Qgas έγραψε:gianis19791979 έγραψε:καλησπερα σε ολοι την παρεα....εδω και 15 μερες εχω κανει υγραεριοκινηση το niva μου μοντελο 2001 μονου ψεκασμου ..αρχικα να πω οτι εβαλα το συστημα της north italy....το συστημα μου ειπε ο μαστορας θα ειναι πολλαπλου ψεκασμου και οτι θα τρυπησει της εισαγωγες θα καρφωσει τα μπεκ και ολα θα ειναι τελεια........το αμαξι ομως δεν δουλεψε ποτε και απο τοτε μεχρι και σημερα εχω μπουκωματα στο αμαξι ρεταρισματα αναβει το check της μηχανης στο ρελαντι και αλλα πολλα...........μετα τον σημερινο μου καβγα μου ειπε οτι θα κανει αλλη μια προσπαθεια να κλεισει της τρυπες που εκανε και να κανει στα σοληνακια τον μπεκ του υγραεριου διακλαδωση απο 4 δηλαδη να τα κανει 2 και να τα ριξει να ψεκαζουν εκει που ψεκαζει και το μπεκ της βενζινας...χωρις να καρφωσει καπου μπεκ απλα τα σοληνακια θα ειναι μεσα και θα ψεκαζουν......νομιζω οτι ειναι χοντραδα αυτο που παει να κανει......παιδια τι να κανω βοηθειαααααααα...........................ευχαριστω εκ τον προτερον
Εμεις ως επίσημοι συνεργάτες του Ρηγόπουλου ( Lada ) εχουμε άπειρα μονου ψεκασμου στο δρομο δεν υπαρχουν τέτοια θέματα .. Επίτημο μέλος του Niva club και κάτοχος Niva ειναι ένας απο τους συνεργάτες μας .. Φερτο να του ρίξουμε μια ματιά .. Αυτα ολα δουλεουν άψογα με μιξερ και συστημα μονου ψεκασμου προφανώς ο εγκαταστατης σου δεν το κατέχει το θεμα .. .. Επισης το κοστος του μονου ειναι πολυ κατω απο το πολλαπλού .. Πολυ σωστα λέει πιο πανω ο συναδερφος ecokinisi μονο στην ελλαδα γίνονται αυτά ..,
καλησπερα αν μπωρειτε στειλτε μου καποιο τηλ η να μου πειτε που εισται να ερθω απο εκει με το αμαξι για να το δειτε και να μου πειτε.....την πεμπτη ο (μαστορας) που μου το εβαλε θα τα ξηλωσει ολα γιατι σημερα το ειχε παει και στην εταιρια που συνεργαζεται καποιον τσοπελογιαννη μου ειπε και εβαλαν και αλλο ενα συστημα αλλα και αυτο δεν δουλεψε και μου ειπε οτι το αμαξι μου δεν δεχεται το υγραεριο....οποτε μολις παρω πισω τα λεφτα μου θα πρεπει να το ξαναβαλω γιατι το εχω περασει και κτεο με υγραεριο και εχει εκδοθει και η αδεια οποτε απο χαρτια κομπλε..........ΑΡΚΕΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙ.......βεβαια ειμαι απο χαλκιδα και δεν ξερω αν ειναι εφικτα ολα αυτα..........ευχαριστω εκ τον προτερον.........