Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 13 Αύγ, 2014 11:05

ΩΩΩΩ ΝΑΙ ! φαωνος 0,799!
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Re: Απ: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 13 Αύγ, 2014 13:45

mpampiss έγραψε:Εβαλα για πρωτη φορα απ το συγκεκριμενο πρατηριο....ηταν ενας Πακιστανος μαλλον που πραγματικα υπεφερε να ερθει τεσπα,υπεφερε να παει να κοψει και την αποδειξη αλλα τελικα ηρθε ,η τιμη ηταν 0.803 η 0.805 δε θυμαμαι ακριβως και το αμαξι τραβαει μια χαρα λιγο καλυτερα απ οταν βαζω αεριο coral....

Στη φαωνος το δουλευω self service, δεν παλευονται οι πακιστανοι εκει. Πιο βαρεμαρα πεθαινεις.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 13 Αύγ, 2014 16:21

καλα ενα βραδυ που ειχα παει ημουνα μονος εκει και περιμενα καπου 5 - 8 λεπτα μεχρι να σηκωθει ο αλλος απτο γραφειο μεσα να ερθει. Λεω εχε χαρη που ειναι ο πιο φτηνος :lol:
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Re: Απ: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 13 Αύγ, 2014 16:59

unstoppablegr έγραψε:καλα ενα βραδυ που ειχα παει ημουνα μονος εκει και περιμενα καπου 5 - 8 λεπτα μεχρι να σηκωθει ο αλλος απτο γραφειο μεσα να ερθει. Λεω εχε χαρη που ειναι ο πιο φτηνος :lol:

Και γω παω πολλες φορες ξημερωματα, κοιμαται μεσα στο γραφειο… παω τον ξυπναω... Τι να πεις ομως? Σε εχει αποστομωσει με την ποιοτητα υγραεριου και την τιμη που πουλαει! Αφου κανενας με σωστο ελληνικο προσωπικο δεν μπορει να τον ανταγωνιστει. Και μη μου πειτε οτι οι τιμες του ειναι φτηνες λογο του πακιστανικου προσωπικου.
Στη προκειμενη περιπτωση μας ενδιαφερει σαν πελατες καθαρα η ποιοτητα του προιοντος και η τιμη, και οχι η ικανοτητα του υπαλληλου που θα κουμπωσει μια αντλια ή αν βαριεται ή αν με διπλοχαιρεταει.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 15 Αύγ, 2014 02:53

ρε παιδια εχω ενα παραπονο ! να μου πει καποιος αν εχεις παρομοια εμπειρια.
Στις αρχες που εβαζα απο φαωνος εβγαζα γυρω στα 400 - 410 χιλιομετρα με 35 - 36 λιτρα υγραεριο. Μετα για καποιο ανεξηγητο λογο επεσα μειον 40 - 50 χιλιομετρα ! Εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανεναν ; Γιατι θυμαμαι απο μια coral gas που εβαζα εδω ειχα βαλει 35 λιτρα + 6 συμπληρωμα και ειχα φτασει 420 - 430 χιλιομετρα και ακομα δεν μου ειχε σφυριξει το οργανακι, δηλαδη ειχε ακομα για μπολικα ! λεω να αρχισω παλι να δοκιμαζω πρατηρια. Για αρχη λεω να βαλω στο επομενο γεμισμα απο την coral gas εδω στο χαιδαρι που αποτι ειδα δεν ειναι ιδιωτη ειναι απο την εταιρια. Και μετα θελω να δοκιμασω και μια fgas που ειναι στην Θηβων 222. Εχει βαλει ποτε κανεις απο εκει ; ειναι καλος ; υπαρχουν αλλου fgas στην αθηνα ;
http://www.prins-fgas.eu/dealer/map-of-stations
αυτα που λεει εδω στο χαρτι fgas ειναι ;
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 15 Αύγ, 2014 16:59

Δεν εινσι σοβαρο εχει λίγο παραπάνω προπανιο για τους 36 βαθμούς και το καίει πιο γρήγορα συμβαινει και με το πρατηριο στα καλυβια με πετρογκαζ και στη. Βουλιαγμενης ., δεν εχει προσαρμοστεί η πετρογκαζ ακόμα να μειώσει λίγο ακόμα το προπανιο .,
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Παρ 15 Αύγ, 2014 17:36

αμα ειναι θα δοκιμασω παλι την coral εδω και απο χειμωνα παλι φαωνος :D

Qgas, μιλησα με ενα γνωστο μου και μου ειπε ακριβως το ιδιο. Απο περσυ αυτο που εφαρμοζει μου ειπε ειναι να βαζει το χειμωνα απο φαωνος και το καλοκαιρι βαζει απο coral γιατι ειχε θεματα με τη φαωνος το καλοκαιρι (υψηλοτερη καταναλωση) ισχυει αυτο γενικα ; η coral γενικα εχει καλο υγραεριο ; οπως σου ειπα και πριν εχω την εντυπωση οτι απο την coral μου εβγαζε παραπανω χιλιομετρα αλλα δεν ειμαι ακομα σιγουρος πρεπει να το δω στην πραξη.. απλα περιμενω να αδειασει εντελως η δεξαμενη για να βαλω απο coral
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό panosad » Παρ 12 Σεπ, 2014 14:01

έβαλα και εγώ σε αυτό το πρατήριο και όντως παρατήρησα μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα (suzuki grand vitara '03 2.0 landi lsi one) και μου έχει βγάλει τα ίδια χλμ με coral gas...σίγουρα ικανοποιημένος
panosad

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 12 Σεπ, 2014 14:58

Το πρατηριο γενικα ειναι καθαρο. Οτι μικροπροβληματα προκυπτουν περιστασιακα ειναι καθαρα θεμα παρτιδας υγραεριου της εταιριας που τον προμηθευει (petrogas). Και ναι εχω συναντησει και γω αυτες τις περιπτωσεις στα 4 χρονια που βαζω απο κει. Επισης τα φιλτρα του υγραεριου μου βγαινουν οπως οταν μπηκαν καινουρια, καθαρα.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό Aerios » Παρ 12 Σεπ, 2014 15:12

Με πετρογκαζ είμαι στα στα 8,8 λ/100 με coral 9,4 λ/100 Μπορεί να είναι και θέμα πρατηρίου δεν ξέρω. Θα το τσεκάρω σε κανα δυό γεμίσματα και θα ξαναγράψω.
Aerios

Δημοσιευσεις: 16

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες