Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό nikkokk » Παρ 09 Μάιος, 2014 19:47

gkazakias έγραψε:Και η εφαρμογη "βενζιναδικα" για android και ios. Πληρως ενημερωμενη απο το επισημο fuelprices.

Πράγματι, πολύ καλή εφαρμογή που θα τη βρει κανείς με το όνομα "Fuel Prices in Greece". Αν και δεν είναι πλήρως και απόλυτα ενημερωμένη - τουλάχιστον όσον αφορά στα πρατήρια υγραερίου.
Opel Zafira 1.8 mod 2001 - 125 PS (Z18XE) - Landi Renzo Omegas Evo
nikkokk

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 09 Μάιος, 2014 20:00

Ενταξει ναι, παντως σιγουρα πιο αξιοπιστη απο το gasprice, που τον τελευταιο καιρο δεν ξερω τι εχει γινει εκει, βαρεσαι διαλυση? Δεν ενημερωνεται τιποτα απο διυληστηριακες τιμες εκτος απο καποια ελαχιστα ατομα που ενημερωνουν τα πρατηρια.
Ελα τωρα ολος ο κοσμος με ενα smartphone στο χερι ειναι δεν μπορουν να ενημερωθουν για θεματα που αφορουν την τσεπη τους?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 12 Μάιος, 2014 08:25

Ηρθα από τα Γιάννενα και παρατήρησα ότι είναι ποιο ακριβά από Αθήνα !! Ο ποιο φθηνός ήτανε ο Φαρμάκης ! Όλοι οι άλλοι φούλ ανεβασμένη τιμή από 0,82 έως 0,88 τι παίζεται ?? :o :o
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 12 Μάιος, 2014 12:22

Εχουν πάρει είδηση ότι ο Έλληνας πλέον είναι αδύνατο να αγοράσει καινούργιο ή μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο
λόγω κρίσης κρατάει τα παλιό βενζικοκίνητο οπότε τι θα κάνει..?? :?:

Ή μόνη λύση πλέον για λίγο πιό φτηνό καύσιμο είναι η υγραεριοκίνηση. :(

Οπότε είνα καιρός για κανόμα. :thumbdown:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Re: Ευρύτερο κέντρο Αθήνας - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 12 Μάιος, 2014 15:54

papoys έγραψε:fokion θα μου επιτρέψης να διαφωνήσω μαζί σου.
Δεν νομίζω πως πρόκειται για ζύγισμα τιμών αλλα κινούνται γνωρίζοντας την νοοτροπία του Έλληνα.

...............................................................................

Σας ζάλισα πάλι. Καλημέραααααα :) 8-)

Παππου

Πιστευω στο ζυγισμα και σημερα αποδειχτικε λιγο ακομα. 4 λεπτα ( νομιζω ειπες) κατεβασε η φαιωνος 4 λεπτα κατεβασαν και οι "δικοι μας"..
Δε ξερω γιατι αλλοι ΔΕΝ πανε - μπορω να σου απαντησω ομως για μενα. Καλως ή κακως αυτο το 2ευρω που τελικά θα κερδιζα (ανα γεμισμα ετσι?) προτιμω να το "ξοδεψω" με την οικογενεια μου την Κυριακη το πρωι παρα στους δρομους οσο κινηση και να μην εχουν. Βλεπεις ( και μη με παρεξηγησεις εσυ τωρα ) πρωτον δεν ειμαι συνταξιουχος ωστε να εχω χρονο ( και παλι συγνωμη - καταλαβε πως το λεω...) τις υπολοιπες μερες της εβδομαδας και δευτερον δεν εχω ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δουλεια προς τα κει.... πχ οπως το καλοκαιρι εχω στα Καλυβια οποτε γεμιζω εκει απο περιπου αυτη την εποχη μεχρι καλο οκτωβρη....
Δεν ειναι θεμα βολής δεν ειναι θεμα "καλοπερασακια".... ειναι θεμα - τελικά - προτεραιωτητων...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό rover214 » Δευτ 12 Μάιος, 2014 16:07

valsam έγραψε:Ειπαμε,εσεις στην Αθηνα εχετε την επιλογη κανοντας 10-15 χλμ να βαλετε φθηνοτερο υγραεριο,εμεις εδω που δεν την εχουμε τι να κανουμε περα απο το να πατησουμε
μαγικο κουμπακι?

Όταν το πιο κοντινό στη Θεσσαλονίκη πρατήριο με σημαντική διαφορά τιμής (8 λεπτά διαφορά) βρίσκεται έξω από το Κιλκίς (περίπου 50 χλμ από τη Θεσσαλονίκη) τι θα κάνεις? Ακόμη και 80άρα δεξαμενή να έχεις είναι 80*0,08=6,4 ευρώ κέρδος. Στα 100 χλμ που είναι το πάνε έλα την έκαψες τη διαφορά με μια κατανάλωσης της τάξης των 8λ/100χλμ. Αν καις και παραπάνω είσαι και χαμένος. Και αυτά υπολογίζοντας με δεξαμενή "θερμοσίφωνο".

Οπότε ή πατάς το κουμπάκι όπως είπες ή στα Σκόπια για γέμισμα με 61 λεπτά. Καλές και σωστές οι θεωρίες για το κακό που κάνουμε με αυτό τον τρόπο στην οικονομία, αλλά στο σημείο που έχουμε φτάσει όλοι να μετράμε και το τελευταίο ευρώ, οι θεωρίες πάνε περίπατο. Και στην τελική ας κάνει κάτι και το κράτος για το καρτέλ των τιμών εδώ πάνω γιατί κι αυτό λεφτά χάνει.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 12 Μάιος, 2014 22:19

[quote="fokion"
Πιστευω στο ζυγισμα και σημερα αποδειχτικε λιγο ακομα. 4 λεπτα ( νομιζω ειπες) κατεβασε η φαιωνος 4 λεπτα κατεβασαν και οι "δικοι μας"..[/quote]

fokion η διαφορά πλέον είναι κοντά στο 10λεπτο. 77,5 στη Φάωνος 87,4 οι δικοί μας.

Συμφωνώ στο ότι είμαι συνταξιούχος και έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
Από την άλλη όμως θα διαφωνήσω.Και συνταξιούχος να μην ήμουν πάλι θα πήγαινα.Και να σου πω το γιατί.Παλιά έβαζα
την οικογένεια στο αυτοκίνητο πηγαίναμε σε μια παραλία η κάπου αλλού μία βόλτα καθόμαστε σε μια ταβέρνα, σε ένα
μαγαζί τρώγαμε μια μερίδα κοντοσούβλι ένα παγωτό πίναμε μία μπύρα ή ένα κρασάκι με ένα μεζέ.Τώρα πλέον με την
κρίση αυτά έγιναν είδος πολυτελείας.Οπότε μη μπορώντας να κάνουμε αυτό βάζω μέσα την οικογένεια και το κάνουμε
σα βόλτα οπότε ξεγελάμε και λίγο τον εαυτό μας και μετά γυρνάμε σπίτι και τρώμε ότι έχει η κατσαρόλα. :lol: :lol:

Τουλάχιστον έχουμε κερδίσει την κόκα κόλα και δύο μπύρες. 8-)

'Πενία τέχνας κατεργάζετε" που έλεγαν και οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό billygr » Δευτ 12 Μάιος, 2014 23:56

0,87 στην χαλκιδικη.......υποποπτο πολυ....!!!!
billygr

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 13 Μάιος, 2014 12:15

Μην το φωνάζης..................................... ;)

Έχει στήσει αυτί ο Στουρνάρας. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :thumbdown: :ymdevil: =))
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσίευσηαπό crhstos » Τρί 13 Μάιος, 2014 20:18

81,3 στο ηλιον και 81.4 στον ασπροπυργο!! αθηνα
crhstos

Δημοσιευσεις: 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες