Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό gkal » Πέμ 14 Αύγ, 2014 22:10

Στην Ιστιαία Ευβοίας στη Revoil 0.959
KIA RIO - Prins Silverline 2.0
Hyundai Matrix - Europgas Basico 24
gkal

Δημοσιευσεις: 122

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Παρ 15 Αύγ, 2014 02:05

valsam έγραψε:
FiKiFiKi έγραψε:Έβαλε αέριο ή ελιν στο δρόμο για Χαλκιδική μετά το κόσμος στα δεξιά. Καρτελοτιμη παρόλο που στα άλλα καύσιμα έχει καλές τιμές και στην περιοχή υπάρχουν πλέον αρκετά βενζινάδικα με υγραέριο

Το ειπαμε χιλιες φορες δεν υπαρχει άλλη τιμη παρα μια στην Θεσ/νικη,ακομη και το γνωστο πρατηριο που ειχε άλλη τιμη στην πινακιδα(οσο ολοι οι αλλοι δηλ.!) και ειχε 2 λεπτα διαφορα στην αντλια το αλλαξα και αυτος και εχει ακριβος οσο και οι αλλοι,δεν παρεκτρέπετε κανεις πια από την ντιρεκτιβα,ο μονος τροπος για να βρεις άλλη τιμη είναι από Avin με καρτα Πειραιως -5% δηλ. αντι για 90.3 85,5 λεπτα το λιτρο,εγω μονο από εκει βαζω και ας τα καιω στο πανε-ελα μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι να δεις θα την ακουγαν η όχι οι καρτελαδες?

Ξέρεις αν παίζει η προπληρωμενη της Πειραιώς σε αυτήν την προσφορά;
Σωπα ο -2 το σταμάτησε; τον μπουλο και αυτός!!! Έκανα παραπάνω χιλιόμετρα για το γαμώτο του -2 και για να πλύνω το αυτοκίνητο. Ακριβό σπορ το υγραέριο στη Θεσσαλονίκη τελικά!!!
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 15 Αύγ, 2014 10:48

FiKiFiKi έγραψε:
valsam έγραψε:
FiKiFiKi έγραψε:Έβαλε αέριο ή ελιν στο δρόμο για Χαλκιδική μετά το κόσμος στα δεξιά. Καρτελοτιμη παρόλο που στα άλλα καύσιμα έχει καλές τιμές και στην περιοχή υπάρχουν πλέον αρκετά βενζινάδικα με υγραέριο

Το ειπαμε χιλιες φορες δεν υπαρχει άλλη τιμη παρα μια στην Θεσ/νικη,ακομη και το γνωστο πρατηριο που ειχε άλλη τιμη στην πινακιδα(οσο ολοι οι αλλοι δηλ.!) και ειχε 2 λεπτα διαφορα στην αντλια το αλλαξα και αυτος και εχει ακριβος οσο και οι αλλοι,δεν παρεκτρέπετε κανεις πια από την ντιρεκτιβα,ο μονος τροπος για να βρεις άλλη τιμη είναι από Avin με καρτα Πειραιως -5% δηλ. αντι για 90.3 85,5 λεπτα το λιτρο,εγω μονο από εκει βαζω και ας τα καιω στο πανε-ελα μακαρι να το εκαναν περισσοτεροι να δεις θα την ακουγαν η όχι οι καρτελαδες?

Ξέρεις αν παίζει η προπληρωμενη της Πειραιώς σε αυτήν την προσφορά;
Σωπα ο -2 το σταμάτησε; τον μπουλο και αυτός!!! Έκανα παραπάνω χιλιόμετρα για το γαμώτο του -2 και για να πλύνω το αυτοκίνητο. Ακριβό σπορ το υγραέριο στη Θεσσαλονίκη τελικά!!!

Για προπληρωμενη δεν ξερω φιλαρακι,ειδες ο -2 λεπτα που βρίσκετε στο γ@μιδι μοντα?
Μαλον τον πηραν πρεφα τα μεγαλα κεφαλια του καρτελ ότι παρεκτρεπονταν από την κοινη ντιρεκτιβα και τον εβαλαν στην θεση του,δεν υπαρχει άλλη λογικη εξηγηση με αυτό το εχω πανω στον κλεντρικο δρομο πινακιδα με 91 λεπτα εχω και τεραστια πινακιδα που παλι φαινετε από τον κεντρικο και στην αντλια εχω 89 λεπτα!
Το είμαι πιο φθηνος από τους αλλους θα επρεπε να το διαφημιζεις και να φαινετε,το είμαι πιο φθηνος από τους αλλους και να το κρυβω δεν εχει καμια λογικη εξηγηση περα από την θεωρεια περι παρεκτροπης από κοινη τιμολογιακη γραμη !
Του τα'πα μια χαρα,παγωτο εμεινε με το που του ειπα ότι βαζω με 85,5 από avin,παγωτο εμεινε και όταν του ειπα αφου δεν εχει η avin εσυ μας εκοψες το διλεπτο τοτε παω Shell για το μειον 3%!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Παρ 15 Αύγ, 2014 11:28

gkal έγραψε:Στη Valin στη Καστέλλα Ψαχνά 0.845

0.825 πλεον.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό anastos » Κυρ 17 Αύγ, 2014 15:01

Χθες έβαλα στην Καρδίτσα με 0.79. Αναρωτιέμαι εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιος φορέας να κάνει κάποιο έλεγχο σε αυτό που συμβαίνει;
anastos

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Κυρ 17 Αύγ, 2014 15:34

Οχι, δεν υπαρχει τιποτα.
gkazakias

Δημοσίευσηαπό vpentza » Δευτ 18 Αύγ, 2014 13:08

Πέρασα από Αλβανία το ΣΚ.........το autogas στα 0,52 λεπτά του ευρώ....δεν δοκίμασα όμως, είμουν με αποκλειστικά βενζινοκίνητο όχημα
vpentza

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό kostis » Δευτ 18 Αύγ, 2014 21:11

Πίσω απο τα ΚΤΕΛ Κηφισού έβαλα πρίν λίγο με 0,799.Στο βενζινάδικο που είναι ακριβώς πρίν τα ΚΤΕΛ,επί της Λεωφόρου έχει 0.825.
kostis

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τρί 19 Αύγ, 2014 01:40

Παιδια ενα πρατηριο που ειναι πανω στη λεωφορο αθηνων διπλα στη φαωνος trigon gas νομιζω ; εχει βαλει ποτε κανεις απο εκει ; ειναι καλος ;
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 19 Αύγ, 2014 08:26

Η trigon ειναι 2η εταιρια, δεν της εχω καμια εμπιστοσυνη για τη συσταση του μιγματος. Και πανακριβη. Αν εβαζα καπου αλλου στη περιοχη(αν εξαιρεσεις τη Φαωνος) θα εβαζα στη Καβαλας στο κοραλ το εταιρικο, πουθενα αλλου.
gkazakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες