gorman έγραψε:έχω seat leon 1.4 tsi του 2008, έχω αποφασίσει να το μετατρέψω σε υγραέριο αλλά είμαι σε δίλημμα έχω να αποφασίσω ανάμεσα σε δύο εγκαταστάτες και οι δύο αξιόπιστοι και δύο συστήματα lovato και omvl. παρακαλώ εάν κάποιος έχει μία τεκμηριωμένη άποψη για το τι να διαλέξω γιατί από το μέχρι στιγμής ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη. ποιο είναι το καταλληλότερο σύστημα για το αυτοκίνητο μου. Η τιμή να αναφέρω είναι η ίδια 1300 ευρώ.
gorman έγραψε:καλώς τα λες για τα prins έχω διαβάσει και πολλά αλλά επειδή βρίσκομαι κατερίνη δεν ξέρω κανέναν να περνάει εδώ αυτό το σύστημα.
Qgas έγραψε:gorman έγραψε:καλώς τα λες για τα prins έχω διαβάσει και πολλά αλλά επειδή βρίσκομαι κατερίνη δεν ξέρω κανέναν να περνάει εδώ αυτό το σύστημα.
Σε αυτο το μοτέρ βαζεις και το ξεχνάς
1 Prins liquid max 2500 €
2 vialle lpdi 2500 €
Δεν καις σταγόνα βενζινη μονο οταν μείνεις και δεν εχει υγραεριο .. Δεν εχουν φιλτρα μπεκ κτλ ποτε πιά.. Παει καλυτερα απο οτι στη βενζινη και φυσάει .,
Αν πας σε αεριο Prins VSI DI μπεκ ΚΕΙΗΙΝ injection 1600 € με την καλύτερη καταναλωση σπο ολα σε βενζινη .
Σε ολα αυτα ειναι οτι δεν ξαναπερνας απο τον εγκατάστατη ποτε ξανά πλην του αεριου Prins που καθε 25000 χιλ αλλάζεις φιλτρα ., ΔΙΟΤΙ δεν μπορει ο εγκαταστατης να πειράξει τιποτα .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|