Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

SOS προβλημα σε bmw x3 2.0 valvetronic

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

SOS προβλημα σε bmw x3 2.0 valvetronic

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 13 Ιουν, 2014 16:11

Καλησπέρα.Εχω ένα BMW x3 2.0 valvetronic και περασα το brc plug and drive με πορτοκαλι μπεκ και 1500 πνευμονα.Το δραμα μου αρχισε από την αρχη από κακη εγκατασταση γιατι μου πηραν σημα(αν το λεω σωστα)από τα 2 βανους του βαλβετρονικ και δεν μπορουσε να στρωσει με τιποτα το αυτοκινητο.επισης να αναφερω ότι φορουσα zavoli και το πεταξα.Με τα πολλα τους φτεγανε διαφορα οπως τα μπουζι πολλαπλασιαστες μαφ μπεκ βενζίνας αισθητήρες λαμδα και και και.τελικα αλλαζω μπουζι 120 ευρω και παλι τιποτα.αποφασιζω να παω στην BMW γιατι πλεον το αμαξι αρχισε να μην δουλευει ουτε στην βενζινα.τελικα μου καψανε το valvetronic 320 ευρω στον κ..ο συν εργασια φλαντζα και και φτασαμε τα 500 ολοστρόγγυλα ευρω.το αμαξι στην βενζινα εστρωσε ενώ στο αεριο όμως όχι παρολο που πλεον περνουν σημα από τον εκεντροφορο.το αυτοκινητο εκτος την πρωτη το ξεκίνημα δηλαδή δουλευει πλεον τελεια.το πρόβλημα μου είναι στο ρελαντί οπου μου παιζει το στροφομετρο στο ρελαντί κ μονο και ειδικα όταν είναι κρυο το αμαξι ειδικα το πρωι.αν δωσουν την προπορια όπως μου ειπαν στο πρόγραμμα το αμαξι γκουρλωνει στο αεριο από το ρελαντί και χαλαει και στα ψηλα ενώ αν το εχουν στο μηδεν όπως πρεπει(και καλα)το αμαξι παιζει το στροφομετρο και όχι παντα ποιο πολύ το πρωι που είναι κρυο και μονο στην πρωτη στο ξεκίνημα ενώ μετα 2αρα-3η-4η-5η-6η δεν κανει τιποτα απολυτως είναι τελειο σαν να είναι βενζινα αλλα αν τυχη και βγαλω νεκρο σε φαναρια και τετοια παιζει παλι το στροφομετρο και το ξαναλεω μονο στο αεριο στη βενζινα δεν κανει τιποτα.επισης ξεχασα να αναφερω ότι ο μαπ-μαφ του αεριο δεν εχει σταθερη τιμη παιζει αν θυμαμαι 317-327.πηραν κ υποπιεση από άλλο αμαξι κ καλα αλλα τιποτα.με έναν δυο που μιλησα από γειτονικούς νομους μου λενε αν το ριξουμε βενζινα θα στρωσει.δεν θελω βενζινα.θελω μονο αεριο όπως όλα τα αμαξια.ειλικρινα εχω κουραστεί να πληρωνω και να τρεχω και από ανταλλακτικα ενας χαμος και από μαστορια αστερια...και από χιλιόμετρα αστο...το εχω πανω το κιτ περιπου 1,000κμ και όλα είναι για ρυθμισμα ουτε ένα για βολτα.θελω οποιος γνωριζει καποιον στη βορεια ελλαδα που να εχει ξανακανει,το τονιζω να εχει ξανακανει brc σε BMW x3 2.0 valvetronic του 2006 μοντελο να με βοηθησει να βρω λυση στο πρόβλημα μου εχω κουραστεί.και αν δεν είναι κ βορεια ελλαδα εστω και παρακατω αρκει να βρω λυση γιατι ολοι από το τηλ ναι εχω ξανακανει κ στο τελος δεν μπορουν να το κανουν κ μονο λεφτα ζηταν για το χρονο που χασανε και μονο ζημιες πληρωνω.οποιος ξερει ειτε από δικη του εμπειρια ειτε από γνωστο του κατι ας με βοηθησει.
trelogolfakias

Δημοσιευσεις: 82

Re: SOS προβλημα σε bmw x3 2.0 valvetronic

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 13 Ιουν, 2014 17:05

μιλα με τον Χρηστο Lpgas, ειναι Αθηνα αλλα ισως μπορει να σε βοηθησει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Παρ 13 Ιουν, 2014 18:24

hlias έγραψε:μιλα με τον Χρηστο Lpgas, ειναι Αθηνα αλλα ισως μπορει να σε βοηθησει.

του εστειλα μηνυμα μολις.περιμενω απαντηση του.σε ευχαριστω πολύ φιλε μου.
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 14 Ιουν, 2014 01:35

Οτσν στα έλεγα δεν με άκουσες !! Δεν υπαρχει ποιο ευκολο και συμβατο αυτοκίνητο με υγραεριο.. Ο γράφων εχει 76 ιδια στο δρομο .. Η τοποθετηση τους γίνετε με κλειστά μάτια σε 6 ωρες το παραλάμβανει ο κάτοχος με δεξαμενη απο κατω 60 λίτρων στη θεση της ρεζερβας ... Μπορούν να χρησιμοποιηθουν ανταπτορες μπεκ αεριου βενζινης χωρις προβλημα κανένα ( να μην τρυπηθει η εισαγωγη )
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Σάβ 14 Ιουν, 2014 10:33

Qgas έγραψε:Οτσν στα έλεγα δεν με άκουσες !! Δεν υπαρχει ποιο ευκολο και συμβατο αυτοκίνητο με υγραεριο.. Ο γράφων εχει 76 ιδια στο δρομο .. Η τοποθετηση τους γίνετε με κλειστά μάτια σε 6 ωρες το παραλάμβανει ο κάτοχος με δεξαμενη απο κατω 60 λίτρων στη θεση της ρεζερβας ... Μπορούν να χρησιμοποιηθουν ανταπτορες μπεκ αεριου βενζινης χωρις προβλημα κανένα ( να μην τρυπηθει η εισαγωγη )

Εσυ καλα μου τα ελεγες απλα ξεχνας πως το ειχα ειδη αεριο από το 2009 zavoli και το ξηλωσα γιατι ειχα αγανακτηση και τωρα είμαι παλι από την αρχη.τωρα τι κανω....?παλι ξηλωμα?εχω δει πολλα Χ3 στο δρομο με brc αυτά τα αμαξια πως περπατάνε ?απλα όπως σου ειχα πει κ τοτε ηταν πολύ φιλικη και δελεαστικη η τιμη γιατι από οσο θυμαμαι εσυ μιλουσες για 1000+ αν δεν κανω λαθος κ δεν μπορουσα να το φτασω.τωρα εχεις καποιον που να ασχολειται με το brc μηπως με βοηθησει ?
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 14 Ιουν, 2014 11:52

μονο ο Χρηστος μπορει να σε βοηθησει με το BRC ρωτησε τον..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Σάβ 14 Ιουν, 2014 14:52

Qgas έγραψε:μονο ο Χρηστος μπορει να σε βοηθησει με το BRC ρωτησε τον..

τον εστειλα μηνυμα αλλα δεν μου απαντησε...σε ευχαριστω πολύ παντως.
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό LPGas » Κυρ 15 Ιουν, 2014 01:01

Πάρε με φιλε μου τηλ στο 2104100025 την Τρίτη που θα επιστρέψω να τα πουμε αναλυτικά
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό trelogolfakias » Κυρ 15 Ιουν, 2014 01:11

LPGas έγραψε:Πάρε με φιλε μου τηλ στο 2104100025 την Τρίτη που θα επιστρέψω να τα πουμε αναλυτικά

οκ αν είναι μιλαμε την τριτη.σε ευχαριστω πολύ.
trelogolfakias

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Κυρ 15 Ιουν, 2014 08:56

Αν μπορείς να το δει ο Χρήστος. Το δικό μου με τον ίδιο κινητήρα ειναι άψογο παντού! Κατι παίζει με την εγκατασταση...
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 63 επισκέπτες