Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Επιτρέπεται ένας εγκαταστάτης να κλειδώσει το σύστημα;

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Επιτρέπεται ένας εγκαταστάτης να κλειδώσει το σύστημα;

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Σάβ 15 Μαρ, 2014 23:24

off topic...
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, όντως τα αλκοολόμετρα με τέστ εκπνεόμενου αέρα για να έχουν απόλυτη ακρίβεια χρειάζονται τακτικά βαθμονόμιση (και πιστέψτε με πως δεν τα βαθμονομούν στην ώρα τους)και χρήση ειδικών ακροφυσίων αποστειρωμένων (τα οποία κοστίζουν και τα αποφεύγουν), διαφορετικά έχουν τεράστιες αποκλίσεις και σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος πρέπει πάντα να γίνεται και επαναληπτικό τέστ μετά από ένα μισάωρο!!
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό pank » Κυρ 23 Μαρ, 2014 02:54

Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί από την αρχική καταχώρηση να ενημερώσω για το τι έχει γίνει στη περίπτωσή μου.
Πράγματι μετά από μερικούς μήνες συνεχούς προβλημάτων μετά την εγκατάσταση του kit υγραερίου στο αυτοκίνητό μου προμηθεύτηκα το πρόγραμμα και το σχετικό καλώδιο. Καθότι δεν είμαι τεχνικός ουδέποτε άλλαξα μόνιμα τις ρυθμίσεις που είχαν γίνει. Η προμήθεια αυτή έγινε με σκοπό να απευθυνθώ σε άλλο τεχνικό ή να δώσω απαντήσεις σε ερωτήσεις σε διάφορα forum που έχω γράψει.
Στη πορεία βέβαια κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα και όλοι εντός ή εκτός των forum που έχω γράψει με παρότρυναν μέχρι να λήξη της 2 ετούς εγγύησης να απαιτήσω τη διόρθωση των προβλημάτων. ‘Έτσι λοιπόν έκανα υπομονή και συνέχιζα να προσπαθώ και να πηγαίνω το αυτοκίνητο στο αρχικό εγκαταστάτη ο οποίος τελικά το κατάφερε μετά από 11 μήνες, αρκετές επισκέψεις αλλά και πάνω από 10 διανυκτερεύσεις του αυτοκινήτου μου μέσα στον εγκαταστάτη.
Στο διάστημα αυτό αντικαταστάθηκαν 2 φορές εγκέφαλος, 3 φορές μπεκιέρα, ενώ άλλαξε και η αρχική εγκατάσταση με μικρότερη καλωδίωση, διπλή παροχή από μονή στα μπεκ και διάφορα άλλα μικροεξαρτήματα.
Όσον αφορά την ασφάλεια που επικαλέστηκε η εταιρεία στην απάντησή της για το κλείδωμα του εγκεφάλου κλπ το μόνο που έχω να αναφέρω είναι η δικιά μου υποτιθέμενη επέμβαση στο σύστημα ήταν το πρόβλημα ασφάλειας ή το ότι από την πρώτη μέρα παραλαβής του αυτοκινήτου τα σβησίματα του κινητήρα ακόμα και εν κινήσει ήταν σχεδόν καθημερινά με μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος.
Έτσι έχουν λοιπόν τα πράγματα και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Ελπίζω μετά την λήξη της εγγύησης να συμφωνήσουν να βγει το κλείδωμα ώστε εκτός εγγύησης να απευθυνθώ σε άλλον αν χρειαστεί.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό LPGas » Κυρ 23 Μαρ, 2014 10:08

Βρε που φτάσαμε, να παρακαλεί και να ελπίζει ο χριστιανός να λήξει η εγγύηση του για να του ξεκλειδώσουν το σύστημα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό pank » Κυρ 23 Μαρ, 2014 17:39

LPGas έγραψε:Βρε που φτάσαμε, να παρακαλεί και να ελπίζει ο χριστιανός να λήξει η εγγύηση του για να του ξεκλειδώσουν το σύστημα.

Δυστυχώς δεν είχα πολλές επιλογές από την στιγμή που τους επιστεύθηκα. Αν τα διακαστήρια λειτουργούσαν καλύτερα ίσως να ήταν διαφορερικά τα πράγματα, αλλά αυτά στο εξωτερικό όχι εδώ στο Ελλαδαστάν.
pank

Επιτρέπεται ένας εγκαταστάτης να κλειδώσει το σύστημα;

Δημοσίευσηαπό LPGas » Κυρ 23 Μαρ, 2014 18:29

Δεν ειμαι νομικός για να σε συμβουλεψω τι μπορεις να κανεις, ένα θα σου πω όμως ότι σε παλιότερη αντίστοιχη υπόθεση μια εταιρία είχε καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι το προϊόν κατέστη πλέον μη αξιοποιήσιμο.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 23 Μαρ, 2014 20:01

LPGas έγραψε:Δεν ειμαι νομικός για να σε συμβουλεψω τι μπορεις να κανεις, ένα θα σου πω όμως ότι σε παλιότερη αντίστοιχη υπόθεση μια εταιρία είχε καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι το προϊόν κατέστη πλέον μη αξιοποιήσιμο.

Χρηστο ο ανθρωπος δεν ειχε και αλλη επιλογη, ή θα επρεπε να σκασει πολλαπλασια λεφτα για δικηγορους και να περιμενει αρκετα χρονια, ή να ξηλωσει το συστημα απο μονος του και να βαλει αλλο διπλοπληρονοντας ουσιαστικα δυο φορες το ιδιο πραγμα, το ευτυχημα ειναι οτι υστερα απο 11 μηνες επιτελους καταφεραν και το εκαναν να δουλεψει, η ερωτηση τωρα ειναι του δωσανε παραταση στην εγγυηση για αυτους τους 11 μηνες ή οχι?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 23 Μαρ, 2014 21:22

"Συνδεσμος εγκαταστατων υγραεριου νομου αττικης"

Αντε με το καλο να το παρετε αποφασι μπας και στρωσει το πραμα...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό pank » Δευτ 24 Μαρ, 2014 00:02

hlias έγραψε:
LPGas έγραψε:Δεν ειμαι νομικός για να σε συμβουλεψω τι μπορεις να κανεις, ένα θα σου πω όμως ότι σε παλιότερη αντίστοιχη υπόθεση μια εταιρία είχε καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι το προϊόν κατέστη πλέον μη αξιοποιήσιμο.

Χρηστο ο ανθρωπος δεν ειχε και αλλη επιλογη, ή θα επρεπε να σκασει πολλαπλασια λεφτα για δικηγορους και να περιμενει αρκετα χρονια, ή να ξηλωσει το συστημα απο μονος του και να βαλει αλλο διπλοπληρονοντας ουσιαστικα δυο φορες το ιδιο πραγμα, το ευτυχημα ειναι οτι υστερα απο 11 μηνες επιτελους καταφεραν και το εκαναν να δουλεψει, η ερωτηση τωρα ειναι του δωσανε παραταση στην εγγυηση για αυτους τους 11 μηνες ή οχι?

Όχι, Είχε από την αρχή 2 χρόνια εγγύηση.
pank

Δημοσίευσηαπό pank » Δευτ 24 Μαρ, 2014 00:09

Ναι οκ αλλά μετά από πόσα χρόνια και πόσα λεφτά είχε δώσει μέχρι να βγει απόφαση.
Λογικά τώρα με τον πανικό που γίνεται παντού στα δικαστήρια θα είναι χειρότερα τα πράγματα.
Πάντος σε δικηγόρο που πήγα δεν ήταν και πολύ θετικός για αγωγή.
pank

κλειδωμενο λογισμικο......

Δημοσίευσηαπό lefteris1973 » Τρί 09 Φεβ, 2016 21:51

καλησπερα εχω ενα αλλο προβλημα.....πριν 3 χρονια εβαλα και γω στο αυτοκινητο ενα συστημα lpg μεχρι εδω ολα καλα δεν ειχα κανενα προβλημα,μεχρι που το καταστημα που το ειχα τοποθετησει ξαφνικα εκλεισε.πηγα σε καποιο αλλο συνεργειο για να κανω σερβεις και διαπιστωσε ο τεχνικος οτι το λογοσμικο ειναι κλειδωμενο απο τον προηγουμενο....τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσω?????μπορειτε να βοηθησετε???το συστημα ειναι της kme diego g3.....ευχαριστω
lefteris1973

Δημοσιευσεις: 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες