Σήμερα άκουσα ότι μετά τον φόρο που θα επιβάλλει η κυβέρνηση θα φτάσει στα 1,27/λιτρο.
Ξέρει κανείς τίποτα?
wood6475 έγραψε:Σήμερα άκουσα ότι μετά τον φόρο που θα επιβάλλει η κυβέρνηση θα φτάσει στα 1,27/λιτρο.
Ξέρει κανείς τίποτα?
wood6475 έγραψε:Σήμερα άκουσα ότι μετά τον φόρο που θα επιβάλλει η κυβέρνηση θα φτάσει στα 1,27/λιτρο.
Ξέρει κανείς τίποτα?
yiannis64 έγραψε:Τελικα θα μπερδευτουμε τελειως.
Τι λετε ? να περιμενω να δω τι θα γινει με την τιμη ? Η να προχωρησω σε τοποθετηση.
Παντως , οπως εχω πει μενω Ραφηνα , και στην ευρυτερη περιοχη μου , η βενζινη ειχε , μεχρι πριν μια εβδομαδα , 1.7 και το υγραεριο , στο πρατηριο το πιο κοντινο μου , 0,8 , το οποιο σημαινει οτι υπηρχε μια διαφορα 0.9 λεπτων.
Τωρα τις τελευταιες 2 , 3 ημερες η βενζινη εχει πεσει , στο 1,6 , αλλα το υγραεριο εχει μεινει 0.,8 . που σημαινει οτι μικραινει η ψαλιδα.
Και το θεμα αυτο ειναι.Να μην μικρινει η ψαλιδα , και δεν αξιζει τον κοπο να κανω την τοποθετηση.
Μιλαμε την παγωσα την τοποθετηση στο τσακ!
Παρασκευη 27/5 ηταν να κλεισω ραντεβου με παραλαβη την επομενη , δηλαδη σημερα.
Τωρα περιμενω να δω τι θα γινει , αλλα καιω δυστυχως ακομη βενζινη και την τσεπη μου.

kamp1969 έγραψε:yiannis64 έγραψε:Τελικα θα μπερδευτουμε τελειως.
Τι λετε ? να περιμενω να δω τι θα γινει με την τιμη ? Η να προχωρησω σε τοποθετηση.
Παντως , οπως εχω πει μενω Ραφηνα , και στην ευρυτερη περιοχη μου , η βενζινη ειχε , μεχρι πριν μια εβδομαδα , 1.7 και το υγραεριο , στο πρατηριο το πιο κοντινο μου , 0,8 , το οποιο σημαινει οτι υπηρχε μια διαφορα 0.9 λεπτων.
Τωρα τις τελευταιες 2 , 3 ημερες η βενζινη εχει πεσει , στο 1,6 , αλλα το υγραεριο εχει μεινει 0.,8 . που σημαινει οτι μικραινει η ψαλιδα.
Και το θεμα αυτο ειναι.Να μην μικρινει η ψαλιδα , και δεν αξιζει τον κοπο να κανω την τοποθετηση.
Μιλαμε την παγωσα την τοποθετηση στο τσακ!
Παρασκευη 27/5 ηταν να κλεισω ραντεβου με παραλαβη την επομενη , δηλαδη σημερα.
Τωρα περιμενω να δω τι θα γινει , αλλα καιω δυστυχως ακομη βενζινη και την τσεπη μου.
[/quoteyiannis64 έγραψε:Εχετε δικιο βρε παιδια , απλα ειναι μια σοβαροτατη και σημαντικοτατη οικονομικη κινηση για μενα , και πρεπει να εξετασω τα παντα! ειδικα την τιμη του υγραεριου , που παρεπιπτοντως , στην περιοχη μου , εχει ακομη 0,8 το λιτρο , και η τιμη της αμολυβδης , επεσε κι αλλο , και εχει τωρα , 1.6 λιτρο , που σημαινει οτι εκλεισε κι αλλο η ψαλιδα , στα 0,8 λεπτα διαφορα.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 45 επισκέπτες
|
|
|