Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 18 Μαρ, 2014 18:42

djjon έγραψε:
hlias έγραψε:
djjon έγραψε:
hlias έγραψε:
djjon έγραψε:γεια σας. εχω το FORD FOCUS 1.6 2009 MODEL με lovato lpg - ξερει κανει ποσο πρεπει να ειναι τα διακενα των βαλβιδων? εχω φιλερ απο 0.04mm εως 0.63mm

τα νουμερα μπορω να στα πω την δευτερα, με τα νουμερα που γραφεις το φιλερ πρεπει να ειναι σε ιντσες.

ναι λαθος το φιλερ ειναι απο 0.4 εως 63mm και γραφει και ιντσες 0.015 εως 0.25
οκ περιμενω τα νουμερα ευχαριστω.!!

εισαγωγης 0,17-0,23

εξαγωγης 0,31-0,37 με κρυο κινητηρα.

τα νουμερα ειναι σε mm η ιντσες? ευχαρισρω.!!!

σε mm παντα μιλαμε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Τετ 19 Μαρ, 2014 11:02

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος σαυτο το φορουμ και σας χαιτεταω ολους εχω ενα ford focus 2008 1.4cc και εχω συστημα υγραεριοκινησης landi renzo evo απο τον Νοεμβριο του 2013.Εχω κανει 2500 χιλ περιπου χωρις κανενα προβλημα θελω να ρωτησω επειδη εχω ακουσει οτι τα focus εχουν θεμα με τις βαλβιδες ισχυει???επισης δεν εχω λαδιερα βεβαια και αποτι ακουω ολοι οι μηχανικοι ειναι αντιθετοι στην τοποθετηση λαδιερας.το landi renzo ψεκαζει βενζινη τωτα στις ποσες στροφες και καθε ποσο αγνωστο .
panagiotis32

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 20 Μαρ, 2014 01:18

Μπορεις να ρωτήσεις τον εγκατάστατη σου ποτε και ποσο ψεκαζει, δεν ειναι ντροπή. Τα συγκεκριμένα μοτέρ δεν ειναι υπερβολικά ευαίσθητα πάντως.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό djjon » Πέμ 20 Μαρ, 2014 16:49

παιδια επειδη ειμαι λιγο καινουριος εχω μια απορια.
φοραω lovato σε focus 1.6 2009 μοντελο.
Ειναι φυσιολογικο καθος κανω χιλιομετρα με υγραεριο ο υπολογιστης ταξιδιου να μετραει αντιστροφα (βενζινη που απομενει) ενω ο δεικτης (βελονα) βενζινης να ειναι σταθερη?
djjon

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Παρ 21 Μαρ, 2014 08:57

djjon έγραψε:παιδια επειδη ειμαι λιγο καινουριος εχω μια απορια.
φοραω lovato σε focus 1.6 2009 μοντελο.
Ειναι φυσιολογικο καθος κανω χιλιομετρα με υγραεριο ο υπολογιστης ταξιδιου να μετραει αντιστροφα (βενζινη που απομενει) ενω ο δεικτης (βελονα) βενζινης να ειναι σταθερη?

εχω ενα focus 2008 1.4 με landi renzo evo εχω ακριβως την ιδια απορια απλα παρατηρησα οταν δειχνει πχ 140χιλ υπολοιπο ο χιλιομετρητης την επομρνη μερα βαζω μπρος και βλεπω πχ 220 αρα μετραει αντιστροφα οταν κινεισαι αλλα μετα στην εναρξη κανει παλι υπολογισμο επειδη η βελονη ειναι σχεδον σταθερη.εγω καθε 500χιλ που κανω βαζω και 10 ευρω βενζινη ειναι πολυ λετε???
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Παρ 21 Μαρ, 2014 09:35

LPGas έγραψε:Μπορεις να ρωτήσεις τον εγκατάστατη σου ποτε και ποσο ψεκαζει, δεν ειναι ντροπή. Τα συγκεκριμένα μοτέρ δεν ειναι υπερβολικά ευαίσθητα πάντως.

υπαρχει μια λιστα με κινητηρες και μοντελα που ειναι στο κοκκινο επικινδυνοτητας για ζημια πως και που μπορω να βρω αυτη την λιστα ????υπαρχει καποιος που να ξερει??
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 21 Μαρ, 2014 10:36

panagiotis32 έγραψε:
LPGas έγραψε:Μπορεις να ρωτήσεις τον εγκατάστατη σου ποτε και ποσο ψεκαζει, δεν ειναι ντροπή. Τα συγκεκριμένα μοτέρ δεν ειναι υπερβολικά ευαίσθητα πάντως.

υπαρχει μια λιστα με κινητηρες και μοντελα που ειναι στο κοκκινο επικινδυνοτητας για ζημια πως και που μπορω να βρω αυτη την λιστα ????υπαρχει καποιος που να ξερει??

Η λίστα της Prins

Της BRC κατέβηκε από εκεί που ήταν αν την ξαναβρώ θα δώσω link, πάντως έχει πολύ λιγότερα αυτοκίνητα από της Prins. Άλλη εταιρία δεν ξέρω να έχει
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Παρ 21 Μαρ, 2014 10:55

gakost έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:

Η λίστα της Prins

Της BRC κατέβηκε από εκεί που ήταν αν την ξαναβρώ θα δώσω link, πάντως έχει πολύ λιγότερα αυτοκίνητα από της Prins. Άλλη εταιρία δεν ξέρω να έχει

σευχαριστω πολυ φιλε μου δεν ειναι μεσα ουτε το focus oyte to yaris που εχω :D
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 21 Μαρ, 2014 11:22

panagiotis32 έγραψε:
gakost έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:

Η λίστα της Prins

σευχαριστω πολυ φιλε μου δεν ειναι μεσα ουτε το focus oyte to yaris που εχω :D

Πάντως και τα δύο και ειδικά το focus δεν θεωρείται και το ιδανικότερο για υγραέριο...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Παρ 21 Μαρ, 2014 11:35

τι σημαινει ιδανικο για υγραεριο?η επισιμη αντιπροσωπεια της FORD ΒΑΖΕΙ LOVATO ΕΧΩ ρωτησει 100 μαστορες και ολοι απαντανε σωστο μιγμα καυσιμου ειναι η λυση για να μην εχεις ποτε προβλημα μακρια οι λαδιερες και οι αλατιερες που τοσο αγαμανε μερικα συνεργεια μετατρεποντας τα αυτοκινητα σε διχρονα το 2014!!!!!
panagiotis32

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες