Πόσο κοστίζει παιδιά ένας έλεγχος βαλβίδων; (όχι ρύθμιση)
Έχει νόημα να τον κάνεις πριν από εγκατάσταση lpg ως σημείο αναφοράς;
drspiros έγραψε:Πόσο κοστίζει παιδιά ένας έλεγχος βαλβίδων; (όχι ρύθμιση)
Έχει νόημα να τον κάνεις πριν από εγκατάσταση lpg ως σημείο αναφοράς;
gkazakias έγραψε:Φυσικα και πρεπει να κανεις ελεγχο και οχι μονο πριν την εγκατασταση του lpg αλλα και συμφωνα με την τακτικη συντηρηση οπως λεει το βιβλιο.
Μετα την τοποθετηση του συστηματος lpg ακομη συχνοτερα.

gkazakias έγραψε:Αν το πας στην αντιπροσωπεια ισως σου ζητησουν παπαδες για τον ελεγχο, υποψιν.
APOSTOLOS76 έγραψε:Φτάνοντας τις 30000χλμ μετά απο ένα χρόνο και κάτι ήρθε η ώρα για έλεγχο διάκενων βαλβίδων. Το αυτοκίνητο είναι suzuki sx4 μοντ08΄και στις 24/04/13 έχοντας 73967χλμ μετά απο πολύ ψάξιμο,διάβασμα και σκέψη φόρεσε ενα brc plug and drive με πορτοκαλί μπεκ πνεύμονα 1200mbar και vsr απο τα 700mbar και rpm3500 και να ψεκάζει βενζίνη.πηγαίνοντας για τον έλεγχο πίστευα οτι θα χρειάζοταν αλλαγή σε κάποια καπελώτα στις βαλβίδες εξαγωγής. Δυστυχώς αλλάχτηκαν 15 στα 16 καπελώτα! Αυτό για να είμαι ειλικρινής δε το περίμενα...Με εργοστασιακό περιθώριο 25-35 οι εξαγωγής ηταν κατα σειρά 18,15,10,10,15,12,15,15 και οι εισαγωγής 20,15,15,15,15,15,15,12.!!! μεσα σε ενα χρόνο? Εχω προβληματιστεί πάρα πολύ...Ήξερα οτι κάποια στιγμή θα υπάρξει πρόβλημα αλλά τοσο νωρις και σε τέτοια έκταση? και καλα οι εξαγωγης ενταξει εχει χιλιοαναφερθει εδω μεσα το ποσο ευαλωτες ειναι οι εισαγωγης γιατι? τι φταιει? Η συντηρηση του αυτοκινητου ειναι η πρεπουσα, κινουμαι στην εθνικη κατα κυριο λογο με 90-110χλμ και οι στροφες μου ειναι παντα γυρω αποτις 2800-3000 αντε 3500-4000σε κανα προσπερασμα, καιω 20 ευρω το μηνα βενζινη, σε παραπεταμενες ανηφορες το γυρναω σε βενζινη, σε 2-3 μεγαλα ταξιδια που κανω περιπου το χρονο το γυρναω ανα τακτα χρονικα διαστηματα σε βενζινη, του βαζω και κανα PROTEC τι αλλο να κανω?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες
|
|
|