Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 09 Σεπ, 2014 15:07

φιλε fokion kai nickst εγω λεω να μην ξανα ασχοληθειτε . Ειναι δεδομενο οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι βαλτοι.
Εδω ο αλλος μας ειπε να επιτεθουμε γενικα και οτι διαβαζουμε χρυση αυγη επειδη τολμησαμε να πουμε μην βαζετε σκοπια επειδη δεν ειναι φιλικος λαος και
στο κατω κατω φευγει το χρημα απο την χωρα μας. Εγω σε τετοια θεματα δεν θα συμμετεχω γιατι μου ερχεται αναγουλα με μερικα σχολια!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 09 Σεπ, 2014 16:01

tasoshunter έγραψε:φιλε fokion kai nickst εγω λεω να μην ξανα ασχοληθειτε . Ειναι δεδομενο οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι βαλτοι.
Εδω ο αλλος μας ειπε να επιτεθουμε γενικα και οτι διαβαζουμε χρυση αυγη επειδη τολμησαμε να πουμε μην βαζετε σκοπια επειδη δεν ειναι φιλικος λαος και
στο κατω κατω φευγει το χρημα απο την χωρα μας. Εγω σε τετοια θεματα δεν θα συμμετεχω γιατι μου ερχεται αναγουλα με μερικα σχολια!!!!

Τάσο , το είδες αυτό παραπάνω ????

""Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι μ@λακία θέλει. ( και ο νοών νοείτω )"" :mrgreen:

..και για να είμαστε μέσα στο θέμα.."γκούτ πρατήρια ρε αρκαντάσι στο σκόπια" !!!..βούρ βούρ.... :lol: :lol:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 09 Σεπ, 2014 17:11

Παρακαλω τους admin να μην σβησουν το παρακατω μου ποστ μιας και δεν θα βρισω ουτε θα ειρωνευτω κανεναν,μια παρακληση θα κανω μονο στον συμφορουμιτη tasoshunter αρα δεν υπαρχει λογος να μου το σβησετε!
Συμφορουμιτη tasoshunter βλεπω οτι τρεφεις πολυ ψηλα τα εθνικα σου αισθηματα και στα χερια σου πιστευω υπαρχει μια πολυ καλη λυση στο να σταματησει αυτη η μεγαλη ημερησια μεταναστευση για καυσιμα στις γειτονικες χωρες με τις δυσαριστες συνεπειες για την Ελληνικη τοπικη κοινωνια που οπως τονισες και εσυ ,φιλε tasoshunter πες λοιπον στον πρατηριουχο που σου κανει αυτην την "ειδικη τιμη" αν μπορει να την κανει για ακομη περισσοτερους συμφορουμιτες,ετσι δεν θα υπαρχει λογος να τραβιομαστε στα Σκοπια και στις Βουλγαριες για καυσιμα γιατι με τα εξοδα στο πανε-ελα θα συμφερει να βαζουμε απο εδω και οχι απο εκει !
Oλοι ευχαριστημενοι θα'ναι,και ο πρατηριουχος σου θα χεστει στο ταληρο και τα λεφτα θα μεινουν Ελλαδα και δεν θα κανουμε μαγκες τους γειτονες!
Aντε να σε δω το ποσο Ελληνας εισαι ρε φιλε ,απεδειξε μας οτι δεν κοιτας μονο την παρτη σου και οτι δεν στηριζεις το καρτελ?
Μια ερωτηση καντου του πρατηριουχου μονο,αν δηλ. του φερεις 20-30-40 ακομη αυτοκινητα απο μελη του φορουμ μπορει να τους κανει και αυτους αυτη την ειδικη τιμη και αν εχεις το θαρος γραψε και κατα λεξη το τι θα σου απαντησει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 09 Σεπ, 2014 17:35

Βρε παιδιά πως να το κάνουμε.
Κάποιος που από την αρχή είναι θετικός με το lpg θα είναι πάντα θετικός και θα κερδιζει χρήματα όπου και να βάλει
υγραέριο.Αλλού λιγότερα αλλού περισσότερα.Πάντα θα κερδίζει.

Κάποιος που από την αρχή είναι αρνητικός θα είναι πάντα αρνητικός.Απορώ για ποιό λόγο όμως μπήκε στο τρυπάκι
και έκανε τη μετατροπή.
Σίγουρα κάποιοι θα είναι και άτυχοι γιατί μπορεί να τους κάτσει κάποια βλάβη π.χ βαλβίδες.Πως να το κάνουμε.Αφού
πήραμε το ρίσκο και κάναμε τη μετατροπή όλα στο πρόγραμμα είναι.Ας είμαστε θετικοί και να ελπίζουμε ότι θα κάνουμε
πολλά- πολλά χιλιόμετρα χωρίς βλάβες και προβλήματα. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τρί 09 Σεπ, 2014 21:14

tasoshunter έγραψε:φιλε fokion kai nickst εγω λεω να μην ξανα ασχοληθειτε . Ειναι δεδομενο οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι βαλτοι.

εχεις γνωρισει κανα σκοπιανο προσωπικα και εχεις βγαλει αυτο το πορισμα, η τα διαβαζεις σε σελιδες επιπεδου οπως το defencenet?
αν φοβασαι τοσο πολυ οτι θα μας επιτεθουν και θα μας παρουν τα εδαφη,σου υπενθυμιζω οτι εχουμε στρατο.αν συνεχιζεις και φοβασαι μπορεις να φυγεις απο τη χωρα.
αν επισης φοβασαι οτι φευγει το χρημα εξω αντι να καθεται μεσα ,θα σε ρωτησω να κοιταξεις γυρω σου οταν εισαι μεσα στο σπιτι και να μου πεις ποσα προιοντα απο αυτα που εχεις ειναι φτιαγμενα 100% στην ελλαδα.
φανταζομαι εχεις και αυτοκινητο Made in greece.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 09 Σεπ, 2014 23:17

ntinaras έγραψε:

εχεις γνωρισει κανα σκοπιανο προσωπικα και εχεις βγαλει αυτο το πορισμα, η τα διαβαζεις σε σελιδες επιπεδου οπως το defencenet?
αν φοβασαι τοσο πολυ οτι θα μας επιτεθουν και θα μας παρουν τα εδαφη,σου υπενθυμιζω οτι εχουμε στρατο.αν συνεχιζεις και φοβασαι μπορεις να φυγεις απο τη χωρα.
αν επισης φοβασαι οτι φευγει το χρημα εξω αντι να καθεται μεσα ,θα σε ρωτησω να κοιταξεις γυρω σου οταν εισαι μεσα στο σπιτι και να μου πεις ποσα προιοντα απο αυτα που εχεις ειναι φτιαγμενα 100% στην ελλαδα.

εισαι ακυρος και ατοπος τωρα, οποιαδηποτε επιχειρηση στην Ελλαδα οτι και να πουλαει, οπου και αν κατασκευαζεται, πληρωνει τα δεοντα στο Ελληνικο κρατος (δηλαδη και σε εσενα) συν του οτι απασχολει ατομα Ελληνες ή μη που και αυτοι συνησφερουν σε αυτο το κρατος, αν το καταλαβεται αυτο.......................
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τετ 10 Σεπ, 2014 00:55

hlias έγραψε:
ntinaras έγραψε:

εισαι ακυρος και ατοπος τωρα, οποιαδηποτε επιχειρηση στην Ελλαδα οτι και να πουλαει, οπου και αν κατασκευαζεται, πληρωνει τα δεοντα στο Ελληνικο κρατος (δηλαδη και σε εσενα) συν του οτι απασχολει ατομα Ελληνες ή μη που και αυτοι συνησφερουν σε αυτο το κρατος, αν το καταλαβεται αυτο.......................

μαλιστα
εγω δηλαδη αν αγορασω ενα καινουριο αυτοκινητο που κανει 10.000 τα 5χιλιαρικα θα πανε στο κρατος σε φορους και στην εταιρια ως κερδος και τα αλλα 5 θα πανε εξω.
ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 10 Σεπ, 2014 01:24

αγορασε το τοτε απο εξω να μην παει τιποτα στο κρατος, ειδες ποσο δυσκολο ειναι?
θαρθει η ωρα που θα βαρατε το κεφαλι σας, μακαρι να μην ειναι τοτε αργα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 10 Σεπ, 2014 07:24

hlias έγραψε:αγορασε το τοτε απο εξω να μην παει τιποτα στο κρατος,

http://www.newsbeast.gr/financial/arthr ... voulgaria/

Στο 10,4% η ανεργία στη Βουλγαρία

Τον Αύγουστο καταγράφηκαν 342.503 άτομα χωρίς εργασία
Μείωση της ανεργίας για έβδομο συνεχόμενο μήνα καταγράφηκε στη Βουλγαρία, με το ποσοστό της να διαμορφώνεται σε 10,4% τον Αύγουστο, μειωμένο κατά 0,2% έναντι του Ιουλίου.

Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2013, το ποσοστό της ανεργίας σημείωσε πτώση 0,3%, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας Απασχόλησης της Βουλγαρίας.

Ο αριθμός των ανέργων στη Βουλγαρία μειώθηκε κατά 58.730 άτομα την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014. Τον Αύγουστο του 2014, τα γραφεία απασχόλησης σε όλη τη χώρα κατέγραψαν, συνολικά, 342.503 ανέργους.

Ο συνολικός αριθμός των ανέργων, τον Αύγουστο του 2014, ήταν μικρότερος κατά 4.746 άτομα σε σχέση με τον Ιούλιο του ίδιου έτους και μειωμένος κατά 8.935 άτομα, σε σχέση με τον Αύγουστο του 2013.
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 10 Σεπ, 2014 10:39

Αμα παω στα Σκοπια και στην Βουλγαρια και αγορασω π.χ ντοματες ναι κανω κακο στον Ελληνα παραγωγο,στον Ελληνα εργατη που τις μαζευει,στο Ελληνα μαναβη που τις πουλαει ,στον Ελληνα που εχει και νοικιαζει το καταστημα στον μαναβη και συνεχιζετε αυτη η αλυσιδα και στην τελικη στηνιδια την Ελλαδα,ναι δεν ειμαστε χαζοι το καταλαβαινουμε αυτο ολοι μας πιστευω.
Αμα παω και γεμισω υγραεριο(που αυτο ειναι το θεμα μας)κανω κακο στο λαμογιο τον καρτελακια και αυτος ειναι ο μοναδικος μου σκοπος ,και ναι συμφωνω επισης οτι και εδω υπαρχει αλυσιδα που επειρεαζεται απο την επιλογη μου να παω να τα δοσω τα λεφτα στον Σκοπιανο η τον Βουλγαρο,το κακο ομως στον εργατη του πρατηριου σε αυτον που εχει και νοικιαζει το ακινητο στο κρατος που χανει εσοδα κ.τ.λ σε αυτη την περιπτωση δεν τους το κανω εγω ,τους το κανει το λαμογιο ο καρτελακιας που με τις παρανομες του μεθοδους μου στερει το δικαιωμα να βρω εστο και μερικα λεπτα διαφοροποιημενη τιμη υγραεριου ,ετσι μη δινοντας μου αλλη επιλογη με αναγκαζε να πηγαινω να βαζω Σκοπια και Βουλγαρια!
Και το κακο που κανει μαλιστα αυτο το λαμογιο ειναι διπλο,ποιος θα παει μεχρι τα Σκοπια απο Θεσσαλονικη η μεχρι την Βουλγαρια για να παρει ντοματες,πατατες,τυρι και ψωμι(αντε το πολυ κατι γεροντακια θα το εκαναν!)?
Ποσα να κερδισει δηλ. απο αυτα ,5-10-20 ευρω,ουτε τις βενζινες του δεν βγαζει(ουτε τις βενζινες με Βουλγαρικες τιμες ενοω!),αν παει ομως για να γεμισει 60 λιτρα βενζινη και 60 λιτρα υγραεριο το κερδος του μονο απ'τα καυσιμα ειναι κοντα στα 40 ευρω και επι της ευκαιριας θα παρει και τις ντοματες και τις πατατες και το ψωμι,αν δηλ. δεν ηταν τα καυσιμα στην μεση σιγα μην τραβιωταν ο αλλος για ψωμι,γαλα και τυρι!
Επι της ευκαιριας λοιπον σου λεει ο αλλος ας παρω και το τυρι και το ψωμι και το γαλα και τις πατατες και ντοματες!

Σημερα στα Σκοπια και στην Βουλγαρια η τιμη λιτρου εχει 57-62 λεπτα και στην Βεροια εχει 76 ,στα 60 λιτρα το κερδος ειναι δεν ειναι 10 ευρω αλλα θα καψεις παραπανω στο να πας και να"ρθεις(14-15 ευρω για το πανε-ελα!) αντε να πεις θα κερδισω και απο την βενζινη που θα γεμισω,μα γιατι να γεμισω βενζινη και να κινουμε με βενζινη αφου εχωσα λεφτα και εκανα μετατροπη το αυτοκινητο σε υγραεριο,αντε ομως ας την βαλουμε και την βενζινη,στα 60 λιτρα βενζινης και με τα μειον που μας εμεινα απο το πανε ελα το συνολικο κερδος σε συγκριση με τιμες Βεροιας ουτε 15 ευρω δεν ειναι και παλι μεσα ειμαστε απ'οτι αν κινουμασταν αποκλειστικα με Βεροιοτικο υγραεριο!
Αυτος και μονο αυτος το λαμογιο ο καρτελακιας ειναι υπεθηνος για ολες τις συνεπιες απο την επιλογη ορισμενων μας που παμε εξω και βαζουμε καυσιμα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες