Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό droseros12 » Κυρ 06 Ιαν, 2013 01:55

ginakos έγραψε:εγώ ξέρω ότι κάθε φορά που αλλάζεις αντλία σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, θα πρέπει να καθαριστεί τέλεια το ντεπόζιτο. αυτό στο κάνανε;

οχι φιλε εμενα δεν μου καθαρισε το ντεποζιτο.αν και ηταν καινουριο το φιλτρο βενζινης μηνων που με να το αλλαξω και αυτο γιατι μπορει να μαζεψε γρεζια απο την αντλια που υπερθερμανθηκε
droseros12

Δημοσιευσεις: 50

Αντλία

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Σάβ 29 Μαρ, 2014 11:11

papoys έγραψε:Έχω διαβάσει και αλλού ότι ορισμένα opel έχουν πρόβλημα στην αντλία

Η δικιά μου αντίστοιχη εμπειρία ήταν με την αντλία του Agila 1.2 της γυναίκας μου. Αφού καταφέραμε να τη ξεκολλήσουμε 3 φορές (χτυπώντας το ρεζερβουάρ με ένα ξύλινο περίσσευμα από ένα ... κουρτινόξυλο :lol:), τη τέταρτη παρέδωσε οριστικά το πνεύμα. Δεν βάλαμε της Opel που ήταν πανάκριβη (αλλά είχε 2 χρόνια εγγύηση) αλλά της VDO (αυτή φτιάχνει και για την Opel απ' ότι μας είπαν) που είχε τη μισή τιμή αλλά και πάλι μας πήγε κοντά στα 250€ αν θυμάμαι καλά.
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό fotisly » Κυρ 30 Μαρ, 2014 00:10

εγω παντως μεχρι τωρα κανενα θεμα με την αντλια και το εχω 3 χρονια lpg και 50.000χλμσυνολο 110.000!!φτου φτου μην το ματιασω κιολας :lol:
το agila ειναι υγραεριο?(φοβερο αμαξι παντως και πολυ καλο πατημα)αν εκαιγε και λιγοτερο εντος πολης θα ηταν πολυ σουπερ!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Κυρ 30 Μαρ, 2014 01:11

fotisly έγραψε:το agila ειναι υγραεριο?

Όχι, αυτό έχει παραμείνει με βενζίνη - κάνει άλλωστε λίγα χιλιόμετρα και δεν θα μπορούσε να αποσβέσει.
Αναφέρθηκα στο Agila επειδή σ' αυτό είχα την εμπειρία με τη κολλημένη αντλία βενζίνης.
Με υγραέριο είναι - εδώ και 10 μέρες - το Zafira που έχει και 182000 χλμ χωρίς πρόβλημα στην αντλία - ελπίζω να μην παρουσιάσει τώρα.
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 31 Μαρ, 2014 19:38

Λοιπόν παίδες .Έχουμε τρελλαθεί τελείως.Είμαστε για δέσιμο όλοι ή για φούντο.Ακούστε τι έγινε με την αντλία.

Πήγα σήμερα πρωί-πρωί το vectra από την opel σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.Για να ξεκινήσει το πρωί η αντλία
κοπανούσα το τεπόζιτο 10 λεπτά. :lol: :lol:
Η γειτόνισσα βγήκε στο μπαλκόνι και με κοίταζε με μισό μάτι. :o :o
Φοβήθηκα μην πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. :lol:
Αφού τους είπα το πρόβλημα απεφάνθηκαν πρόβλημα στην αντλία.Αντικατάσταση - εργασία 300 ευρώ.Ψάχνοντας
χτες - προχτές στο ίντερνετ κάπου είχα δεί πριν 3-4 χρόνια την ίδια τιμή περίπου.Οπότε τους λέω .Καλά βρε παιδιά πριν
3-4 χρόνια τόσο είχε.Δεν γίνεται τίποτε καλίτερο.??
Είδες μου λέει ένας κρατάμε τις ίδιες τιμές δεν έχουμε κάνει αύξηση. :o :o Τρελλάθηκα. :lol:

Ναι αλλά εγώ δεν παίρνω ούτε τα μισά από όσα έπαιρνα πριν 3-4 χρόνια του λέω και δεν μπορώ να δώσω τέτοιο ποσό.
Μπαίνω μέσα ευτυχώς πήρε μπρός και φεύγω.Τι να κάνω.Πάω σε ένα άλλο εξιδικευμένο μου λέει 190 συν φπα 240.
Φεύγω και απόκει έρχομαι σπίτι.

Παίρνω τον εγκαταστάτη του λέω το πρόβλημα .Φέρτο εδώ μου λέει ο άνθρωπος.
Ευτυχώς η αντλία μετά που ζεστάθηκε δεν είχε πρόβλημα.
Το πλακώνει βγάζει την αντλία φεύγει με τη μηχανή πάει και παίρνει καινούργια γυρνάει και σε καμιά ώρα έτοιμο
το opel με τη νέα του αντλία.
Μάστορα τι χρωστάω. Ογδόντα ευρώ μου λέει χωρίς ΦΠΑ.
Για την αντλία ή για σένα?? Και τα δύο μου λέει. :o :o Κόκκαλο εγώ.Του δίνω τα 80 (εκτός φπα)πάω και δίπλα παίρνω
και τυρόπιτες κερνάω και φεύγω χαρούμενος .

Νάναι καλά ο ανθρωπος.

Υ.Γ.Παιδιά έτσι είναι.Δεν πρέπει να μας πηδάνε με τις τιμές που δούλευαν πριν 3-4 χρόνια.Οι μισθοί γενικά έχουν
πέσει κάτω από το μισό δουλειές δεν υπάρχουν,δεν μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως ζουν στο 2008 ή στο 2009 και να
μην βάζουν νερό στο κρασί τους.
Κάπου έχει και τα δίκια του ο valsam απλά τα εκφράζειμε λάθος τρόπο. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Δευτ 31 Μαρ, 2014 21:19

δεν ειναι κλεφτες οι ανθρωποι, ο ελευθερος επαγγελματιας εχει να πληρωσει το ενοικιο, το τεβε, ικα για το βοηθο του, φθορες στα εργαλεια του, ρευμα-νερο-τηλεφωνο, εφορια, λογιστη και να του μεινει ενα μεροκαματο ...με αλλα πρεπει να καλυψει τα λειτουργικα του εξοδα και να εχει εσοδα απο την εργασια του
μηπως σου εφερε μεταχειρισμενη;
οι καλες μαρκες σε bosch, pierburg, quinton hazel ξεκινουν απο 180Ε
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 31 Μαρ, 2014 21:40

:wave: πΙΘΑΝΌΤΑΤΑ, και μπραβο στον τεχνικο, το μοτερακι της αντλιας του αλλαξε -αυτο χαλαει συνηθως- εξ'ου και τα 80 €. :thumbup:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 31 Μαρ, 2014 21:53

Όντως μόνο το μοντεράκι.
Ξεμοντάρισε τα λοιπά πλαστικά τα οποία έβαλε τα ίδια.

Εγώ μοτεράκι ήθελα καινούργιο.Τι με νοιάζουν τα πλαστικά.
Και να πω και κάτι άλλο. Για μένα αυτός είναι καλίτερος μάστορας από κάποιον άλλο που δεν ξέρει να ξεμοντάρει την
αντλία.
Πιθανώς τομοτεράκι να του κόστισε κανά 30άρι.Αν έβγαλε ένα 50άρικο σεμια ώρα άσχημο είναι.??
Τώρα αν κάποιοι θέλουν καινούργια πλαστικά και καλιωδιάκια και πληρώνουν την τρόμπα 150 ευρώ τι να πω.
Και εμένα αν μου περίσευαν μπορεί να τάδινα.

Υ.Γ.Και το μοτεράκι όπως ανέφερα ήταν καινούργιο στο κουτί του.Μπροστά μου το άνοιξε και το το έβγαλε και από
το πλαστικό.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 31 Μαρ, 2014 22:11

antonis132 έγραψε:δεν ειναι κλεφτες οι ανθρωποι, ο ελευθερος επαγγελματιας εχει να πληρωσει το ενοικιο, το τεβε, ικα για το βοηθο του, φθορες στα εργαλεια του, ρευμα-νερο-τηλεφωνο, εφορια, λογιστη και να του μεινει ενα μεροκαματο ...με αλλα πρεπει να καλυψει τα λειτουργικα του εξοδα και να εχει εσοδα απο την εργασια του

Αντώνη δεν είπα ότι είναι κλέφτης κανείς.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του πόσα θέλει να κερδίσει από μια δουλειά.
Αλλά και εγώ πρέπει να σκέπτομαι πόσα έχει η τσέπη μου να δώσει.Πριν 4-5 χρόνια πιθανώς και να τα έδινα τα 200
'η 240 για μια παρόμοια δουλειά γιατί έπαιρνα πάνω από τα διπλά από όσα παίρνω σήμερα.

Όμως κάποιος που θέλει σήμερα να δουλεύει με το ίδιο κέρδος που δούλευε πριν 4-5 χρόνια για μένα είναι
τουλάχιστον άπληστος να μην τον πω κλέφτη.Και μη μου πει κανείς τα έξοδα.Ένα θα πω.Γνωρίζω επαγγελματίες που
μετακινήθηκαν στον ίδιο δρόμο 300-500 μέτρα σε παρόμοιο κατάστημα και πληρώνουν το 1/3 του ενοικίου που πλήρωναν.
Με το δίκιο μου τους συγκεκριμένους θα τους πω κλέφτες αν θέλουν να δουλεύουν με το ίδιο κέρδος που δούλευαν παλιά.

Edit. Α και η bosh όπως είδα στο ιντερνετ (πλήρης με τα πλαστικά της) έχει 104 ευρώ με ΦΠΑ και όχι 180 που αναφέρης.
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 31 Μαρ, 2014 22:16

papoys έγραψε:
antonis132 έγραψε:δεν ειναι κλεφτες οι ανθρωποι, ο ελευθερος επαγγελματιας εχει να πληρωσει το ενοικιο, το τεβε, ικα για το βοηθο του, φθορες στα εργαλεια του, ρευμα-νερο-τηλεφωνο, εφορια, λογιστη και να του μεινει ενα μεροκαματο ...με αλλα πρεπει να καλυψει τα λειτουργικα του εξοδα και να εχει εσοδα απο την εργασια του

Αντώνη δεν είπα ότι είναι κλέφτης κανείς.
Ο καθένας κάνει την επιλογή του πόσα θέλει να κερδίσει από μια δουλειά.
Αλλά και εγώ πρέπει να σκέπτομαι πόσα έχει η τσέπη μου να δώσει.Πριν 4-5 χρόνια πιθανώς και να τα έδινα τα 200
'η 240 για μια παρόμοια δουλειά γιατί έπαιρνα πάνω από τα διπλά από όσα παίρνω σήμερα.

Όμως κάποιος που θέλει σήμερα να δουλεύει με το ίδιο κέρδος που δούλευε πριν 4-5 χρόνια για μένα είναι
τουλάχιστον άπληστος να μην τον πω κλέφτη.Και μη μου πει κανείς τα έξοδα.Ένα θα πω.Γνωρίζω επαγγελματίες που
μετακινήθηκαν στον ίδιο δρόμο 300-500 μέτρα σε παρόμοιο κατάστημα και πληρώνουν το 1/3 του ενοικίου που πλήρωναν.
Με το δίκιο μου τους συγκεκριμένους θα τους πω κλέφτες αν θέλουν να δουλεύουν με το ίδιο κέρδος που δούλευαν παλιά.

+φωνω ΑΠΟΛΥΤΑ τον papoys :thumbup:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 69 επισκέπτες