jonjon έγραψε:Δηλαδή περίπου 50000 χλμ αλλαγή για τα ανωτέρω μπουζί, είναι καλά;
τα 30000km λογικα τα εχεις σιγουρα, απο κει και περα το παρακολουθεις.
jonjon έγραψε:Δηλαδή περίπου 50000 χλμ αλλαγή για τα ανωτέρω μπουζί, είναι καλά;
gakost έγραψε:Sorry αλλά δεν ψήνομαι. Τόσα χρόνια μια χαρά δουλεύανε τα αυτοκίνητα με τα μαμά μπουζί, ξαφνικά θέλει άλλα ειδικά και αντικατάσταση σε κάθε γέμισμα υγραερίου.
Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι ακολουθώντας το πρόγραμμα του αυτοκινήτου (αν θυμάμαι καλά κάθε 45,000km) και χρησιμοποιόντας τα προτεινόμενα από τον κατασκευαστή με 4-5 € το ένα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βέβαια ο καθένας μπορεί να κάνει και να πιστεύει ότι θέλει. Δικά του είναι τα λεφτά
georged30 έγραψε:Και το δικο μου τριακιδα φοραει απο τη μανα του τα αλλαζω καθε 60000 χιλιομετραοπως προβλεπει ο κατασκευαστης και δεν εχω κανενα προβλημα με το υγραεριο
οποτε κατα την γνωμη μου αν το αμαξι λειτουργει κανονικα με τα δικα του μπουζι μην κανετε πειραματα.

georged30 έγραψε:georged30 έγραψε:Και το δικο μου τριακιδα φοραει απο τη μανα του τα αλλαζω καθε 60000 χιλιομετραοπως προβλεπει ο κατασκευαστης και δεν εχω κανενα προβλημα με το υγραεριο
οποτε κατα την γνωμη μου αν το αμαξι λειτουργει κανονικα με τα δικα του μπουζι μην κανετε πειραματα.
Και εδω ειναι μια φωτογραφια των μπoυζι απο το αυτοκινητο μου μετα απο 60.000 κμ με υγραεριο

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|