Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 04 Απρ, 2014 00:32

cmax έγραψε:
drspiros έγραψε:To GFi κάνει αυτολίπανση ή παράλληλο ψεκασμό βενζίνης; Είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα, αλλά σπάνια το έχω δει σε Focus.

Οχι και στα δυο.

ΟΧΙ ούτε ψεκασμο ούτε κύκλους βενζινης λαδιερα βάλτου αν το βάλεις
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 04 Απρ, 2014 08:48

LPGas έγραψε:Ίσα ίσα που το υγραέριο σε σχέση με τη βενζίνη και το πετρέλαιο δεν σαπίζει και γενικά δεν παθενει τίποτα.

Μα δεν ανησυχώ μη... χαλάσει, αλλά μήπως εμπεριέχει κάποιο είδος ρίσκου. Ξέρεις, όλοι εμείς που είμαστε "ερασιτέχνες" στο θέμα του υγραερίου, έχουμε κάποιες φοβίες σχετικά με την ασφάλειά του, παρόλο που τέτοιο θέμα δεν υφίσταται ουσιαστικά. :D
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 04 Απρ, 2014 08:51

Qgas έγραψε:ΟΧΙ ούτε ψεκασμο ούτε κύκλους βενζινης λαδιερα βάλτου αν το βάλεις

Λαδιέρα δε θέλω να βάλω, ούτε νομίζω ότι προτείνεται για Ford. Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επίσημες αντιπροσωπείες επιμένουν να βάζουν συστήματα που δεν προστατεύουν το συγκεκριμένο αμάξι όσο αυτά που κάνουν ψεκασμό (AEB, BRC).
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 04 Απρ, 2014 09:12

Γιατι ο κάθε επίσημος συνεργάτης της ford ή της οποιαδήποτε μάρκας προμηθεύεται συστήματα και χαρτιά απο αυτόν που του κανει καλύτερη τιμη ή ξέρει απο παλιά. Δεν υπάρχει καποια κοινή γραμμή απο την κεντρική αντιπροσωπεία.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 04 Απρ, 2014 09:21

Όλες οι αντιπροσωπείες που ασχολούνται ξαφνικα ( άραγε γιατι) με το υγραεριο έχουν ενα συνεργάτη εκτος που εχει υγραεριο πχ η ford car center τον Καλογρίδη που αγοράζει Europegas αλλα η εταιρια του υγραεριου ..δίνει οδηγίες και λυσεις στα προβλημα πχ αν υπάρξουν διοτι οι αντιπροσωπεία καμια ιδέα δεν εχει απο αεριο θα παρει το πιο φθηνο κιτ και θα το μοσχοπουλησει λόγο και καλα εμπειρίας στα αυτοκινητα που εχει .. Μην περιμένεις να κατέχουν το θεμα. Βλέπε Peugeot reuanult Πουλάκης ... blumec ούτε λιπανση ούτε ψεκασμο ενα κιτ εκ Βουλγαρίας μονο για τα 50-100 € φθηνότερα, και παλιότερα με καποια μερσεντες που έβαζαν ταρτατινι ( Ρομποπουλος ) ladi renzo ( ισμαηλος ) κτλ .. Ξέρεις όποια αντιπροσωπεία ασχολήθηκε παραπάνω κάηκε κανονικα και το παράτησε εντελώς..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Παρ 04 Απρ, 2014 12:45

Υπάρχει όμως και το παράδειγμα της ΤΟΥΟΤΑ όπου η εισαγωγική εταιρία έκλεισε συμφωνία με την VIALLE και όχι ο κάθε αντιπρόσωπος και τοποθετούν deticated συστήματα χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση ούτε του εισαγωγέα (3+3 χρόνια)! Κατά πόσο οι τοποθετήσεις γίνονται σωστά από το σύνολο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων δεν το γνωρίζω!
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 04 Απρ, 2014 19:27

dimoskats έγραψε:Υπάρχει όμως και το παράδειγμα της ΤΟΥΟΤΑ όπου η εισαγωγική εταιρία έκλεισε συμφωνία με την VIALLE και όχι ο κάθε αντιπρόσωπος και τοποθετούν deticated συστήματα χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση ούτε του εισαγωγέα (3+3 χρόνια)! Κατά πόσο οι τοποθετήσεις γίνονται σωστά από το σύνολο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων δεν το γνωρίζω!

Ναι αλλα τοποθετούν κατι φασον δεν το πειράζουν ούτε το προγραμματίζουν έρχετε έτοιμο απο την Ολλανδία. Φυσικα υπαρχουν πολυ καλά συνέργεια Toyota.
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό noe1978 » Πέμ 24 Απρ, 2014 22:23

Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ "Ford Focus 2006 1.6 TIVCT" θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε αξιόπιστο συνεργείο στην περιοχή Δράμα - Σέρρες - Ξάνθη για εγκατάσταση υγραερίου. Σκέφτομαι να βάλω το "BRC plug and drive". Η Ford της περιοχής περνάει BRC αλλά δεν με έπεισαν σε μια βόλτα που πήγα. Η προσφορά τους είναι στα 1250 € για το plug and drive. Είναι καλή? Θα ήθελα και δικές σας προτάσεις, αν θέλετε απαντήστε μου με π.μ. για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Ευχαριστώ πολύ.
noe1978

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 24 Απρ, 2014 23:10

Εχεις κανει πολυ καλη επιλογή συστήματος, βρες και έναν αντίστοιχα αξιόπιστο εγκατάστατη και θα πετύχεις μια άψογη μετατροπή. Να αξιοποιήσεις το σύστημα αυτολιπανσης ώστε να αποφύγεις την λαδιερα
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό noe1978 » Παρ 25 Απρ, 2014 09:26

LPGas έγραψε:Εχεις κανει πολυ καλη επιλογή συστήματος, βρες και έναν αντίστοιχα αξιόπιστο εγκατάστατη και θα πετύχεις μια άψογη μετατροπή. Να αξιοποιήσεις το σύστημα αυτολιπανσης ώστε να αποφύγεις την λαδιερα

φιλε μου εχω πιστει οτι οντως εχω κανει πολυ καλη επιλογη και μακαρι να ημουν κοντα στην Αθηνα για να "συνεργαστουμε" γιατι απο τα γραφομενα σου φενεται οτι ξερεις την δουλεια και γραφεις παντα εμπεριστατομενα. Οσον αφορα το συστημα αυτολιπανσης...απο μια βολτα που εκανα στην περιοχη μου ενας μου ειπε οτι δεν υπαρχει αυτο και ο αλλος με κοιτουσε με απορια και μου ελεγε .. ναι ναι .. σαν να ημουν τρελος και δεν ηθελε να μου χαλασει χατιρη ή το ποιο πιθανο απλα δεν ηξερε αυτη την δυνατοτητα του συγκεκριμενου κιτ.Και αυτο ειναι που φοβαμαι πιο πολυ ... οτι θα δωσω τοσα λεφτα και δεν θα εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του :-?
noe1978

Δημοσιευσεις: 9

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες