hlias έγραψε:gkazakias έγραψε:Εγω βλεπω στα περιχωρα γυρω απο την λεωφορο καβαλας , οτι οταν υπαρχει αυξηση τσιμπανε ολοι προς τα πανω, και οταν υπαρχει μειωση μειωνουν ολοι με ελαχιστες διαφορες. Προσπαθουν και οι πιο απομακρυσμενοι απο αυτους με τιμες γυρω στο 0.829 . Οι απαραδεκτοι κατ εμε της ιστοριας ειναι ολοι οσοι εχουν κολλησει στο 0.879 και κανουν το υγραεριο δυσπροσητο για τον καταναλωτη, και αναβαλει τυχον σκεψεις του για νεα εγκατασταση.
αυτη ειναι και η διαφωνια μου, ο καθενας στο μαγαζι του οριζει ο ιδιος τις τιμες, αν δεν μου κανει η τιμη του παω σε αλλα μαγαζια στα 12-15 χιλιομετρα εχει πολυ χαμηλες τιμες (δεν ειναι μαλακας ο παππους που δεν βαζει στην περιοχη του) αλλα αν το θελω εξω στην πορτα μου ε... ας το πληρωσω τοτε, στην Αθηνα υπαρχουν ολων των ειδων οι τιμες ας μην κλαιμε.
Nαι να μην κλαιτε καθολου αφου στην Αθηνα εχεται οντος ολων των ειδων τις τιμες !
Εμεις εδω στην Θεσσαλονικη ομως τι να κανουμε οπου δεν υπαρχει ουτε σε ακτινα 10 ουτε σε 20 ουτε ακομη και σε 40 χλμετρων διαφορα ουτε καν χιλιοστου του σεντς στην τιμη λιτρου(που και μετα απο την τελευταια κατ'ιδιαν συζητηση που ειχα με τον προεδρο των βενζινοπωλων δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο περιπτωση να αλλαξει τιποτα εδω!)?
Καλα κανει ο παπους Ηλια που τραβιεται για να βαλει φθηνοτερα εμεις ομως κακο στη Ελληνικη οικονομια κανουμε αμα θα τραβηχτουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια για να γεμισουμε που στην τελικη σχεδον ολο το κερδος θα το φαμε στο παν-ελα!
Ωραια η λογικη σου ρε φιλε!
Και επισης μετα απο πολυ καιρο που εχω να γραψω εδω στο φορουμ θα συμφωνησω επιτελους σε κατι και με τον NickSt που ποτε δεν εχω συμφωνησει σε σχεδον τιποτα μαζι του,και αυτο ειναι ΝΑΙ στο μαγικο κουμπακι off,πραγμα που εχω συνιθησει πλεον.