Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα στην εκκίνηση-λειτουργία ford fiesta 2004

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα στην εκκίνηση-λειτουργία ford fiesta 2004

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 24 Απρ, 2014 15:46

Μακάρι να ειναι μονο ρύθμιση, μπορει να ειναι απο λάθος μπεκ, λάθος ακροφυσιο κλπ. Τι σύστημα φοράς;
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό thenia1 » Πέμ 24 Απρ, 2014 21:52

LPGas έγραψε:Μακάρι να ειναι μονο ρύθμιση, μπορει να ειναι απο λάθος μπεκ, λάθος ακροφυσιο κλπ. Τι σύστημα φοράς;

Lovatto....τα μπεκ και το ακροφύσιο από ότι μου είπαν τα έχουν ελέγξει.Το περίεργο είναι ότι με το υγραέριο κινείται άψογα!!αλλά στην εκκίνηση με βενζίνη δυσκολεύεται και να πάρει μπροστά,αλλά και όταν πάρει δεν κρατάει καθόλου ρελαντί!Όλοι οι εγκαταστάτες επιμένουν ότι το πρόβλημα είναι μηχανικό,και οι μηχανικοί -ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων επιμένουν ότι χάνει ρεύμα αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν την αιτία!Ένας ηλεκτρολόγος μάλιστα μου είπε να κατεβάσω όλο το σύστημα για να βρει την λύση,πράγμα που ο εγκαταστάτης διαφώνησε κατηγορηματικά και μου είπε ότι είναι εντελώς άσχετος αυτός που είπε κάτι τέτοιο....
thenia1

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 25 Απρ, 2014 09:16

Μπορεις να κανεις κάτι πολυ απλο, δούλεψε για 3-4 μέρες μονο βενζίνη, και αν το αυτοκινητο στρώσει σημαίνει ότι πρεπει να σου επαναρυθμισουν το υγραέριο.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό thenia1 » Παρ 25 Απρ, 2014 09:40

LPGas έγραψε:Μπορεις να κανεις κάτι πολυ απλο, δούλεψε για 3-4 μέρες μονο βενζίνη, και αν το αυτοκινητο στρώσει σημαίνει ότι πρεπει να σου επαναρυθμισουν το υγραέριο.

Δυστυχώς είναι αδύνατον να το δουλέψω με βενζίνη γιατί δεν έχει ρελαντί,πέφτουν απότομα οι στροφές και σβήνει η μηχανή....όταν βέβαια (τις προηγούμενες φορές) το έβγαζα από το συνεργείο δεν συνέβαινε αυτό και δεν έσβηνε...έστω και στην πιο μικρή διαδρομή εάν το έβαζα στο υγραέριο,μετά που θα το ξαναγύριζα σε βενζίνη μου έβγαζε τις ίδιες δυσκολίες....έχει περάσει ένα σωρό από "εγκέφαλο" και δεν μπορούν να βρουν το ηλεκτρολογικό πρόβλημα όπως αναφέρουν.Σήμερα έχω ραντεβού για έλεγχο ξανά....θα σας κρατάω ενήμερους.
thenia1

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Παρ 25 Απρ, 2014 12:46

Aρα,εφόσον λες οτι Οταν γυρισεις σε βενζίνη αρχίζουν τα πρβ, δεν φτταιει το κιτ αλλα το λοιπόν βλ/ μηχανολογικα του αυτοκιν σου
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες