Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 01 Μαρ, 2014 16:38

mudkia έγραψε:Συγνωμη που διακοπτω :D εδώ στο μενιδι η μεση τιμη είναι 88.7 :think: :thumbdown: διπλα στη μετ/ση 82 :o και εγω πηγα καβαλας 10km πηγαινε ελα :wave: φουλαρισα 75 :D :)) :)) καλοοο εεε.Οταν ρωτησα έναν φιλο πρατηριουχο :shh: ο οποιος εχει την εγγατασταση ετοιμη, γιατι αυτή η διαφορα #-o ?Με ρωτησε εκληκτος, γιατι επεσε τοσο πολύ :o :wtf:

Xαχαχαχαχαχα!
Θα ηθελα να ειμαι μπροστα και να εβλεπα την φατσα του φιλου σου του πρατηριουχου οταν του εσκασες τα νεα!
Πρεπει να πανιασε!
Πολυ θα ηθελα να δω και εδω Θεσσαλονικη τετοιες φατσες πρατηριουχων,το καστρο καλα κραταει ακομη εδω αλλα θελω να πιστευω οτι που θα παει θα πεσει και αυτο αργα η γρηγορα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό jek » Σάβ 01 Μαρ, 2014 17:46

Φεύγω απο Ρέντη περνάω 4-5 πρατήρια καυσίμων με γκάζι και όλοι είναι στο 0.868 πάω Φαονως γεμίζω με 0.748, το φελέκι μου μέσα, είναι 12 λεπτά διαφορά......
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό mudkia » Σάβ 01 Μαρ, 2014 18:05

Το κακο ξερεις ποιο είναι, οι 2 από τους 4 που είναι και οι ποιο ακρηβοι δουλευουν με τα εταιρικα @-) @-) της περιοχης :x οποτε χ---καν X( X( για τους ιδιοτες αν και ειμαστε αρκετοι
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό jek » Σάβ 01 Μαρ, 2014 18:14

mudkia έγραψε:Το κακο ξερεις ποιο είναι, οι 2 από τους 4 που είναι και οι ποιο ακρηβοι δουλευουν με τα εταιρικα @-) @-) της περιοχης :x οποτε χ---καν X( X( για τους ιδιοτες αν και ειμαστε αρκετοι

πόσα εταιρικά υπάρχουν στη περιοχή ? είναι τόσα πολλά ? εγω πιστεύω ότι επειδή είναι πέρασμα η Πειραιώς βάζουν ακριβά και όποιος τσιμπήσει
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό mudkia » Σάβ 01 Μαρ, 2014 20:44

Φιλε μαλλον καταλαβες λαθος μιλαω για το μενιδι.
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 01 Μαρ, 2014 20:47

Ποντάρουν στο ότι ο Έλληνας είναι ανένταχτος,δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν πρόκειται με τίποτε να
χαλάσει τη βολή του.

Θα προτιμήσει να βάλει με 10 - 15 λεπτά παραπάνω προκειμένου να λοξοδρομήσει 10 - 15 χιλιόμετρα. :lol: :lol:

Ας ήταν στη Γερμανία αυτοί οι πρατηριούχοι και θα σούλεγα εγώ.Θα τάχαν κλείσειαπό την πρώτη μέρα.΄Εστω και
αν εκεί οι πολίτες δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε εμείς.Εμείς εδώ ξέρουμε μόνο να κλαιγόμαστε. :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 01 Μαρ, 2014 20:55

Παππου μια που σε πετυχα. Απο που πας φαιωνως??? Υποθετω οχι απο αττικη οδο
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό nickp » Κυρ 02 Μαρ, 2014 20:32

papoys έγραψε:Ποντάρουν στο ότι ο Έλληνας είναι ανένταχτος,δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν πρόκειται με τίποτε να
χαλάσει τη βολή του.

Θα προτιμήσει να βάλει με 10 - 15 λεπτά παραπάνω προκειμένου να λοξοδρομήσει 10 - 15 χιλιόμετρα. :lol: :lol:

Ας ήταν στη Γερμανία αυτοί οι πρατηριούχοι και θα σούλεγα εγώ.Θα τάχαν κλείσειαπό την πρώτη μέρα.΄Εστω και
αν εκεί οι πολίτες δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε εμείς.Εμείς εδώ ξέρουμε μόνο να κλαιγόμαστε. :thumbdown:

Δυστυχως θεσσαλονικη δεν αλλαζουν οι τιμες εκτος αν εισαι 100 χλμ μακρια.Δεν βλεπω να πεφτει το καστρο ευκολα.Αν ειχαμε εναν μαγκα να πουλα κατω απο 0.8 και στα 20 χλμ ολοι θα πηγαιναν σε αυτον.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 02 Μαρ, 2014 21:11

fokion έγραψε:Παππου μια που σε πετυχα. Απο που πας φαιωνως??? Υποθετω οχι απο αττικη οδο

Fokion για να μην πληρώνω και Αττική οδό πάω από κέντρο Μεσογείων -Αλεξάνδρας - Σταθμό Λαρίσης - Κων/πόλεως -
Λ.Αθηνών και μετά το νέο Χρηματιστήριο μπαίνω δεξιά για Φαώνος και γυρίζω πάλι από την ίδια διαδρομή,αλλά στην
επιστροφή μέσω πλατείας Βάθης - Μάρνη - Αλεξάνδρας.Συνήθως το κάνω Κυριακή πρωί που δεν έχει καθόλου κίνηση,
αλλά γενικά δεν έχει πλέον πολύ κίνηση το κέντρο όπως παλιά εκτός και πέσης σε καμιά πορεία.

Από Γέρακα (Σταυρό) είναι 16 χιλιόμετρα και 16 επιστροφή 32. 8-)
Άντε να κάψω και 2 έως 3 ευρώ.Πάλι κέρδος σχεδόν άλλα τόσα έχω με τη διαφορά τιμής. :thumbup:

Υ.Γ.Εμένα το ρεζερβουάρ παίρνει γύρω στα 38-40 λίτρα.Όσο μεγαλίτερο έχει κάποιος τόσο πιο πολύ συμφαίρει.
Αλλά να πω και κάτι άλλο .Και κέρδος να μην είχα πάλι θα πήγαινα μόνο και μόνο να μην βάλω σε αυτούς εδώ
που δεν λένε με τίποτε να κατεβάσουν την τιμή.Εγώ και παλιά με την διαφορά των 4-6 λεπτών και πάλι πολλές
φορές πήγαινα Φαωνος.Αν συντονιστούμε και το κάνουμε πολλοί να δείτε που θα θορυβηθούν.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 02 Μαρ, 2014 21:30

Οκ ευχαριστω!!
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες