tasoshunter έγραψε:.....Τι μενει στον κοσμακη λοιπον? παιρνει το μεσαιο η μεγαλο βενζινοκινητο που εχει και με 500 εως 1000 ευρω το κανει αεριο και εγω δεν θα σου πω παραπανω αλλα 5-6 χρονακια βολευεται οικονομικα μεχρι να δει τι θα γινει.
Άρχισαν οι εκπτώσεις βλέπω .....Λες ακριβώς αυτό που έχω πει πολλάκις, και εξαιτίας αυτού έχω χλευαστεί..κτλ κτλ, από πολλούς, και από εσένα εδώ. Έλεγα Ότι : Βάζοντας κάποιος υγραέριο πληρώνει μια φορά για την εγκατάσταση στην αρχή, μέχρι να την κάνει απόσβεση θα έχουν περάσει ~2 χρόνια , ότι κέρδος αποκομίσει στα επόμενα 3~4 χρόνια θα το δώσει για τις βλάβες με αποτέλεσμα να έχει χάσει τον ύπνο του ,να σκέπτεται συνεχώς αν θα φτάσει στον προορισμό όταν πηγαίνει ταξίδι κτλ κτλ , και στην χειρότερη θα ψάχνει για αυτοκίνητο μετά την πενταετία, συμπέρασμα , ασύμφορη επιλογή και αρνητικό κέρδος.
Για ποιον λόγο λοιπόν να βάλει κάποιος υγραέριο ? για να τα ακουμπά στα ρεκτιφιέ , στους καπακαδες , αντλίες , καταλύτη βαλβίδες πιστόνια , γιατί? , για να κερδίζει ένα καφέ στα εκατό χιλιόμετρα? ....έλεγα
Θυμήσου τι έλεγες , για μια ζωή…. Πάει καλύτερα από την βενζίνη …. Κτλ κτλ , Ποιος αβαντζάρει λοιπόν? Δεν μπορεί να λέμε ότι συμφέρει η μετατροπή σε lpg για 5 χρόνια και μετά βλέπουμε ,
manoliss έγραψε:ντιζελακι αν επαιρνα αυτή την στιγμη αμαξι.....lpg αν ειχα μονο την επιλογή για βενζινα...και αν ειχα την δυνατοτητα εργοστασιακο lpg
Υ.Γ. δεν υπάρχουν εργοστασιακά υγραεριοκίνητα.