόμιμη...άρα άκυρη η σύγκριση πάντως.
Το θέμα είναι ότι....αυτο που φάνηκε ξεκάθαρα είναι ότι όταν πέφτει υπογραφή για τα λεγόμενα.....εκει αλλάζει το πράγμα!
Οι διαφημίσεις των 600 ευρω......απο τι δεσμεύσεις καλύπτονται κύριε qgas?
Πόση αύξηση κατανάλωσης; Πόση μακροζωια;πόση απόδοση;αν δε μείνω ευχαριστημένος τι προβλέψεις σα διαδικασία;
Γιατι.....έχω μπερδευτεί τελικα με το διχιλιαρο και τον Ολλανδό μηχανολογο!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Κυρ 02 Μαρ, 2014 20:05

Qgas έγραψε:
dimoskats έγραψε:Ενώ εσύ που για γραπτή εγγύηση ζητάς τα μαλλιοκέφαλά μας είσαι καλύτερος???
Προφορικά "εγγυάσαι" τα πάντα αλλά για γραπτή εγγύηση ούτε λόγος....
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΡΑΒΟ...αρε νεοέλληνα...

Τουλάχιστον για την γραπτή εγγύηση για να αλλάξουν οι όροι πρέπει να σε ενημερώσει εκ νέου ενυπόγραφα, διαφορετικά ισχύει ότι αναγράφεται στη σύμβαση και αρμόδια για όποια διαφορά είναι τα αστικά δικαστήρια!
Όσο "θάβετε" όσα δεν φτάνετε τόσο εκτίθεστε...
Σπάω πολύ πλάκα μαζί σας τελευταία....
Keep walking.... :lol: :lol: :lol:

Τωρα πλάκα μου κάνεις εγω δίνω εγγύηση στα κιτ των 730 € που θα κόστιζε η μετατροπη του οκταβια τουρμπο ., στον συγκεκριμένο ζητάω τόσα γιατι η έλειψη εμπιστοσύνης και το θαψιμο όλων πλην του κιτ που φοράει και η απαξίωση του υγραεριου σε σχεση με το αμαξι του πρεπει να πληρωθεί .. Τότε θα καταλάβει οτι δεν γράφουμε για να κάνουμε μόστρα αναφέρω οτι το αυτοκίνητο του δουλευει άψογα με ΑΕΒ με 730 € κιτ με τοποθέτηση χωρις κιτ με οικονομία συν 15-20 % πανω απο την καταναλωση βενζινης ανάλογα με το καύσιμο και με εγγυσης σωστη λειτουργιας του συστήματος .. Ασε τα νεοέλληνα διοτι εσυ εινσι ο μοναδικός που πήγες σε λαστιχα άντε ψυκτικο να βάλεις υγραεριο για την εγγύηση τοσο ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ είσαι .. Ποια αστικά δικαστήριο; Σε 10 χρονια θα εχει αλλάξει 47 εταιριες ο οπως εχει αλλάξει 37 μεχρι στιγμής ... Άντε βρες τον μετα είσαι ντιπ για ντιπ ; Επαναλαμβάνω πανω απο 50 αυτοκινητα μετρημένα εχω επισκευάσει εγω με εγγγυση 15 ετών αν προσέξεις θα δεις στις φωτο μου .... το ανάγλυφο ταμπελάκι με τη φίρμα .. Η φιλιοσοφια ειναι πιο ακριβός ο δηκηγορος απο την επισκευή αλλού ..

Δόξα το Θεό ως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και με σχετικά γρήγορη οδήγηση....όσο για τα περί λαστιχά και ψυκτικού για πες μας εσύ πότε άρχισες να ασχολείσαι επαγγελματικά με το υγραέριο???
Ο δικός μου γνώμονας επιλογής για τον οποίο δεν έχω μετανιώσει ήταν ότι επέλεξα μια μεγάλη εταιρία που δεν πρόκειται να κλείσει μέσα σε ένα βράδυ, έχει προβληθεί από επώνυμα μέσα της αυτοκίνησης με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, έχω δει δουλειά του σε αυτοκίνητα φίλων μου (πολύ ακριβότερα από το δικό μου ΤΟΥΟΤΑ) που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και η οποία εταιρία εμπορεύεται συστήματα διαφόρων τιμής και ποιότητας και εγκαθιστά συστήματα σε καμια δεκαριά οχήματα την ημέρα.....ΝΑΙ προτίμησα αυτόν τον "λαστιχά ή ψυκτικό" από το να πάω σε ένα μαγαζάκι της σειράς που μυρίστηκε φράγκα, έβαλε μια ταμπέλα, μπήκε και σε κανά δυο φόρουμ να διαφημίζει μόνος του τον εαυτό του και να ψαρεύει πελατεία κράζοντας όποιον ανταγωνιστή του "χαλάει την πιάτσα" και τολμά να δίνει εγγύηση!!!
Μπορείς να ανεβάσεις να δούμε τι εγγύηση δίνεις???? ή μήπως πρέπει και εκεί να σκάσω μερικά ευρώ???
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 02 Μαρ, 2014 21:25

εχεις καποια ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση για το τι θα αποδοσουν????
εχεις καποια ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση επι συγκεκριμενου κινητηρα οτι δεν θα επειρεασουν την αντοχη του?

προφανως και δεν εννοω την εγγυηση του εξαρτηματος και μονο

Και ναι.....όταν πας για επώνυμο κιτ βελτίωσης και εγγύηση έχεις, και δωρεάν επισκευή, βλέπε Mtm,abt,revo και διάφορους άλλους στο χώρο του tuning.

καταλαβες τωρα τι σχεση εχει ο παραλληλισμός???
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Κυρ 02 Μαρ, 2014 22:07

fokion έγραψε:εχεις καποια ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση για το τι θα αποδοσουν????
εχεις καποια ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση επι συγκεκριμενου κινητηρα οτι δεν θα επειρεασουν την αντοχη του?

καταλαβες τωρα τι σχεση εχει ο παραλληλισμός???

Ο revo σου δίνει demo προγραμμα χωρίς να δώσεις cent.
Ο οίκος Mtm δίνει πολυσέλιδη γραπτή εγγύηση για τα κιτ του σε πανάκριβα αμάξια.
Ο abt σου λέει +χ άλογα και είναι πασίγνωστο στη πιάτσα ότι απο αυτα τα άλογα που υπόσχεται, βαζεις αλλα δέκα πάνω. Οι επίσημες αντιπροσωπείες δε Κοβανε καν εγγύηση.
Μπορώ να σου γράφω σελίδες......αλλα δε κάνουμε σεμινάριο τώρα.
Τέλος πάντων.....εγω ζήτησα απλα το Μπλα Μπλα.......εγγράφως παρουσία δικηγόρου.
Φυσικά διχιλιαρο δε ξανασκάω ξανά...παρα μόνο αν ξανά κάνω τα χλμ που έκανα τότε με την Οκταβια.
Το πολυ πολυ....να πάω για πολυ φτηνο κιτ δικής μου επιλογής και είστε γνώση μου να το δουλεύω μόνο για πολυ χαλαρούς ρυθμούς άλλιως στο τέρμα γκάζι γύρισμα βενζίνης,
Τέποζιτακι μικρό χωρίς κανιβαλισμους στο πάτο του πόρτ μπαγκαζ ώστε να βγαίνει πανευκολα, adapters στη θέση των μαμα μπεκ ώστε κανένα τρυπημα στη πολλαπλή και όλα αυτα αν δω ότι το υγραεριο θα σταθεροποιηθεί στη μιση αξία της βενζινουλας.
Αλλιώς.....μια χαρα είμαι και έτσι.....ανοίγω κάπω και χαίρομαι το μηχανοστασιο μαμα χωρίς να μου το μαγαρισει κανένας καραγκιοζακος υγραεριατζης-προγραμματίστης.

Και την οικονομία την. Κάνω απο το ψυχίατρο....που δε χρειάζομαι πλέον όπως όλοι σας που κοιμάστε με την αγωνία απο που θα φουλαρω, ποσα χλμ θα βγάλει αυτή τη φορά ο κόπανιστος αέρας, ποτε θα κλείσουν οι βαλβίδες, ποτε γύρισε ο πνεύμονας να φύγω....ποσο πήγε το λίτρο σημερα η coral gas και η παπαροgas! :mrgreen:
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 03 Μαρ, 2014 00:04

Φυσικά αναμενόμενο ηταν ... .. δες ενα τρυπημένο μοτέρ .. ολο το φάσμα στροφών με υγραεριο με 730 € μετατροπη συν ΦΠΑ 180 άλογα μαμα !! Ουδεμία διαφορα βενζινης υγραεριου !! Άνετα μπορω να το φτιάξω μεχρι 260 άλογα στα ίδια χρήματα .. Με μονο 10-15 % αύξηση των λίτρων της καταναλωσης .. Και με εγγύηση 2 ετών για ολα διοτι απο υγραεριο ζημια ότι και να κανει δεν θα πάθει ..

Εικόνα

Εικόνα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό mudkia » Δευτ 03 Μαρ, 2014 01:05

Ο φιλος παει για δουλεια το πρωι, ρωτάει τη γυναικα τι θα φαει το απόγευμα. Αυτή απανταει μακαρονια με σαλτα. Και αυτος της στελνει εξωδηκο γιατι δεν του ειπε τιποτα για το τυρι [-( . Ο ανθρωπος ετρωγε κουλουρι με τυρι και τωρα ψαχνει το σουσαμι στο ταψι.
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 03 Μαρ, 2014 09:02

fokion έγραψε:εχεις καποια ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση για το τι θα αποδοσουν????

antonis8via έγραψε:Ο revo σου δίνει demo προγραμμα χωρίς να δώσεις cent.
Ο οίκος Mtm δίνει πολυσέλιδη γραπτή εγγύηση για τα κιτ του σε πανάκριβα αμάξια.
Ο abt σου λέει +χ άλογα και είναι πασίγνωστο στη πιάτσα ότι απο αυτα τα άλογα που υπόσχεται, βαζεις αλλα δέκα πάνω. Οι επίσημες αντιπροσωπείες δε Κοβανε καν εγγύηση.
Μπορώ να σου γράφω σελίδες......αλλα δε κάνουμε σεμινάριο τώρα.
Τέλος πάντων.....εγω ζήτησα απλα το Μπλα Μπλα.......εγγράφως παρουσία δικηγόρου.

Αντωνη στην ουσια δεν απαντας....
Γενικώς και αοριστως υποσχονται....
εγω μιλαω γαι υποσχομενη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αποδοση επι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ κινητηρα (οχι μονο μοντελου).
Ας πουμε οτι ακομα και το "παραπανω" που λες δεν επρεπε να συμβαινει. ( καταλαβαινεις πως το λεω)

Τελος παντων - για μενα θεωρω οτι εχεις απαντησει

Καλή σαρακοστη
Άβαταρ μέλους
fokion

Re: Απ: Γραπτή εγγύηση

Δημοσίευσηαπό black92s » Δευτ 03 Μαρ, 2014 16:01

Αντώνη το οκταβία σου ποσά άλογα είναι;

Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
black92s

Δημοσιευσεις: 39

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG