Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλήματα με Prins Silverline

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλήματα με Prins Silverline

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 01 Αύγ, 2014 00:31

mikelos έγραψε:Πάντως στην qgas τα παιδιά με βοήθησαν οσο μπορούσαν.
Αύριο θα πάω να βάλω καινούργια μπεκ-μπεκιερα-πνεύμονα χωρίς καμία χρέωση!!!

Υποθέτω τα εξαρτήματα θα καλυφθούν λόγω εγγύησης. Πώς όμως απέφυγες την τοποθέτηση λαδιέρας, τη στιγμή που η Prins τη θεωρεί απαραίτητη για να έχει ισχύ η εγγύησή της;
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 01 Αύγ, 2014 01:56

Λαδιερα + κομπρεσσορας ειναι απαγορευτικο, αν δεν θες να τον παρεις στο χερι τουλαχιστον :D
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό drspiros » Παρ 01 Αύγ, 2014 10:11

Το ξέρω, νομίζω όμως πως ο QGas έχει πει πως η Prins για κάθε εγκατάσταση ζητάει και τον κωδικό της λαδιέρας (JLM) για να έχει ισχύ η εγγύηση (ή κάπως έτσι το είχε διατυπώσει).
Ford Focus CC 1.6
EuropeGas EG Avance 32
drspiros

Δημοσιευσεις: 201

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 01 Αύγ, 2014 11:54

νομιζω σε αυτα τα αυτοκινητα βαζουν κατι αλλο δε θυμαμαι πως το λενε. Παντως οταν τον ειχα παρει τηλεφωνο για ενα φιλο μου με μια clk 200 kompressor 2001 μου το ειπε λαδιερα με τιποτα.
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό ggakias52 » Παρ 01 Αύγ, 2014 17:38

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία FGAS.eu Α.Ε. ως επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας Prins Autogassystemen B.V, διαπίστωσε ότι στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν και τοποθετούνται συστήματα υγραεριοκίνησης Prins που φέρουν Μπεκ (Μονάδα ψεκασμού) ΟΧΙ των εταιρειών Prins και Keihin. Τα συστήματα Prins που δεν φέρουν Μπεκ των ανωτέρω δύο εταιρειών (Prins και Keihin) δεν διακινούνται μέσω του επίσημου δικτύου των εταιρειών FGAS και PRINS και για το λόγο αυτό δεν παρέχεται ως προς την τοποθέτηση και λειτουργία των συστημάτων αυτών ουδεμία εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

η ανακοινωση απο την επισημη ιστοσελιδα του http://www.prins-fgas.eu/ και αυτη την στιγμη που εχω προβλημα με τα μπεκ τα οποια ειναιhttp://www.techforgas.com/products/parts/injectors/rail_ig5.html αυτα και δεν γραφουν ουτε πρινς ουτε κειχιν τους το λεω και η απαντηση τους ειναι οτι αυτα φορουσε το vsi1.στην ανακοινωση δεν αναφεροναι ουτε στο vsi1 ουτε στο vsi2.το λεω αυτο και η απαντηση ειναι οτι εχει γινει λαθος.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ π.χ.πουλαμε αυτο το συστημα ,που εχει εγκεφαλο πρινς μπεκακια κινα και ουτο καθε εξης.να ξερει ο κοσμος με τι εχει να κανει
ggakias52

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό mikelos » Παρ 01 Αύγ, 2014 22:06

ggakias52 έγραψε:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία FGAS.eu Α.Ε. ως επίσημος εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της εταιρείας Prins Autogassystemen B.V, διαπίστωσε ότι στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν και τοποθετούνται συστήματα υγραεριοκίνησης Prins που φέρουν Μπεκ (Μονάδα ψεκασμού) ΟΧΙ των εταιρειών Prins και Keihin. Τα συστήματα Prins που δεν φέρουν Μπεκ των ανωτέρω δύο εταιρειών (Prins και Keihin) δεν διακινούνται μέσω του επίσημου δικτύου των εταιρειών FGAS και PRINS και για το λόγο αυτό δεν παρέχεται ως προς την τοποθέτηση και λειτουργία των συστημάτων αυτών ουδεμία εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.

η ανακοινωση απο την επισημη ιστοσελιδα του http://www.prins-fgas.eu/ και αυτη την στιγμη που εχω προβλημα με τα μπεκ τα οποια ειναιhttp://www.techforgas.com/products/parts/injectors/rail_ig5.html αυτα και δεν γραφουν ουτε πρινς ουτε κειχιν τους το λεω και η απαντηση τους ειναι οτι αυτα φορουσε το vsi1.στην ανακοινωση δεν αναφεροναι ουτε στο vsi1 ουτε στο vsi2.το λεω αυτο και η απαντηση ειναι οτι εχει γινει λαθος.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ π.χ.πουλαμε αυτο το συστημα ,που εχει εγκεφαλο πρινς μπεκακια κινα και ουτο καθε εξης.να ξερει ο κοσμος με τι εχει να κανει

Εμένα πάντως τα μπεκ ειναι prins ;)
mikelos

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό mikelos » Παρ 01 Αύγ, 2014 22:29

mikelos έγραψε:Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω στο φορουμ.Θα σας πω και εγω την δικη μου εμπειρία για το συστημα της Prins.
To αυτοκίνητο μου ειναι ενα mercedes clk 200 (w209).Πριν 11 μήνες μετά απο διάβασμα και χωρίς να ξερω τα παιδιά
απο την prins στο Παλαιο Φάληρο αποφάσισα να βαλω το συστημα silverline.
Tα αποτελέσματα μέχρι σήμερα ήταν σαν να μην ειχα βάλει ποτε τίποτα.....:)
Aψογη λειτουργία, δεν καταλαβαίνω καν οτι εχω γκάζι, κατανάλωση στην πόλη βάζω 42ευρώ (με 0,85) και βγαζω 450 με 480 χιλιόμετρα.Απο απόδοση καμια διαφορά εως και λίγο καλύτερα. Ισως γιατι εχω 145,000 χιλιόμετρα και τα μπεκ βενζίνης μπορεί να ειναι λίγο μπουκωμένα. Εννοείται χωρίς λαδιέρα και με 100% μόνο γκάζι μετα το ζέσταμα.
Στα 10.000 χιλιόμετρα ακριβώς που εχω κάνει το αυτοκίνητο ξαφνικά άρχισε να ρετάρει ενω με βενζίνη ολα ηταν οκ.
Αμέσως το πήγα στα παιδιά (qgas) και άμεσα ξεκίνησαν να βρουν τι φταιει.
Αρχικά ξήλωσαν τον πνεύμονα και διαπιστώσαν οτι ειχε πολύ μάκα με αποτέλεσμα να μην σηκώνει πίεση και να μην δουλεύουν και τα μπεκ σωστά. Σημειωτέο οτι γκάζι βάζω μόνο στο χρηματηστήριο απο πίσω μετά απο συμβουλή του εγκαταστάτη.
Τελικά μετα απο επισκευή του (σετ επισκευής) το αποτέλεσμα το ιδιο :(
Τελικά μάλλον βούλωσαν και τα μπέκ η έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.
Ενώ τα παιδιά αφιλόκερδος βαλε-βγαλε εκαναν οτι μπορούσαν το προβλημα το ειχαμε με τον Αντιπρόσωπο τις prins ο
οποιος στην αρχή δεν παραδεχόταν οτι έφταιγε το σύστημα αλλα το βρόμικο γκαζι............απαράδεκτο για εμένα σε 10.000 χιλιομετρα να υπάρχει αυτο το πρόβλημα.Το πρόβλημα ειναι στο φίλτρο που ειναι απαράδεκτο και ανύπαρκτο.
Έπρεπε ο αντιπρόσωπος να μιλήσει με την prins στην Ολλανδία και τα πει οτι στο Ελλαντα το γκάζι ειναι για τον πο@τσ@
οπως ειναι και η βενζίνη ώστε να εχουν καλύτερο με λαδοπαγίδα επάνω και οχι ενα χαρτινο.
Τελος πάντων αυτα υποθετικά γιατί μπορεί και να έτυχε να είναι και αστοχία υλικού.
Πάντως στην qgas τα παιδιά με βοήθησαν οσο μπορούσαν.
Αύριο θα πάω να βάλω καινούργια μπεκ-μπεκιερα-πνεύμονα χωρίς καμία χρέωση!!! και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι
ευχαριστημένος με το σύστημα για αλλα 100.000 χιλκιομετρα....:)
Παρόλο το πρόβλημα που μου ετυχε (το οποιο μπορεί να ειναι τυχαίο) προτείνω 100% prins.Για την εγκατάσταση εχω πει
παραπάνω την γνώμη μου και δεν λεω αλλα να μην θεωρηθεί διαφήμιση η οτι είμαι παπαγαλάκι.
Οποιος εχει mb μπορεί να έρθει να το δει το αυτοκινητό μου πριν κάνει την εγκατάσταση να διαπιστώσει την δουλεία
Οσο για τον αντιπρόσωπο να βάλει μυαλό γιατί δεν μπορεί να χαλάει το όνομα τις prins!!!

Επιτέλους όλα οκ.............. :)
Τα παιδιά στην qgas μου έβαλαν καινούργιο πνεύμονα-μπεκ-μπεκιέρα και το αυτοκίνητο είναι το ίδιο τέλειο οπως πρίν.
Η δουλειά έγινε απο το κατάστημα εντελώς δωρεάν με κόστος της επιχείρησης και οχι του αντιπροσώπου οπως έπρεπε.
Ελπίζω να μην εχω ξανά παρόμοιο πρόβλημα και γενικά κανένα άλλο.
Πάντος έπρεπε ο αντιπρόσωπος και κάθε αντιπρόσωπος συστημάτων υγραεριοκινησης να ζητούσαν καλύτερα φίλτρα στα
κιτ τους μιας αυτα που εχουν τα υπάρχων κιτ είναι άχρηστα για τα <<καθαρά>>καύσιμα στην Ελλάδα.
Ενα Ευχαριστώ στην qgas για την εξυπηρέτηση ενώ είχαν αρκετή δουλειά. :ymapplause:
mikelos

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 02 Αύγ, 2014 03:29

Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστσρια λέει η ανακοίνωση φίλε μου ..

Τα rail μπεκ τα φόραγε τότε το Prins Silverline 1.0 και οχι το VSI 1.0 με τα ΚΕΙΗΙΝ με διαφορα τιμής τότε μεταξυ τους περιπου στα 400 € ..
Το silverline ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ με τα rail είχe μονο 6 μηνες εγγύηση στα μπεκ .,

Ολα αυτα τα rail μπεκ ηλεκτροβαλβιδας που έγραφαν Silverline εχουν αντικατασταθεί στους περισσοτέρους τουλάχιστον πελατες μας με μπεκ τυπου βενζινης διοτι ολα ήθελαν επισκευη μετα πο 25-30 χιλιάδες χιλιομετρα ... μια επισκευη ασύμφορη γύρω στς 60-70 € οτσν με 150 € περιπου σήμερα βαζεις μπεκ τυπου βενζινης οπως τα Hana και ξενοιαζεις για πάντα ....

Ακόμα και η Prins το πήρε χαμπάρι και στο νεο VSI 2.0 οπως του παληκαριου με το κομπρεσορα τα αλλάξε και παραγγειλε απο την ΚΕΙΗΙΝ να φτιάξει τα φθηνότερα Prins μπεκ ., γιατι ολα τα αλλα ψόφησαν σαν τα δικα σου ...

Ο μονος που δεν το εχει παρει ακόμα χαμπάρι εινσι η αντιπροσωπεία fgas που καμια λυση δεν εχει δωσει σε αυτα τα παλιά μπεκ ηλεκτοβαλβιδας ούτε προτείνει καποια αντικατάσταση / λυση .

Εμεις πήραμε πρωτοβουλία και αλλάξαμε σε ολους τους πελατες μας τα μπεκ αυτα με Hana μετα το πέρας της 6 μηνης εγγυσης και αφου είχαν κάποιο προβλημα κακής λειτουργιας γιατι τα φυσάκια τους εινσι ιδια και δεν χρειάζεται να κόψεις ( μαμηςεις ) την πλεξούδα του συστήματος υγραεριου ...

Αλλιώς δεν θα υπήρχε λυση πλην μιας μεταχειρισμενης μπεκιερας που θα έστελνε η αντιπροσωπεία fgas στην ιδια τιμη των Hana περιπου ..

Με τον τροπο αυτο το σύστημα Silverline 1.0 αναβαθμίζεται και ειναι ισάξιο του VSI 1.0 με τα ΚΕΙΗΙΝ μπεκ γιατι τα Hana ειναι πολυ κοντα στη φιλοσοφία και λειτουργια των ΚΕΙΗΙΝ ..

Το νεο Silverline 2.0 ΟΥΔΕΝ θεμα εχει με τα μπεκ τυπου βενιζινης PRINS ..

Ανοιχτά σε συμβουλεύω να βάλεις τα Hana αντι των rail που είχες θα δεις τεράστια διαφορα σε απόδοση και οικονομια ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό ggakias52 » Τετ 06 Αύγ, 2014 21:57

Qgas έγραψε:

Όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κανει κρεμαστσρια λέει η ανακοίνωση φίλε μου ..

Τα rail μπεκ τα φόραγε τότε το Prins Silverline 1.0 και οχι το VSI 1.0 με τα ΚΕΙΗΙΝ με διαφορα τιμής τότε μεταξυ τους περιπου στα 400 € ..
Το silverline ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ με τα rail είχe μονο 6 μηνες εγγύηση στα μπεκ .,

Ολα αυτα τα rail μπεκ ηλεκτροβαλβιδας που έγραφαν Silverline εχουν αντικατασταθεί στους περισσοτέρους τουλάχιστον πελατες μας με μπεκ τυπου βενζινης διοτι ολα ήθελαν επισκευη μετα πο 25-30 χιλιάδες χιλιομετρα ... μια επισκευη ασύμφορη γύρω στς 60-70 € οτσν με 150 € περιπου σήμερα βαζεις μπεκ τυπου βενζινης οπως τα Hana και ξενοιαζεις για πάντα ....

Ακόμα και η Prins το πήρε χαμπάρι και στο νεο VSI 2.0 οπως του παληκαριου με το κομπρεσορα τα αλλάξε και παραγγειλε απο την ΚΕΙΗΙΝ να φτιάξει τα φθηνότερα Prins μπεκ ., γιατι ολα τα αλλα ψόφησαν σαν τα δικα σου ...

Ο μονος που δεν το εχει παρει ακόμα χαμπάρι εινσι η αντιπροσωπεία fgas που καμια λυση δεν εχει δωσει σε αυτα τα παλιά μπεκ ηλεκτοβαλβιδας ούτε προτείνει καποια αντικατάσταση / λυση .

Εμεις πήραμε πρωτοβουλία και αλλάξαμε σε ολους τους πελατες μας τα μπεκ αυτα με Hana μετα το πέρας της 6 μηνης εγγυσης και αφου είχαν κάποιο προβλημα κακής λειτουργιας γιατι τα φυσάκια τους εινσι ιδια και δεν χρειάζεται να κόψεις ( μαμηςεις ) την πλεξούδα του συστήματος υγραεριου ...

Αλλιώς δεν θα υπήρχε λυση πλην μιας μεταχειρισμενης μπεκιερας που θα έστελνε η αντιπροσωπεία fgas στην ιδια τιμη των Hana περιπου ..

Με τον τροπο αυτο το σύστημα Silverline 1.0 αναβαθμίζεται και ειναι ισάξιο του VSI 1.0 με τα ΚΕΙΗΙΝ μπεκ γιατι τα Hana ειναι πολυ κοντα στη φιλοσοφία και λειτουργια των ΚΕΙΗΙΝ ..

Το νεο Silverline 2.0 ΟΥΔΕΝ θεμα εχει με τα μπεκ τυπου βενιζινης PRINS ..

Ανοιχτά σε συμβουλεύω να βάλεις τα Hana αντι των rail που είχες θα δεις τεράστια διαφορα σε απόδοση και οικονομια ...

τελικα την λυση την εδωσε ο qgas
ggakias52

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό boltsis » Παρ 27 Νοέμ, 2015 23:59

Πριν 2 μέρες με χτύπησε κάποιος στην αριστερή μπροστά ρόδα του οδηγού οχι με παρα πολύ μεγάλη ταχύτητα στραβώνοντας λίγο το αμορτισέρ (ψαλίδια κλπ δεν είχαμε πρόβλημα).Βέβαια σήμερα πήγα να παραλάβω το αμάξι και δεν μπορώ να το βάλω στο υγραέριο, κάνει σαν να έχει αδειάσει η δεξαμενή αλλά ξέρω ότι είναι γεμάτη σχεδόν.Επίσης έρχεται και μια τζούρα πολύ μικρή στο θάλαμο του αμαξιού αλλά όχι συνέχεια.Μιλάμε για silverline με τα απλα τα μπεκ σε Mercedes slk 200.

Τι να έπαθε, να ενεργοποιήθηκε καμία δικλείδα ασφαλείας?Να ξεκουμπωσε καμία φισσα απο τον εγκέφαλο?
boltsis

Δημοσιευσεις: 31

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες