Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 20 Ιούλ, 2014 06:31

Μία πτώση,έστω και μικρή,είδα στην Αθήνα.
Για να δούμε θα ακολουθήσει και η περιφέρεια.??
Πάντως εδώ Ανατολικά μας έχει στοιχειώσει από το χειμώνα αυτό το 0.874.
Προσωπικά και μόνο που το βλέπω με αποτρέπει να βάλω υγραέριο από εδώ.Δεν μπορω να καταλάβω γιατί κάποιος
δεν το κάνει 0,873 ή 0,875 έτσι να φανεί ότι άλλαξε κάτι.Μπορεί να πάνε για 2-3 μέρες 1-2 λεπτά παραπάνω άλλα
αμέσως γυρνάνε στο0,874. =))
Από μένα να το χαίρονται. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό mudkia » Τρί 22 Ιούλ, 2014 00:16

το σαββατοκυριακο πηγα λευκαδα τη μικρη στο χωριο σε ολη τη διαδρομή ειχε από 87.9-91.9 :o :shock: :evil: και εβαλα στην απολπενα (λιγο εξω από τη λευκαδα )με 83.6 :thumbup: στο revoil :wave: :clap: fgas φουλαρισα και πηρα και 1νερακι ;) ;) δωρο γυρισα πισω σχεδόν ολη τη διαδρομή με a/c και θα κανω και καμια 150αρια χλμ :D :D :D
KIA sportage BRC στο αυτοματο και αλαδοτο
Άβαταρ μέλους
mudkia

Δημοσιευσεις: 185

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 22 Ιούλ, 2014 11:12

Τί έγινε ????????

Που πήγε το gaspire σήμερα.Είνα πεσμένο 'η έκλεισε.???
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τρί 22 Ιούλ, 2014 11:59

απο χτες ειναι ετσι.
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 23 Ιούλ, 2014 13:36

ακομα δεν δουλευει το gasprices...
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 23 Ιούλ, 2014 16:40

Πηγα για πλυσιμο σημερα με την μαρκα που μου εδινε το πρατηριο οταν γεμιζα υγραεριο (εχω καμια 10ρια στο ντουλαπακι) και με ρωταει το αφεντικο "που εισαι χαμενος,χαλκιδικη?" "μπα εδω" του απαντω "απλα δεν βαζω αλλο απο'σενα μιας και δεν με συμφερει πια και μιας και δεν μου εκοψες εκεινα τα 5 λεπτα που σου ζητησα αν γινοταν να εκοβες για να βαζαμε σε'σενα 5 αυτοκινητα,"τι εγινε βρηκες καποιον που σου κανει αυτη την εκπτωση?' με ρωταει και του λεω "ναι η τραπεζα πειραιως σε πρατηριa Avin μου κανει 5% εκπτωση,αλλο 86,45 που γεμισα πριν λιγο (και θα τα πληρωσω και σε εναν μηνα απο τωρα) και αλλο 91 που εχεις εσυ " εχω καμια 10ρια μαρκες σου γι'αυτο ειπα να περασω για κουτρα πλυσιμο,εκεινο το ταλιρακι που σου ζητουσα να κοψεις ξεχνα το αλλαξε το νουμερο φιλε του λεω,αν μου κανεις απο τωρα και περα 10 λεπτα εκπτωση θα ερχομαι σε'σενα!
Αφωνος και παγωτο ο τυπος!!!!!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τετ 23 Ιούλ, 2014 17:07

valsam έγραψε:Πηγα για πλυσιμο σημερα με την μαρκα που μου εδινε το πρατηριο οταν γεμιζα υγραεριο (εχω καμια 10ρια στο ντουλαπακι) και με ρωταει το αφεντικο "που εισαι χαμενος,χαλκιδικη?" "μπα εδω" του απαντω "απλα δεν βαζω αλλο απο'σενα μιας και δεν με συμφερει πια και μιας και δεν μου εκοψες εκεινα τα 5 λεπτα που σου ζητησα αν γινοταν να εκοβες για να βαζαμε σε'σενα 5 αυτοκινητα,"τι εγινε βρηκες καποιον που σου κανει αυτη την εκπτωση?' με ρωταει και του λεω "ναι η τραπεζα πειραιως σε πρατηριa Avin μου κανει 5% εκπτωση,αλλο 86,45 που γεμισα πριν λιγο (και θα τα πληρωσω και σε εναν μηνα απο τωρα) και αλλο 91 που εχεις εσυ " εχω καμια 10ρια μαρκες σου γι'αυτο ειπα να περασω για κουτρα πλυσιμο,εκεινο το ταλιρακι που σου ζητουσα να κοψεις ξεχνα το αλλαξε το νουμερο φιλε του λεω,αν μου κανεις απο τωρα και περα 10 λεπτα εκπτωση θα ερχομαι σε'σενα!

Ποια κάρτα της Πειραιώς δίνει τέτοια εκπτωση;πες λεπτομέρειες να μάθουμε και οι υπόλοιποι..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 23 Ιούλ, 2014 17:48

anikologr έγραψε:
valsam έγραψε:Πηγα για πλυσιμο σημερα με την μαρκα που μου εδινε το πρατηριο οταν γεμιζα υγραεριο (εχω καμια 10ρια στο ντουλαπακι) και με ρωταει το αφεντικο "που εισαι χαμενος,χαλκιδικη?" "μπα εδω" του απαντω "απλα δεν βαζω αλλο απο'σενα μιας και δεν με συμφερει πια και μιας και δεν μου εκοψες εκεινα τα 5 λεπτα που σου ζητησα αν γινοταν να εκοβες για να βαζαμε σε'σενα 5 αυτοκινητα,"τι εγινε βρηκες καποιον που σου κανει αυτη την εκπτωση?' με ρωταει και του λεω "ναι η τραπεζα πειραιως σε πρατηριa Avin μου κανει 5% εκπτωση,αλλο 86,45 που γεμισα πριν λιγο (και θα τα πληρωσω και σε εναν μηνα απο τωρα) και αλλο 91 που εχεις εσυ " εχω καμια 10ρια μαρκες σου γι'αυτο ειπα να περασω για κουτρα πλυσιμο,εκεινο το ταλιρακι που σου ζητουσα να κοψεις ξεχνα το αλλαξε το νουμερο φιλε του λεω,αν μου κανεις απο τωρα και περα 10 λεπτα εκπτωση θα ερχομαι σε'σενα!

Ποια κάρτα της Πειραιώς δίνει τέτοια εκπτωση;πες λεπτομέρειες να μάθουμε και οι υπόλοιποι..

Ολες απ'οτι καταλαβα και ειναι εως 31/8/2014,αλλα ας βγαλουμε το καλοκαιρι και βλεπουμε!
Εγω εδω και εναν μηνα εβαζα με της Εθνικης που εδινε 3% εκπτωση και προχθες μου το ειπε φιλος για την Πειραιως!
Αμα βρεις και κανα φθηνο Avin δηλ. που να εχει 80-83 λεπτα σημερα τιμη με το -5% βγαινει τιμη λιτρου στα 76-78,8,τσαμπα πραμα δηλ.!
http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/ka ... e-avin-oil
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τετ 23 Ιούλ, 2014 19:00

valsam έγραψε:
anikologr έγραψε:

Ολες απ'οτι καταλαβα και ειναι εως 31/8/2014,αλλα ας βγαλουμε το καλοκαιρι και βλεπουμε!
Εγω εδω και εναν μηνα εβαζα με της Εθνικης που εδινε 3% εκπτωση και προχθες μου το ειπε φιλος για την Πειραιως!
Αμα βρεις και κανα φθηνο Avin δηλ. που να εχει 80-83 λεπτα σημερα τιμη με το -5% βγαινει τιμη λιτρου στα 76-78,8,τσαμπα πραμα δηλ.!

Ωραίος. Μια χαρά μου κάθεται καθώς σε Avin βάζω υγραέριο και είμαι στα τελειώματα και σε βενζίνη.. Άρα κέρδος ένα 5ευρω τουλάχιστον..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό drspiros » Τετ 23 Ιούλ, 2014 19:45

Πριν τρέξετε να βγάλετε κάρτες, έχετε υπόψιν ότι το 5% ισχύει για Ιούλιο και Αύγουστο, μετά είναι 2%...

(Edit: Μόλις είδα ότι αναφέρθηκε και πιο πάνω)
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 53 επισκέπτες