Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

6ης γενιας υγραεριοκινηση

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

6ης γενιας υγραεριοκινηση

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Σάβ 07 Μάιος, 2011 00:25

παιδια καλησπερα! ξερει κανεις να μου πει με σιγουρια αν υπαρχει 6ης γενιας lpg και αν ναι τι διαφορες εχει με τις 4ης και 5ης? επισης αν η λαδιερα που τοπο8ετειται, μπαινει και στις 2 τελευταιεσ γενιες lpg?
dimitrisalex

Δημοσιευσεις: 17

Re: 6ης γενιας υγραεριοκινηση

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 07 Μάιος, 2011 10:25

Είναι "εφεύρεση" όσων προσπαθούν να αποδείξουν οτι διαθέτουν δήθεν το πιο προχωρημένο σύστημα. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σύστημα με αέρια έκχυση που κατά διαστήματα ψεκάζει και λίγη βενζίνη. Σε αυτοκίνητα που δεν έχουν προβληματικούς (για το υγραέριο) κινητήρες δε νομίζω να προσφέρει τίποτε περισσότερο από ένα καλό σύστημα αέριας έκχυσης των συστημάτων υγρού ψεκασμού. Απλά, αναφέροντας 6ης, 7ης και νιοστής γενιάς σύστημα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν το αυξημένο κόστος...
Λαδιέρα δε χρησιμοποιούν τα συστήματα με υγρό ψεκασμό.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Σάβ 07 Μάιος, 2011 13:37

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! να σαι καλα! με ολα αυτα που μου ειπες ομως μπορεις να μου πεις τωρα τι γενιας 8α μου βαλει? και αν ειναι αξιοπιστο για το αμαξι μου η 8α εχω προβληματα αργοτερα και 8α μου παει ο κουκος αηδονι?
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό fotisly » Κυρ 08 Μάιος, 2011 01:49

απ οσα εχω μαθει τις τελευταιες μερες μιας και ψαχνω το θεμα,5ης γενιας λενε το συστημα που ψεκαζει το lpg σε υγρη μορφη!!
ολα τ αλλα ειναι 4ης γενιας αλλα εξελιγμενα δλδ 4ης τελευταιας και αλλα 4ης με πιο παλια τεχνολογια!!!
φημολογειτε οτι υπαρχει συστημα που ψεκαζει απο τα ιδια μπεκ που ψεκαζει βενζινη(σε υγρη μορφη παντα),μεχρι τωρα δεν εχω βρει τετοιο συστημα κατι τετοιο πιστευω θα μπορουσε να θεωρηθει 6ης γενιας
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό dimitrisalex » Κυρ 08 Μάιος, 2011 13:05

se eyxaristo file fotisli! an akoyseis kati kainoyrgio 8a se parakaloysa dosmoy kai mana mia protash giati psaxnome para poly kai go! mhpos exeis akoysei ka8oloy poio systhma lpg omos prospa8oyn na to exelixoyn se 6hs genias symfona me ayto poy moy eipes? marka ennoo!
dimitrisalex

Δημοσίευσηαπό ctsirkas » Δευτ 23 Μάιος, 2011 17:26

fotisly έγραψε:απ οσα εχω μαθει τις τελευταιες μερες μιας και ψαχνω το θεμα,5ης γενιας λενε το συστημα που ψεκαζει το lpg σε υγρη μορφη!!
ολα τ αλλα ειναι 4ης γενιας αλλα εξελιγμενα δλδ 4ης τελευταιας και αλλα 4ης με πιο παλια τεχνολογια!!!
φημολογειτε οτι υπαρχει συστημα που ψεκαζει απο τα ιδια μπεκ που ψεκαζει βενζινη(σε υγρη μορφη παντα),μεχρι τωρα δεν εχω βρει τετοιο συστημα κατι τετοιο πιστευω θα μπορουσε να θεωρηθει 6ης γενιας

Εδώ φαίνεται ότι το συγκεκριμένο 5ης γενιάς σύστημα της ICOM που προσαρμόζει η υγραεριοκίνηση ψεκάζει από τα μπεκ της βενζίνης.
ctsirkas

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό billisdim » Δευτ 06 Ιουν, 2011 11:48

Το BRC 4ης γενιας δηλαδη που δινει τη δυνατοτητα στον εγκεφαλο να το προγραμματισεις να ψεκαζει ΚΑΙ βενζινη παραλληλα με το αεριο μπορει να θεωρηθει και 6ης γενιας?

Μαλλον θεμα μαρκετινγκ ειναι προς το παρον το ολο θεμα 6ης γενιας, για να προσελκυουν πελατες,χωρις ουσιαστικες διαφορες απο τα 4ης...
billisdim

Δημοσιευσεις: 36

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες