Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Παρ 21 Μαρ, 2014 13:37

anikologr έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:
gakost έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:
LPGas έγραψε:Μπορεις να ρωτήσεις τον εγκατάστατη σου ποτε και ποσο ψεκαζει, δεν ειναι ντροπή. Τα συγκεκριμένα μοτέρ δεν ειναι υπερβολικά ευαίσθητα πάντως.

υπαρχει μια λιστα με κινητηρες και μοντελα που ειναι στο κοκκινο επικινδυνοτητας για ζημια πως και που μπορω να βρω αυτη την λιστα ????υπαρχει καποιος που να ξερει??

Η λίστα της Prins

Της BRC κατέβηκε από εκεί που ήταν αν την ξαναβρώ θα δώσω link, πάντως έχει πολύ λιγότερα αυτοκίνητα από της Prins. Άλλη εταιρία δεν ξέρω να έχει

σευχαριστω πολυ φιλε μου δεν ειναι μεσα ουτε το focus oyte to yaris που εχω :D

Πάντως και τα δύο και ειδικά το focus δεν θεωρείται και το ιδανικότερο για υγραέριο...

εσυ φιλε μου που εχεις λιπαντηρα για δες αυτο..

http://www.youtube.com/watch?v=H2-1NJgtmuo
:lol:
panagiotis32

Δημοσιευσεις: 14

Re: Απ: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 21 Μαρ, 2014 15:44

panagiotis32 έγραψε:
anikologr έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:
gakost έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:[quote="LPGas"]Μπορεις να ρωτήσεις τον εγκατάστατη σου ποτε και ποσο ψεκαζει, δεν ειναι ντροπή. Τα συγκεκριμένα μοτέρ δεν ειναι υπερβολικά ευαίσθητα πάντως.

υπαρχει μια λιστα με κινητηρες και μοντελα που ειναι στο κοκκινο επικινδυνοτητας για ζημια πως και που μπορω να βρω αυτη την λιστα ????υπαρχει καποιος που να ξερει??

Η λίστα της Prins

Της BRC κατέβηκε από εκεί που ήταν αν την ξαναβρώ θα δώσω link, πάντως έχει πολύ λιγότερα αυτοκίνητα από της Prins. Άλλη εταιρία δεν ξέρω να έχει

σευχαριστω πολυ φιλε μου δεν ειναι μεσα ουτε το focus oyte to yaris που εχω :D

Πάντως και τα δύο και ειδικά το focus δεν θεωρείται και το ιδανικότερο για υγραέριο...

εσυ φιλε μου που εχεις λιπαντηρα για δες αυτο..

http://www.youtube.com/watch?v=H2-1NJgtmuo
:lol:[/quote]
Φίλε μου ο καθένας στο αυτοκίνητο του κάνει ότι θεωρεί καλύτερο...σωστά?
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό djjon » Παρ 21 Μαρ, 2014 21:21

υπαρχει και αυτο το βιντεο - με πολυ καλες πληροφοριες ρυθμισεις και σερβις, ειδικα στο σημειο για το διακενο των ηλεκτροβαλβιδων στην μπεκιερα. Γνωριζει κανεις για λεπτομερειες για το focus (διακενο ηλεκτροβαλβιδας μπεκ)

https://www.youtube.com/watch?v=j3pa6-bbLAM
djjon

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό drspiros » Σάβ 22 Μαρ, 2014 14:51

panagiotis32 έγραψε:η επισιμη αντιπροσωπεια της FORD ΒΑΖΕΙ LOVATO

Αυτό από πού προκύπτει; Σε ποια χώρα; Δεν έχω βρει πουθενά τέτοια αναφορά.
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Κυρ 23 Μαρ, 2014 13:30

drspiros έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:η επισιμη αντιπροσωπεια της FORD ΒΑΖΕΙ LOVATO

Αυτό από πού προκύπτει; Σε ποια χώρα; Δεν έχω βρει πουθενά τέτοια αναφορά.

τι αναφορα να βρεις φιλε μου πηρα τηλ απο κει που αγορασα το αυτοκινητο ζητησε 1400 ευρω για lovato χωρις λαδιερα και την ταπα στον προφυλακτηρα πισω αμεσως απολκλειστηκε!!!!το εβαλα τον Νοεμβριο του 2013 landi renzo evo 800 ευρω με σημειο γεμισης διπλα στην ταπα βενζινης.
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό drspiros » Κυρ 23 Μαρ, 2014 22:07

panagiotis32 έγραψε:τι αναφορα να βρεις φιλε μου πηρα τηλ απο κει που αγορασα το αυτοκινητο ζητησε 1400 ευρω για lovato χωρις λαδιερα και την ταπα στον προφυλακτηρα πισω αμεσως απολκλειστηκε!!!!το εβαλα τον Νοεμβριο του 2013 landi renzo evo 800 ευρω με σημειο γεμισης διπλα στην ταπα βενζινης.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Ford που παίρνω το αμάξι για service, τοποθετεί μόνο BRC και EuropeGas, γι' αυτό ρωτάω. Θα ήθελα να μάθω τα αυτοκίνητα που βγάζουν LPG εργοστασιακά στην Ιταλία και τη Γερμανία, τι σύστημα φοράνε (έστω κι αν έχουν διαφοροποιήσεις και στον κινητήρα).
Και ο δικός μου βάζει την τάπα στον προφυλακτήρα, για λόγους ασφαλείας λέει. Αν υπάρχει διπλή λαμαρίνα μπορείς να το βάλεις στην τάπα, αν δεν έχει διπλή λαμαρίνα και το βάλεις στην τάπα, κινδυνεύεις σε περίπτωση διαρροής να περάσει υγραέριο στην καμπίνα. Τσέκαρέ το, αν και νομίζω το Focus έχει διπλή.
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσίευσηαπό panagiotis32 » Δευτ 24 Μαρ, 2014 14:57

drspiros έγραψε:
panagiotis32 έγραψε:τι αναφορα να βρεις φιλε μου πηρα τηλ απο κει που αγορασα το αυτοκινητο ζητησε 1400 ευρω για lovato χωρις λαδιερα και την ταπα στον προφυλακτηρα πισω αμεσως απολκλειστηκε!!!!το εβαλα τον Νοεμβριο του 2013 landi renzo evo 800 ευρω με σημειο γεμισης διπλα στην ταπα βενζινης.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Ford που παίρνω το αμάξι για service, τοποθετεί μόνο BRC και EuropeGas, γι' αυτό ρωτάω. Θα ήθελα να μάθω τα αυτοκίνητα που βγάζουν LPG εργοστασιακά στην Ιταλία και τη Γερμανία, τι σύστημα φοράνε (έστω κι αν έχουν διαφοροποιήσεις και στον κινητήρα).
Και ο δικός μου βάζει την τάπα στον προφυλακτήρα, για λόγους ασφαλείας λέει. Αν υπάρχει διπλή λαμαρίνα μπορείς να το βάλεις στην τάπα, αν δεν έχει διπλή λαμαρίνα και το βάλεις στην τάπα, κινδυνεύεις σε περίπτωση διαρροής να περάσει υγραέριο στην καμπίνα. Τσέκαρέ το, αν και νομίζω το Focus έχει διπλή.

εγω απο εκει που το αγορασα και εκανα 5 χρονια το service μονο lovato
panagiotis32

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τετ 26 Μαρ, 2014 11:58

Σύμφωνα με το συνεργείο που πάω τ' αμάξι για service, και το οποίο τοποθετεί BRC & EuropeGas, η τελευταία δεν προσφέρει ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης για λίπανση και προστασία (αν και προτίθεται σύντομα να το ενεργοποιήσει), ενώ και οι ίδιοι είναι αντίθετοι στην τοποθέτηση κάθε είδους λαδιέρας. Επομένως πώς το συγκεκριμένο σύστημα προστατεύει (στα πλαίσια του εφικτού) τον κινητήρα;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσίευσηαπό grandvitara » Τετ 26 Μαρ, 2014 12:53

drspiros έγραψε:Σύμφωνα με το συνεργείο που πάω τ' αμάξι για service, και το οποίο τοποθετεί BRC & EuropeGas, η τελευταία δεν προσφέρει ταυτόχρονο ψεκασμό βενζίνης για λίπανση και προστασία (αν και προτίθεται σύντομα να το ενεργοποιήσει), ενώ και οι ίδιοι είναι αντίθετοι στην τοποθέτηση κάθε είδους λαδιέρας. Επομένως πώς το συγκεκριμένο σύστημα προστατεύει (στα πλαίσια του εφικτού) τον κινητήρα;

Tunap. Αλλά γιατί ξαναρωτάς αφού σου έχουν ήδη απαντήσει? viewtopic.php?f=41&t=136&start=50
grandvitara

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τετ 26 Μαρ, 2014 13:06

grandvitara έγραψε:
drspiros έγραψε:Tunap. Αλλά γιατί ξαναρωτάς αφού σου έχουν ήδη απαντήσει?

Για να είμαι ειλικρινής δε θυμόμουν ότι είχα ξανακάνει την ερώτηση (λέγε με "Αλζχάιμερ"). Όμως η σημερινή είναι περισσότερο ρητορική, τότε δεν είχα επίσημη απάντηση και οι εικασίες μου ως επί το πλείστον προέκυπταν από αυτά που έχω διαβάσει. Σήμερα από την αντιπροσωπεία μου επιβεβαίωσαν απλώς αυτά που λέμε εδώ μέσα. Μου μίλησαν μάλιστα για κάποιο πρόσθετο που μπαίνει στο ντεπόσιτο της βενζίνης και του υγραερίου κάθε 15.000 χλμ. αλλά δε θυμόταν το όνομα (tuneup;).
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες