Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
Το check δεν ειναι μονο ψυχολογικο προβλημα,οπως γραφει και ο φιλος απο πανω,προφανως συμπαρασυρει λειτουργικα τα παντα....
gianniskandris1 έγραψε:ο καταλυτης ηταν χαλασμενος και τον ξηλωσα τελειως. το check δεν με πολυ ενδιαφερει διοτι ετσι και αλλιως δουλευε κανονικα για κανα τριμηνο περιπου μετα το ξηλωμα του καταλυτη παρολο που ειχε ανοιχτο το λαμπακι χωρις να γυρναει σε βενζινη.ξερουμε κανενα μαστορα στην αττικη που να δουλευει αυτη την μαρκα?το θεμα ειναι οτι με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα εχω μπερδευτει και δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω και να αποκλειω ενδεχομενα.ξεχασα αρχικα να επισημανω οτι η δεξαμενη μου αρα λογικα και η πολυβαλβιδα μου ειναι της stako
SteliosProCeed έγραψε:Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
Το check δεν ειναι μονο ψυχολογικο προβλημα,οπως γραφει και ο φιλος απο πανω,προφανως συμπαρασυρει λειτουργικα τα παντα....
hlias έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
καλο θα ειναι πριν δωσεις μια συμβουλη να εισαι σιγουρος για την ορθοτητα της γιατι μπορει να παρεις καποιον στο λαιμο σου
hlias έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
καλο θα ειναι πριν δωσεις μια συμβουλη να εισαι σιγουρος για την ορθοτητα της γιατι μπορει να παρεις καποιον στο λαιμο σου
SteliosProCeed έγραψε:hlias έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
Να τον παρω στον λαιμο μου,λεγοντας του οτι πρεπει να βαλει καταλυτη?????Ας τον παρω....καλο θα κανω και σε μενα και σ'αυτον...
Δεν εχει να κανει η ελλειψη καταλυτη με το check Και κατα συνεπεια με την λειτουργεια ολου του συστηματος???
hlias έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:hlias έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:Σου ειπα οτι ο καταλυτης ειναι η αρχη του κακου...βαλε εναν μεταλλικο με ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ euro...
Να τον παρω στον λαιμο μου,λεγοντας του οτι πρεπει να βαλει καταλυτη?????Ας τον παρω....καλο θα κανω και σε μενα και σ'αυτον...
Δεν εχει να κανει η ελλειψη καταλυτη με το check Και κατα συνεπεια με την λειτουργεια ολου του συστηματος???
το τσεκ θα αναψει, η λειτουργεια του κινητηρα απο την συγκεκριμενη βλαβη δεν διαφοροποιειται ποτε.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες
|
|
|