Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Δε γυρίζει σε υγραέριο...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Δε γυρίζει σε υγραέριο...

Δημοσίευσηαπό johnkou » Τετ 11 Δεκ, 2013 22:14

Εχω τοποθετησει σε citroen xsara 1600 8v το συστημα της north gas italy system εδω και 4000χιλιομετρα ολα καλα,αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα:σβηνω το αυτοκινητο με υγραεριο και οταν θα το βαλω μπρος γυριζει σε βενζινη και πρεπει να το γυρισω εγω με το κουμπι.Αυτο το εκανε στην αρχη σπανια π.χ μια φορα τη βδομαδα τωρα εχει λιγες μερες το κανει τουλαχιστον μια φορα την ημερα,πηγα στο εγκαταστατη το βαζει στο εγκεφαλο ολα καλα μου λεει ειναι ενας παλμος που κραταει το αυτοκινητο και πρεπει το συστημα υγραεριου να χει ρευμα και οταν ειναι κλειστο και μπορει να ψεκαζει δηλ.αστο οπως ειναι ετσι κανουν ολα τα citroen-peugeot.Ρωταω εχει ξανατυχει αυτο το προβλημα σε εγκαταστατη μπας και βρω καποια λυση γιατι καμια φορα παω με βενζινη και αν το δω τοτε το γυρναω χειροκινητα.Ευχαριστω.
johnkou

Δημοσιευσεις: 2

Re: Δεν γυριζει σε υγραεριο...

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 12 Δεκ, 2013 02:10

Το ίδιο σύστημα έχω σε Corsa D και μου το έκανε μερικές φορές σε 3-4 μήνες. Μετά που άλλαξα μπαταρία (6ετίας ήταν η παλιά) δε θυμάμαι να το έχει ξανακάνει. Αν έχεις παλιά μπαταρία μπορεί να φταίει αυτό.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό johnkou » Πέμ 12 Δεκ, 2013 10:02

Η μπαταρια ειναι καινουργια τον Αυγουστο την εβαλα.
johnkou

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό manoliss » Πέμ 12 Δεκ, 2013 11:16

johnkou έγραψε:Εχω τοποθετησει σε citroen xsara 1600 8v το συστημα της north gas italy system εδω και 4000χιλιομετρα ολα καλα,αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα:σβηνω το αυτοκινητο με υγραεριο και οταν θα το βαλω μπρος γυριζει σε βενζινη και πρεπει να το γυρισω εγω με το κουμπι.Αυτο το εκανε στην αρχη σπανια π.χ μια φορα τη βδομαδα τωρα εχει λιγες μερες το κανει τουλαχιστον μια φορα την ημερα,πηγα στο εγκαταστατη το βαζει στο εγκεφαλο ολα καλα μου λεει ειναι ενας παλμος που κραταει το αυτοκινητο και πρεπει το συστημα υγραεριου να χει ρευμα και οταν ειναι κλειστο και μπορει να ψεκαζει δηλ.αστο οπως ειναι ετσι κανουν ολα τα citroen-peugeot.Ρωταω εχει ξανατυχει αυτο το προβλημα σε εγκαταστατη μπας και βρω καποια λυση γιατι καμια φορα παω με βενζινη και αν το δω τοτε το γυρναω χειροκινητα.Ευχαριστω.

κανενα σιτροεν πεζω δεν εχει τεττοιο προβλημα μλκιες σου λεει ο δικος σου απλα το προβλημα ειναι μαλλον στην καλωδιωση του εγκεφαλου το υγραεριου σχετικα με τα σηματα εντολης.....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

δεν γυριζει μαλλον στο αεριο

Δημοσίευσηαπό thires6 » Παρ 18 Απρ, 2014 13:18

Παιδια καλημερα και απο εμενα
ειμαι καινουριος στην υγραεριοκινηση με ενα peugeot 406 1.6 8v
Το συστημα που τοποθετηθηκε εναι της ZAVOLI SMILE KIT.Η εγκατασταση ειναι μολις 2 ημερων
και ηδη αρχισανε τα προβληματα.
Ποια είναι αυτα?
Το αυτοκινητο ειχε περιπου 25 ευρω βενζινα και φουλαρισμενο υγραεριο(δεξαμενη 60lt)
μετα απο 125 χιλιομετρα το αμαξι εμεινε απο βενζινη ενω υποτιθεται οτι ειναι γυρισμενο στο αεριο
Παρακαλω τα φωτα σας,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.
thires6

Δημοσιευσεις: 14

Re: δεν γυριζει μαλλον στο αεριο

Δημοσίευσηαπό thires6 » Παρ 18 Απρ, 2014 13:21

κατι που ξεχασα να πω
δεν γυριζει απο μονο του στο αεριο παρα μονο αν πατησοθμε παρατεταμενα το κουμπακι του χειριστηριου και αυτο αμεσως αφοθ παρει μπροστα το αυτοκινητο.
αν το πατησεις μετα απο λιγα δευτερολεπτα δεν γυριζει??????????????????????????????
thires6

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 18 Απρ, 2014 15:27

Όταν λες έμεινε από βενζίνη εννοείς έσβησε η απλά είδες τον δείκτη στο πάτο; Αν ισχύει το δεύτερο είναι κλασική ιδιοτροπία κάποιον Γαλλικών αυτοκινήτων να κατεβαίνει το βενζινόμετρο χωρίς να υπάρχει πραγματική κατανάλωση και λύνεται εν μέρη με ένα ρελεδάκι.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό gouris » Παρ 18 Απρ, 2014 18:19

Τι λαμπακια αναβουν στο οργανακι του υγραεριου?
Το εχεις γυρισει στο υγραεριο?
gouris

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό thires6 » Παρ 18 Απρ, 2014 18:21

εσβησε ο κινητηρας και μαλιστα πανω σε προσπεραση .εμεινε κανονικοτατα απο βενζινη.μολις εβαλα βενζινη (μετα απο τρελη ταλαιπωρια μεχρι να βρω)το αμαξι πηρε μπροσ αμεσως.Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει καταναλωσει καθολου αεριο
thires6

Δημοσίευσηαπό thires6 » Παρ 18 Απρ, 2014 18:23

5 λαμπακια πρασινα αναμμενα (full ενδειξη) και το λαμπακι G αναμμενο σταθερα
thires6

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 57 επισκέπτες