fokion έγραψε:καθε τι που γραφω δεν εχει στοχο εσενα... ειναι απλά η αφορμη...
ΞΑΝΑθυμιζω...
Γιατι πχ εχει παρει επιδοτηση για μη αστικη περιοχη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγής του ιδιοκτητη
γιατι πχ ειναι ο τοπος καταγωγης πολιτευτη που τους κανει αλλες "χαρες"
γιατι πχ μπορει να διαφημιζει οτι στιριζει την επαρχια και την επιχειρηματικότητα εκει.
γιατι πχ θελει να διαφημισει οτι εχει δυκτιο ΠΑΝΤΟΥ.
ακομα ακομα και "γιατι ετσι"
6 "γιατι"....
Δεν ειπα οτι εχεις στοχο εμενα ρε ξεκολα!
Ειπα οτι αν εγραφα εγω αυτα που εγραψες θα με ειχατε ξεσκισει!
Εδω η αλλη η πορδη παλι πεταχτηκε και μου τα χωνει ,ετσι επειδη παλι του γκ@υλωσε .
Το ερωτημα μου το ξαναλεω ηταν πως γινετε στον Βααπτιστη να πουλανε 12 λεπτα πιο φθηνα απο Θεσ/νικη και'συ απαντησες με 6 πιθανα γιατι, πιθανα γιατι που
ολα τα γιατι που λες εγω πιστευω οτι μπορει να ισχυουν οσο και το οτι μπορει να κερδισω εγω το τζοκερ αυριο,βρε μπορει να ισχυουν και αλλα 26 "γιατι" οπως π.χ γιατι ο τυπος ειναι δισεκατομυριουχος και ειπε να δινει κατω του κοστους υγραεριο στον κοσμο η το εκαναν εξωγηινοι το πρατηριο και με τον τροπο αυτον βοηθανε τον καημενο Ελληνικο λαο!
Απαντησες λοιπον με 6 πιθανα γιατι αλλα το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" το αφησες στην "απ'εξω"!
Το πιθανοτερο και ακλονητο "γιατι" ειναι οτι οι εδω ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ με κεφαλαια μιας και ο Βαπτιστης ηταν απλα ενα τυχαιο ονομα που εγραψα απο το gasprice και μαλιστα δεν ειναι και η πιο φθηνη τιμη,ενα τυχαιο ονομα απο παμπολα που εχουν 12 και 13 λεπτα διαφορα τιμης με Θεσ/νικη!