Για να μην εικαζουμε λοιπον fokion τελικα πηρες τηλ. για να μαθεις ποσο στοιχιζει μια εγκασταση με το κλειδι στο χερι?
Γεμισες αυτες τις μερες καθολου για να ρωτησεις ωπος σου ειπα και εναν πρατηριουχο ποσα λιτρα δινει την ημερα?
Δεν σου ειναι κοπος ρε φιλε ,καντο για να μην νομιζεις οτι λεμε οτι να'ναι!
Μετα τα μαθηματικα ειναι απλα!
Εδω θεσ/νικη και στην Αθηνα περα απο τα 2-3 φθηνα πρατηρια που εχετε εκει η διαφορα της τιμης στο λιτρο το ξαναλεω ειναι 9 με 14 λεπτα απο τους ακριβους,οι φθηνοι οπως ειναι και το φυσιολογικο ασφαλος και δουλευουν με ενα Χ κερδος περα απο αυτο το Χ κερδος (3 -5-10 λεπτα βαλε οσο νομιζεις,βρε υπολογισε εσυ με 3 που ουτε στην βενζινη δεν δουλευουν με τοσο λιγο!)υπολογισε και το + 9 με 14 λεπτα νταβατζιλοσημο και πες μου 4-6 χιλιαδες λιτρα την ημερα τι ποσοσ θα σου βγαλει?
Και μην μου πεις οτι πιστευεις να υπαρχει περιπτωση να πουλανε πιο φθηνα οι εταιριες στην επαρχια η επιλεκτικα σε ορισμενα πρατηρια στην Αθηνα και γι'αυτο εχουν τετοια διαφορα στην τιμη(στην Θεσ/νικη δεν παιζει ουτε καν αυτο το σεναριο επιστημονικης φαντασιας μιας και ολοι πουλανε στην ιδια τιμη!) γιατι θα τις ειχαν καψει τις εταιριες οι πρατηριουχοι αν επαιζε τετοιο πραγμα!
Φιλος μου παιδικος με πρατηριο πριν καμια 10ρια χρονια πηγε στα δικαστηρια εταιρια κολλοσο γιατι του πουλουσε την βενζινη πιο ακριβα απο αλλα πρατηρια με την δικαιολογια απο αυτα που μου ειπε ο φιλος οτι η εταιρια του ειχε στησει το μαγαζι,ετσι ο φιλος ειχε πανακριβη βενζινη και βαρουσε μυγες μιας και ο ανταγωνισμος στην περιοχη ηταν μεγαλος τους πηγε λοιπον στα δικαστηρια και παρολου που ειχε ακομη αρκετα χρονια συμβολαιο δικαιωθηκε, φαντασου δικαιωθηκε παρολου που η εταιρια ειχε ριξει λεφτα για να στησει το βενζιναδικο!
Σημερα λοιπον που γνωριζουμε οτι μια αντλια κοστιζει απο 34 εως 40 χιλιαρικα σιγα μην μπλεξει ο αλλος με την εταιρια να του πληρωσει την εγκατασταση και να του πουλαει πιο ακριβα το υγραεριο για να βγαλει τα λεφτα της επενδυσης η εταιρια!
Σε 3-6 μηνες αποσβεση περιπου (αναλογα με τα λιτρα που δινει ο καθενας !)και μετα η τρελη μαρμιτα,και το κραταμε με νυχια και με δοντια!!!!!!!
Εγω ετσι πιστευω,εσυ εχεις αλλο σεναριο!




