Σου προτείνω να αγοράσεις πολλαπλασιαστή μάρκας Beru. Είναι κοφυφαίας ποιότητας και πιθανότατα θα είναι φθηνότερος απο τον γνήσιο.
Ευχαριστώ
hlias έγραψε:μαζι σου ετσι πρεπει να ειναι αλλα αντε βρες το δικιο σου στην χωρα μας, σαν τρανο παραδειγα οι μπαταριες bosch 1 χρονο και σε επαγγελματικα οχηματα 6 μηνες.
jojo77 έγραψε:Πέρασαν δύο μήνες και 2.500 χλμ χωρίς να μπώ συνεργείο και είχα αρχίσει να ανησυχώ , μου περίσσευαν και λεφτά και δεν είχα τι να τα κάνω
Λαμπάκι μηχανής και η διάγνωση είναι : "Σπασμένος καταλύτης στο κάτω μέρος του. Δεν έχει λιώσιμο άρα δεν είναι θέμα θερμοκρασίας ή καυσίμου. Μάλλον από χτύπημα" .
Τι λέτε κι εσείς ; Κόρσα 10 ετών , 125 χιλιάδες χλμ , 32,500 με lpg
splitapsou έγραψε:Βάζω μπροστά το Corsa 1.2 D και μου κάνει ρετάρισμα στην βενζίνη και μόνο. Το πάω στο συνεργείο η διάγνωση είναι βουλωμένα μπεκ. Σε ενα ποτήρι νερού που τραβήξαμε λίγη βενζίνη είχε μέσα κάτι σαν λάσπη. Το αυτοκίνητο έχει κάνει 24000 χλμ με LPG και τηρώ πίστα το να βάζω 20€ κάθε μήνα για να ανανεώνεται η βενζίνη.
Παίζει να μαζεύτηκαν τόσα ιζήματα απλά και μόνο γιατί η βενζίνη μένει στο ντεπόζιτο; Ή ημπυν τυχερός και έβαλα απο "καλό" πρατήριο;
Ο δε μηχανικός μου ειπε πως θα πρέπει να έχω μόνο 5€ μέσα και να πηγαίνω με λαμπάκι. Όταν τον ρώτησα για την τρομπα αν κάνω κάτι τέτοιο μου εξήγησε αναλυτικά το πως λειτουργεί και πραγματικά μου κάνει λογικότερο το 5€ βενζίνη παρά το μισό με 1/4 που έκανα μέχρι τώρα.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες
|
|
|