Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Άδειασμα (εκφόρτιση) μπαταρίας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Άδειασμα (εκφόρτιση) μπαταρίας

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τετ 10 Σεπ, 2014 17:01

Εγω σαν τεχνικος εχω 2 πραγματα να σου πω. 1) το αμαξι σου και πλα τα megane εχουν προβλημα στην μοναδα καμπινας με αποτελεσμα να ανοιγει απο μονο του το ραδιο και να σβηνει μετα απο ωρες. Καλο θα ηταν να το δεις σε μια renault. Το δευτερο που αφορα το υγραεριο ειναι το που εχει παρει ανοιγμα διακοπτη ο εγκαταστατης σου. Αν το εχει παρει απο τα μπεκ καλο θα ηταν να το βαλεις στον πολλαπλασιαςτη. Δικια μου γνωμη οτι δεν φταιει το υγραεριο αλλα μπορεις να βγαζεις την ασφαλεια καθε βραδυ και να δεις αν θα συμβει κατι. Το ξερω ειναι κουραστικο αλλα μονο ετσι θα βρεις λυση

http://www.ecokinisi.gr
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Re: Άδειασμα (εκφόρτιση) μπαταρίας

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τετ 10 Σεπ, 2014 23:14

Δεν μπορεί να πάει σε ένα ηλεκτρολόγο και να του βάλει ένα ρελεδάκι με διακόπτη στο + του εγκεφάλου που παίρνει ρεύμα από την μπαταρία ?
Και από κει θα διαπιστώσει εαν υπάρχει πρόβλημα με το υγραέριο .
Βέβαια το πιο ανέξοδο είναι να βγάζει την ασφάλεια , αλλά άνοιξε κλείσε καπώ κάθε φορά το βαριέμαι και εγώ .
Ενώ με ένα διακόπτη από μέσα είναι πιο πρακτικό .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό rets » Τετ 10 Σεπ, 2014 23:35

Κατ'αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω την "ecokinisi" γιά τις υποδείξεις πάνω στο πρόβλημά μου και περαιτέρω να αναφέρω νέα δεδομένα που σίγουρα θα βοηθήσουν τους τεχνικούς (γιατί πιστεύω όσο περισσότερες λεπτομέρειες περι του προβλήματος προβάλλεις τόσο περισσότερο βοηθάς και όχι ένα απλο, "να δεν μου δουλεύει").
Προχθές είχε στηλώσει τα πόδια του και σε 6 ή 7 προσπάθειες αναβοσβυσήματος του κινητήρα τα Leds δεν έλεγαν να
σβήσουν αλλά και το ποιό παράδοξο ούτε αφαιρώντας την ασφάλεια από το συν (+) της μπαταρίας (εδώ δυστυχώς καλέ μου george7009 γιά άλλη μιά φορά η Renault με υγραέριο δεν υπακούει στους νόμους της φυσικής), οπότε σκέφθηκα να το αφήσω να κρυώσει πράγμα που έκανα, και ενώ τα Leds ήτανε αναμμένα μετά από περίπου μία ώρα με την πρώτη εκκίνηση του κινητήρα και σβύσημό του όλα σβύσανε κανονικά, αυτό με παραπέμπει ότι κάτι θερμαίνεται μέσα στον εγκέφαλο και όταν κρυώσει επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.
Συμπληρωματικά θα ήθελα να αναφέρω ότι το αμάξι κινήθηκε μόνο για 15 χιλιόμετρα.
rets

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό george7009 » Πέμ 11 Σεπ, 2014 00:23

rets έγραψε:Προχθές είχε στηλώσει τα πόδια του και σε 6 ή 7 προσπάθειες αναβοσβυσήματος του κινητήρα τα Leds δεν έλεγαν να
σβήσουν αλλά και το ποιό παράδοξο ούτε αφαιρώντας την ασφάλεια από το συν (+) της μπαταρίας (εδώ δυστυχώς καλέ μου george7009 γιά άλλη μιά φορά η Renault με υγραέριο δεν υπακούει στους νόμους της φυσικής), οπότε σκέφθηκα να το αφήσω να κρυώσει πράγμα που έκανα, και ενώ τα Leds ήτανε αναμμένα μετά από περίπου μία ώρα με την πρώτη εκκίνηση του κινητήρα και σβύσημό του όλα σβύσανε κανονικά, αυτό με παραπέμπει ότι κάτι θερμαίνεται μέσα στον εγκέφαλο και όταν κρυώσει επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα.

Φώναξε ένα παππά να σου διαβάσει το αυτοκίνητο ...

:D :D :D :D :D :D :D :D

Πέρα από την πλάκα , ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου .
Κάνε και μια βόλτα από ένα συνεργείο RENAULT μήπως βρουν τι κολλάει ανοικτό .
Τώρα για τον εγκέφαλο του αερίου , μπορείς να του αλλάξεις θέση ώστε να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ ?
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 50 επισκέπτες