Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα στη βενζινη.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ρεταρισμα στη βενζινη.

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Πέμ 01 Μάιος, 2014 20:29

καλησπερα κ καλο μηνα. το προβλημα μ δε λυνεται ειμαι απογοητευμενος. εβαλα καθαριστηκο μπεκ δεν εκανε τπτ. δοθλεβει καλα στο υγραεριο. κ οταν γυρναει βενζινη ρεταρει ατελειωτα. αν στρωσει στη βενζινη κ δε το ξαναβαλω υγραεριο δε ξαναχαλαει. καθε φορα π θα μπαινει υγραεριο μετα στη βενζινη θα ρεταρει. τη πρωτη εκδοση πρεπει να εχω τετραγωνο κουμπι prins 1.

υπαρχει καποιος γατος μαστορας στη θεσσαλονικη να παω? κριμα οντως να μη το δουλευω το υγραεριο.
clk240v6LPG

Δημοσιευσεις: 45

Ρεταρισμα στη βενζινη.

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 01 Μάιος, 2014 22:11

Οπότε στρώνει στη βενζίνη αν το δουλέψεις μονο βενζίνη... Θελει απαραίτητα ρύθμιση το υγραέριο, μονο έτσι θα σωθεις. Μπορει να μην πέρνει καν ρύθμιση όμως και να χρειάζεται αλλαγή μπεκ. Πρεπει να το δει κάποιος που να ξέρει, και να εχει διάθεση να ασχοληθεί.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Πέμ 01 Μάιος, 2014 22:17

μαλιστα .θυμαμαι στην επισημη αντιπρωσοπια εδειχνε διακοπη καυσης στο 4. αλλαξαμε μπυζι κ πολλαπλ αλλα παλι το εκανε αν πρωτα δουλεβε υγραεριο. εννοεις μπεκ υγραεριου? κ τι διαφορες θα εχουνε τα νεα μπεκ? μπορει καποιο μπεκ να ειχε προβλημα εξαρχης? πως ακριβως λειτουργει γιατι δε κτλβν. πως γινεται στο υγραεριο να δουλεβει υπεραψογα (σε βαθμο π στεκετε ορθιο κερμα πανω στο κινητηρα τοσο ομαλη καυση) κ κικνταουν κανει κ ολα κανονικα αλλα οταν το παω στη βενζινη να μη δουλεβει καλα?
clk240v6LPG

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Σάβ 03 Μάιος, 2014 22:47

paidia kapoia lysh?
clk240v6LPG

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Σάβ 03 Μάιος, 2014 22:52

η εγκατασταση ειχε γινει στον Φαρμακη στα ιωαννινα. μετα απο πολλες επισκεψεις η τελικη αποφαση του μαστορα ηταν δε βγαζω ακρη κ αιτιολογιες ανεδαφικες. το αμαξι στη βενζινη δουλευει ρολοι αν δουλεψει με υγραεριο τοτε χαλαει στη βενζινη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες.φταιει το υγραεριο. εχω κανει μεγαλο σερβις το μοτερ ειναι σα καινουργιο.
clk240v6LPG

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 03 Μάιος, 2014 23:14

clk240v6LPG έγραψε:η εγκατασταση ειχε γινει στον Φαρμακη στα ιωαννινα. μετα απο πολλες επισκεψεις η τελικη αποφαση του μαστορα ηταν δε βγαζω ακρη κ αιτιολογιες ανεδαφικες. το αμαξι στη βενζινη δουλευει ρολοι αν δουλεψει με υγραεριο τοτε χαλαει στη βενζινη. δεν υπαρχουν δικαιολογιες.φταιει το υγραεριο. εχω κανει μεγαλο σερβις το μοτερ ειναι σα καινουργιο.

Αν έρθεις Αθηνα φερτο ευχαρίστως να το δούμε και να στο φτιάξουμε αλλιώς στη Θεσσαλονίκη στον Στέργου autogastergiou .. Δεν υπαρχουν πολλες δυνατότητες εκει αν και ο θεμης ειναι πολυ καλός μάστορας .. Είσαι ακόμα εγγύηση ; Δεν υπαρχει μερσεντες που δεν φτιάχνεται οτι και να εχει.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Σάβ 03 Μάιος, 2014 23:51

to ebala ton aygousto t 2011 k exw k thn apodeixh . posa eth exoun eggyhsh ta systhmata prins?

mod: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
clk240v6LPG

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 04 Μάιος, 2014 11:42

clk240v6LPG έγραψε:καλησπερα σε ολους,.

εχω κανει υγραεριο το αυτοκινητο μου κ αντιμετωπιζω ενα προβλημα κ οπου κ αν πηγα ακρη δε βρηκανε.

οταν το βαζω εμπρος μεχρι να γυρισει στο υγραεριο μου ρεταρει στην βενζινη. στο υγραεριο δουλευει αψογα σε ολες τισ στροφες.

οταν το γυρναω στη βενζινη μου κανει διακοπες καυσεις νομιζω στον 4 κυλινδρο.

εχω αλλαξει ολα τα αναλωσιμα μπουζι κτλπ κ το προβλημα δε φευγει. η τιμη του υγραεριου με κανει να μη θελω να βγαλω το συστημα.

το προβλημα αυτο αν το αμαξι δε το γυρισω σε υγραεριο μετα απο 200χλμ πορεια δουλευει αψογα , κ την επομενη περνει αψογα μπροστα κ δεν εχει θεμα. αν ομως το γυρισω στο υγραεριο μετα καθε φορα π το γυρναω στη βενζινη ρεταρει.

το μονο π εχω σκεφτει οτι μπορει να φταιει ειναι οτι καποιο μπεκ υγραεριου βραχυκικλωνει το αντιστοιχο βενζινης.( μπορει κατι τετοιο να στεκει? η λεω μλκσ?)

το αμαξι ειναι clk w209 240 2.6L V6 automatic 2004 το συστημα prins vsi απο την fgas εγινε εγκατασταση.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στήν λειτουργία με βενζίνη στον κύλινδρο 3 . Ο μηχανικός έβγαλε την μπεκιέρα και τρόμαξα με αυτό που είδα πάνω στο φιλτράκι του μπέκ .Καθαρίστηκαν και τα τέσσερα με υπέρηχο και το μοτέρ κεντάει...σαν καινούργιο. Δέν λέω ότι έχεις το ίδιο , απλά μια εμπειρία σου καταθέτω .

Καλή λύση στο πρόβλημα σου...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 04 Μάιος, 2014 11:45

clk240v6LPG έγραψε:to ebala ton aygousto t 2011 k exw k thn apodeixh . posa eth exoun eggyhsh ta systhmata prins?

Εχει 2 χρονια αλλα δεν τρέχει τιποτα λυσεις υπαρχουν .. Αν περνάς απο Αθηνα πάρε τηλ
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Κυρ 04 Μάιος, 2014 13:17

xerw oti ayto p tha se rothsw de ginetai na apadithei xoris prota na ginei elegxos tou aytokinhtou.tha erthw (de paei sto diaolo tha ftasei 300 to taxidi k xenodoxeio alla meta tha exw to amaxi ok) poso tha kostisei analoga me tis enedoxmenes pithanes lyseis na to ftiaxete?(prepei na exw mia eikona tou kostous gt tha erthw apo toso makria)
Qgas έγραψε:
clk240v6LPG έγραψε:to ebala ton aygousto t 2011 k exw k thn apodeixh . posa eth exoun eggyhsh ta systhmata prins?

Εχει 2 χρονια αλλα δεν τρέχει τιποτα λυσεις υπαρχουν .. Αν περνάς απο Αθηνα πάρε τηλ
clk240v6LPG

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 70 επισκέπτες