Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταναλωση /100χλμ με LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Καταναλωση /100χλμ με LPG

Δημοσίευσηαπό nastyzuki » Πέμ 26 Μάιος, 2011 14:08

Σαν να μου φενετε οτι προσπαθητε να ζηγησετε το ξιγκι της μυγας.
Μου μετρατε γραμμαρια ???.....ξερω..ξερω ..βρε καλως τον γεροπαραξενο.
Λογο δουλειας ειναι στανταρ τα δρομολογια μου.
Ηθελα 60 ευρω βεζινη την βδομαδα...τωρα με τις ακριβως ιδιες διαδρομες...32...αρα το υπολοιπο ειναι κερδος.
Εχουμε και λεμε...υγραεριο ειναι πιο οικονομικο???ειναι...τελεια και μπαφς.
Δεν μπορειτε ποτε να υπολολογισετε παρα στο περιπου.
Παιζουν ρολο..πιεσεις ελαστικων κοντρα αερα..ποτε κανεις κατεβασμα ταχυτητας ποσο πας με νεκρα...ποσο βαρυ παπουτσι φορας..ποσο περιμενεις στα φαναρια.....
Εχετε οικονομια??? εχετε....τι ασχολιτε με penny and nickle shit??????? ( Αμερικανικο αργο)
nastyzuki

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό nastyzuki » Πέμ 26 Μάιος, 2011 15:04

alexisgon έγραψε:
nastyzuki έγραψε:Σαν να μου φενετε οτι προσπαθητε να ζηγησετε το ξιγκι της μυγας.
Μου μετρατε γραμμαρια ???.....ξερω..ξερω ..βρε καλως τον γεροπαραξενο.
Λογο δουλειας ειναι στανταρ τα δρομολογια μου.
Ηθελα 60 ευρω βεζινη την βδομαδα...τωρα με τις ακριβως ιδιες διαδρομες...32...αρα το υπολοιπο ειναι κερδος.
Εχουμε και λεμε...υγραεριο ειναι πιο οικονομικο???ειναι...τελεια και μπαφς.
Δεν μπορειτε ποτε να υπολολογισετε παρα στο περιπου.
Παιζουν ρολο..πιεσεις ελαστικων κοντρα αερα..ποτε κανεις κατεβασμα ταχυτητας ποσο πας με νεκρα...ποσο βαρυ παπουτσι φορας..ποσο περιμενεις στα φαναρια.....
Εχετε οικονομια??? εχετε....τι ασχολιτε με penny and nickle shit??????? ( Αμερικανικο αργο)

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

eeeee...μα...
Τελιωσα της σχολες μου πριν 25 χρονια......και με βαζετε να κανω εξισωσεις 3 βαθμου παλι????? :lol: :lol: :lol:
Ειμαι της πρακτικης σχολης.....ποσα εμειναν και μεταφερθηκαν απο την δεξια κολοτσεπη στην αριστερη που ειναι ο κουμπαρας για την ουζοταβερνα που παω και για την μπυραρια....... =)) =)) =)) =))
nastyzuki

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 26 Μάιος, 2011 16:01

nastyzuki έγραψε:eeeee...μα...
Τελιωσα της σχολες μου πριν 25 χρονια......και με βαζετε να κανω εξισωσεις 3 βαθμου παλι????? :lol: :lol: :lol:
Ειμαι της πρακτικης σχολης.....ποσα εμειναν και μεταφερθηκαν απο την δεξια κολοτσεπη στην αριστερη που ειναι ο κουμπαρας για την ουζοταβερνα που παω και για την μπυραρια....... =)) =)) =)) =))

Ρε παιδια, για ποιες εξισώσεις λετε ? 1 απλη διερεση λιτρων με χλμ ειναι...

Τα πραγματα ειναι απλα. Αν ηξερες ποσο σου εκαιγε με βενζινη, με λιγα γεμισματα σε ιδιες διαδρομες και συνθηκες(οσο το δυνατον..) εχεις βγαλει αποτελεσμα με μικρη αποκληση.
Δεν ειπαμε να το μετρησουμε καλοκαιρι με ''πιτα'' τα λαστιχα και μετα χειμωνα με 1 μετρο χιονι... :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό kio » Παρ 27 Μάιος, 2011 13:17

astragjtg έγραψε:Περι καταναλωσης στο συστημα της icom jtg.

Σε αυτη τη σελιδα http://www.icomitalia.it/lang1/index.html η εταιρια κανει σύγκριση μεταξύ 3 οχηματων.

Οχημα 1ο : Λειτουργει με βενζινη. Εκανε με 60,85 μιλια(97,93 χλμ) με 10 ευρω(με 7,72lt) και βγαινει καταναλωση 7,89lt/100χλμ

Οχημα 2ο : Λειτουργρει με πετρελαιο και δε μας ενδιαφερει στο παρον θεμα.

Οχημα 3ο : Πρόκειται για το 1ο οχημα αλλα με το κιτ lpg της icom jtg και καταναλωση υγραεριου. Εκανε 132,2 μιλια (212,76χλμ) με 10 ευρω(με 16,36lt)και βγαινει καταναλωση 7,69lt/100χλμ !!!!! Λιγοτερο και απο τη βενζινη !!!!!

Αυτα για το ποσο ενδείκνυται να καταναλωνει το ανωτερω συστημα....εστω και υπο ορισμενες παραμετρους, οπως λεει και η εταιρια.

Αν εχω κανει λαθος στους υπολογισμους μου, παρακαλω διορθωστε με.

Έχω μια απορία: γιατί αν πατάω την ιταλική σημαία στο παραπάνω συνδεσμο βγάζει συγκριτικό (FIAT GRANDE PUNTO και MERCEDES B170, απόσταση δοκιμής 225χλμ) όπου φαίνεται αυξηση 30% για υγραέριο σε σχέση με βενζίνη :wtf:
kio

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Παρ 27 Μάιος, 2011 13:29

kio έγραψε:
Έχω μια απορία: γιατί αν πατάω την ιταλική σημαία στο παραπάνω συνδεσμο βγάζει συγκριτικό (FIAT GRANDE PUNTO και MERCEDES B170, απόσταση δοκιμής 225χλμ) όπου φαίνεται αυξηση 30% για υγραέριο σε σχέση με βενζίνη :wtf:

Γιατί οι Ιταλοί δεν είναι ηλίθιοι, ενώ ενδέχεται να ξέρουν και Φυσική.
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό rogerius » Παρ 27 Μάιος, 2011 15:56

...kai endexete na mhn klevane sthn venzinh dixnontas plasmatika megalyterh katanalosh se venzinh , me apotelesma mikroterh diafora sthn katanalosh LPG vs petrol
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 27 Μάιος, 2011 16:10

Το λεει το λινκ που ανεβασα ή δεν το λεει ? Δεν χρειαζεται να εισαι φυσικος για να το διακρινεις...

Αν σαν παραπλανησε η icom καντε της μηνυση.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό ARIS424 » Παρ 27 Μάιος, 2011 22:03

http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=6733 οταν η μανα κατασκευη κανει τα 6,4 βενζινης να εξισσοροπουνται με 8,4 υγαεριου οι πολλες αναλυσεις πασης φυσεως ειδικων,ειναι μονο παραπληροφορηση
Hyundai Getz 1341κ.εκ. Zavoli kit-χλμ με LPG 27.000-χωρις λαδιερα
ARIS424

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό kamp1969 » Παρ 27 Μάιος, 2011 23:14

Ειμαι της πρακτικης σχολης.....ποσα εμειναν και μεταφερθηκαν απο την δεξια κολοτσεπη στην αριστερη που ειναι ο κουμπαρας για την ουζοταβερνα που παω και για την μπυραρια....... =)) =)) =)) =))[/quote]

Συμφωνώ μαζί σου .Πριν 1 μήνα αγόρασα μεταχειρισμένο το rav4 του2002 που μαζί με την τοποθέτηση υγραεριού μου κόστισε 6800€ με δεδομένα τα χλμ. που κάνω κάθε έτος είνα περιπού 25.000χλμ (δουλειά - ταξίδια με την οικογένεια -εξοχική κατοικία) οπότε με τις σημερινές τιμές του lpg :roll: :roll: :roll:
σε 3 χρόνια θα έχω κάνει απόσβεση όχι μόνο την εγκατάσταση(σε 10.000 χλμ.)αλλά ολόκληρη την αγορά αυτοκινήτου.τώρα τα υπόλοιπα όπως λέει ο φιλος μου παραπάνω είναι είναι ψύλλους στά άχυρα. :!: :!: :!: :!:
kamp1969

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό fotisly » Σάβ 28 Μάιος, 2011 22:19

11 lit/100 xlm,μικτη καταναλωση, me icom jtg σε κινητηρα οπελ 1.8xer 140hp.με μπεκ c2!
αρκετα ικανοποιημενος μιας και εκαιγα 10 λιτ/100χλμ βενζινη!!
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 37 επισκέπτες