πριν ενα μηνα περασα brc Plug and drive σε υποτιθεται επισημο συνεργατη brc και χαλασε ο πνευμονας γιατι ηταν μαστορας ο τυπος που το περασε και δεν μπορουσε να το ρυθμιση με αποτελεσμα με εστειλε σε αλλον και αυτος ο αλλος τον ξεβιδωσε τερμα με αποτελεσμα να παει για πεταμα ο πνευμονας ουτε ριχνει ουτε σηκωνει αλλο πιεση αφου το εφτασε στα 1800.η ατακα του πρωτου μαστορα ειναι οτι φταιει ο δευτερος στον οποιο με εστειλε ο πρωτος γιατι δεν μπορουσε να το ρυθμισει ο ιδιος και μαλιστα μου ειπε οτι εγινε επιτουτου αυτην η δουλεια και δεν μπορει να μου το βαλει στην εγγυηση...αυτοι ειναι οι εγκαταστατες που εμπιστευομαστε τα αυτοκινητα μας και τους δινουμε τα ωραια μας ευρω που υποτιθεται οτι εχουν κ εγγυηση τα παλιοπραγματα τους απο την βουλγαρια...με αποτελεσμα εκτος του οτι επρεπε να βρω εναν πραγματικο μαστορα να μου διορθωσει τα χαλια του πρωτου ο θεος να τον κανει εγκαταστατη απο θεμα εγκαταστασης στην πολλαπλη και στη ρυθμιση επρεπε να ξανα πληρωσω ενα ανταλλακτικο επειδη εμπιστευτηκα καποιον μαστορα ο οποιος δεν ηξερε που παν τα 4.αυτο που οοοοοολοι ξαφνικα περνανε αερια και μαλιστα ξερουν για ολα τα αμαξια τα παντα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε.ξερεις να το κανεις αυτο το αμαξι???ναι ρε εσυ σιγα δεν ειναι τιποτα.και μετα τρεξε κοροιδο και οχι τιποτα αλλο το παιζουν και βαρυα πεπονια ουτε να σου μιλησουν μετα .αυτο ηταν το ευχαριστω του κυριου...εναν πνευμονα δεν μπορεσε να μου καλυψη αλλα που να τον καλυψη στην δηθεν εγγυηση αφου τα φερνουν ολοι απο βουλγαρια κ μεγια που την φαγαμε...μονο να τα αρπαξουν ειναι κ τιποτα αλλο...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Χρηστο Γκεκα(LPGas)που με βοηθησε πραγματικα με το αυτοκινητο και με τα τοσα προβληματα που ειχα.