unstoppablegr έγραψε:Οταν το πηγα στο συνεργειο επειδη πηγα ας πουμε περαστικος του εδειξα απλα τι εκανε ακριβως και μου λεει εμπειρικα δυναμο ειναι λογικα. Μετα ο πατερας μου το πηγε σε αυτον τον ηλεκτρολογο και του ειπε οτι ολα τα ηλεκτρικα του δουλεουν πολυ καλα. Θα το παω στο συνεργειο μες στη βδομαδα να το δουν και εκει στο διαγνωστικο. Εκανα καιγω μερικα τεστ μονος μου χτες. Ας πουμε ειδα με υγραεριο το κανει αυτο το τρεμουλιασμα.
Το γυρισα στη βενζινη ιιισως ναναι ιδεα μου αλλα το κανει καπως λιγοτερο μου φανηκε αλλα το κανει και παλι ισως κατα 10% λιγοτερο ;;; αλλα και παλι σιγουρα δεν νομιζω οτι ειναι σωστος τροπος να το δεις αυτο μπορει και να ετυχε εκεινη τη στιγμη ! το υγραεριο δεν μου φαινεται οτι μπορει να φταιει σε αυτο το πραγμα. Μπορει να κανω και λαθος αλλα εχω διαβασει γενικα μεσα στο φορουμ οτι αν το αμαξι εχει καποιο προβλημα στη βενζινη στο υγραεριο συνηθως φαινεται παραπανω. Ισχυει ;
Και εχω την εντυπωση χτες το βραδυ που το εβαλα μπρος επεσαν τοσο οι στροφες που μου εσβησε...ισως να αφησα το κλειδι πιο γρηγορα αλλα δε ξερω...
Απλα εχει καταντησει λιγο κουραστικο αυτο το πραγμα να εχω το aircondition στο 1 και να ζοριζετε το αμαξι.
Ahilleas αμα σου τραβηξω μια κοντινη φωτογραφια του κινητηρα μπορεις να μου πεις που περιπου ειναι το δυναμο ; δεν μπορω να το βρω.
( Παιδια θελω να κανω και μια offtopic ερωτηση τωρα για να μην ανοιγω θεμα για κατι τοσο χαζο που μου συνεβει σημερα το πρωι....καποιος μου βουτηξε την ταπα που γεμιζει το υγραεριο...δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι ??? θα παω την δευτερα στον εγκαταστατη να μου δωσει αλλη...το κοστος ποσο ειναι περιπου ; )
το πρωτο ειναι να πας αμεσως σε ενα καλο συνεργειο και να τσεκαρεις την σωστη λειτουργεια του κινητηρα σε βενζινη μετα κοιτας για το υγραεριο.οι λογοι που μπορει να εχεις τρεμουλο στον κινητηρα πολλοι και το αυτοκηνιτο θελει ψαξιμο απο εμπειρο τεχνιτη για αποφυγη περαιτερω βλαβων και λαθος αγορα ανταλακτικων απο την μερια σου !καλο ειναι το foroum για μια συμβουλη οχι ομως να και να κανουμε τηλεπισκευες με ολεθρεια για σενα αποτελεσματα λογω του οτι δεν εχεις ουτε τις βασικες γνωσεις ενος αυτοκινητου .

)