Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό magellan » Σάβ 22 Μαρ, 2014 13:10

Φίλοι μου τελικά το καρτέλ στην Κρήτη, ειδικα στο Ηράκλειο, αντέχει ακόμη.

Κρατηθείτε ρε παιδιά κάνα μήνα μακριά, να τους πονέσει η τσέπη.

Είναι το μοναδικό μας όπλο απέναντι στα λαμόγια.

Μόνο αυτό τους πονάει, γιατί κατά τα αλλά είναι αδίστακτοι.

10-15 τουλάχιστον λεπτά θα έπρεπε να είναι κάτω η τιμή.

Το κόστος των μεταφορικών δεν είναι τόσο ώστε να μένει η τιμή τόσο ψηλά.

Δείτε τη διάφορα στη βενζίνη και θα καταλάβετε.

Εμείς θα βγούμε κερδισμένοι στο τέλος, αν βάραινε μύγες.

Φτάνει πια η κλοπή. Αισχροκερδούν θρασύτατα πλεον, χωρίς όρια.

30 λεπτά κέρδος στην Ελλάδα του 2014;

1 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από magellan και Σάβ 22 Μαρ, 2014 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 22 Μαρ, 2014 15:49

magellan έγραψε:Φίλοι μου τελικά το καρτέλ στην Κρήτη, ειδικα στο Ηράκλειο, αντέχει ακόμη.

Κρατηθείτε ρε παιδιά κάνα μήνα μακριά, να τους πονέσει η τσέπη.

Είναι το μοναδικό μας όπλο απέναντι στα λαμόγια.

Μόνο αυτό τους πονάει, γιατί κατά τα αλλά είναι αδίστακτοι.

10-15 τουλάχιστον λεπτά θα έπρεπε να είναι κάτω η τιμή.

Το κόστος των μεταφορικών δεν είναι τόσο ώστε να μένει η τιμή τόσο ψηλά.

Δείτε τη διάφορα στη βενζίνη για να καταλάβαιτε.

Εμείς θα βγούμε κερδισμένοι στο τέλος, αν βάραινε μύγες.

Φτάνει ποια η κλοπή. Αισχροκερδούν θρασύτατα πλεον, χωρίς όρια.

30 λεπτά κέρδος στην Ελλάδα του 2014;

1 ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!
Φιλε δεν συγκινειτε κανεις παρτο χαμπαρι,τα ιδια ελεγα και'γω για να κανουμε εδω Θεσ/νικη αλλα τσαμπα ο χρονος που ετρωγα στο γραψιμο ,ολοι στ@ρχιδια τους μιλαμε!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό nikos333 » Σάβ 22 Μαρ, 2014 18:22

Πάντως τέτοια συνεννόηση μεταξύ των πρατηριούχων στην θεσνικη δεν περίμενα. Αυτό που περίμενα λόγο της πληθώρας των πρατηρίων υγραερίου, ήταν έστω και ένας να σπάσει το καρτέλ.

Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Άβαταρ μέλους
nikos333

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό nickp » Σάβ 22 Μαρ, 2014 23:25

Γιατί να το σπάσει? Αν βρεθεί ένας τίμιος θα πανε οι ασβερκοι να τον προειδοποιησουν.ετσι γίνεται κ δεν βλέπω ταινίες. Αλλα ο πρώτος λόγος ειναι οτι βγάζουν παρά πολυ χρήμα όλοι κ η ανάγκη έγινε μεγαλύτερη τώρα που δεν πουλάνε πετρέλαιο.
Ρε παιδιά έπεσε η ζήτηση στο πετρέλαιο 80% και δεν παραπονέθηκε κανένας βενζίνας.Κανονικα θα έπρεπε να γίνει της κακομοίρας.Σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν σκάσει τώρα βλέπεις ανοίγουν καινουρια υγραερια κ ξεκινάνε με 30 λεπτά κέρδος.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 22 Μαρ, 2014 23:50

nickp έγραψε:Γιατί να το σπάσει? Αν βρεθεί ένας τίμιος θα πανε οι ασβερκοι να τον προειδοποιησουν.ετσι γίνεται κ δεν βλέπω ταινίες. Αλλα ο πρώτος λόγος ειναι οτι βγάζουν παρά πολυ χρήμα όλοι κ η ανάγκη έγινε μεγαλύτερη τώρα που δεν πουλάνε πετρέλαιο.
Ρε παιδιά έπεσε η ζήτηση στο πετρέλαιο 80% και δεν παραπονέθηκε κανένας βενζίνας.Κανονικα θα έπρεπε να γίνει της κακομοίρας.Σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν σκάσει τώρα βλέπεις ανοίγουν καινουρια υγραερια κ ξεκινάνε με 30 λεπτά κέρδος.

τα πρατηρια υγραεριου ειναι λιγοτερα απο 600 σε ολη την Ελλαδα, ειναι αραγε αυτο το νουμερο πανω απο το 10% του συνολου των πρατηριων καυσιμων πανελλαδικα?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 23 Μαρ, 2014 07:40

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει κάποιου είδους μαφία στην έκδοση άδειας πώλησης υγραερίου γιαυτό βλέπουμε πολύ
λίγες νεες άδειες και σπάνια η μία δίπλα σε άλλο πρατήριο.
Στην Αττική κάτι τέτοιο συνέβη σε δύο σημεία.
1)Στα Καλύβια
2)Στο τρίγωνο Λ.Καβάλας-Αθηνών-Φάωνος.
Και στα δύο σημεία είδαμε ότι έστω και αργά έστω και με δυσκολίες έστω και με εμπόδια λειτούργησε και λειτουργεί
ο ανταγωνισμός.

Πιστεύω δεν είναι τυχαίο το ότι δεν παίρνει άδεια λειτουργίας το πρατήριο στην Κλεισθένους που βρίσκεται ανάμεσα
από τους κολοσσούς στα υγρά καύσιμα (Ασμάτογλου - Πανικίδη) το οποίο εδώ και μήνες είναι έτοιμο και περιμένει
την Πυροσβεστική. =)) =)) .
Ποιός πρατηριούχος στην Αττική ,βλέποντας τι τραβάει το ανωτέρω πρατήριο,θα τολμήσει σε τούτους τους χαλεπούς
καιρούς, που όλες οι επιχειρησεις λειτουργούν στα όρια,να κάνει επένδυση για υγραέριο και μετά να μην μπορεί να
βγάλει άδεια.???
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό mudkia » Σάβ 29 Μαρ, 2014 18:21

Εχει περασει από κανενος το μυαλο ότι όλα μα όλα σε αυτή τη χωρα γινοντε για έναν και μονο λογο :?: :?: :!: :!: .ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ :!: :!: .Τα παλουκαρια :ymsmug: :ymsmug: :ymsmug: αγωραζουν 0,665 και ακομα και οι ((( μεροκαματιαριδες))) οι φτηνοι B-) B-) πουλανε με αρκετο, για τα δεδομενα της ελληνικης οικονομιας, κερδος στα 0,789. :-o :-o :-o Και για να τα παρουν καποιοι ονόματα δεν λεμε :o) :o) :o) :o) πρεπει να από τις θεσεις που εχουν να εκτελου στο ακεραιο τις εντολες τους. Τα πραγματα είναι απλα οι παραγογικες χωρες θελουν να πουλησουν τα ντιζελακια τους και εμεις θελουμε δεν θελουμε, μπορουμε δεν μπορούμε,εκει θα καταλιξουμε ειτε με το καλο ειτε με το"γκαζι" ;) X( X( X(
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 29 Μαρ, 2014 22:03

δε φταινε παντα "οι αλλοι".....

εμεις ειμαστε οι αλλοι - ο καθενας στο τομεα του....

το θεμα ειναι οι ελενγκτικοι μηχανισμοι που δεν υπαρχουν.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό mudkia » Κυρ 30 Μαρ, 2014 00:01

Εχεις δικιο fokion εμεις ειμαστε που τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας αλλα από την άλλη "θελει ο Γιαννος ν' αγιασει O:-) και η συνηθεια :^o δεν τον αφηνει (το ονομα είναι τυχαιο B-) B-) ) ΔΕΝ θελουν να δουλεψει , ΔΕΝ συμφαιρει :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:. είναι πολλα τα λεφτα "αρη"μου
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 30 Μαρ, 2014 02:33

mudkia έγραψε:Εχεις δικιο fokion εμεις ειμαστε που τα εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας αλλα από την άλλη "θελει ο Γιαννος ν' αγιασει O:-) και η συνηθεια :^o δεν τον αφηνει (το ονομα είναι τυχαιο B-) B-) ) ΔΕΝ θελουν να δουλεψει , ΔΕΝ συμφαιρει :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:. είναι πολλα τα λεφτα "αρη"μου
Βέροια συνέχεια πέφτει ..από Θεσσαλονίκη και ανατολικά 90 λεπτα++...με την πρώτη ευκαιρία αλλαγή δεξαμενης και Βουλγαρία..μέχρι τότε 75 ευρώ και τα δύο ντεποζιτα φουλ και μετά συμπλήρωμα..και μένω 120 km μακριά από τα σύνορα..έχω αηδιάσει..μέχρι τώρα κατηγορούσα τον valsam αλλά το έχουν ξεφτιλίσει...να κλείσουν όλοι στα διαλα

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες