Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 17 Σεπ, 2014 14:58

0.82 valsam πιο ακριβα αν θελεις να μαθεις
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Πέμ 18 Σεπ, 2014 00:03

αυτο με την εκπτωση που λετε στο πρατηριο αυτο τι ειναι ακριβως ??
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 00:41

tedd έγραψε:Οι τιμές ειναι οντως πραγματικες (0,842€) εβαλα σημερα σε αυτο στην Θερμαικου 70.. Επαθα σοκ!!!
Επιτελους αρχισε και εδω να λειτουργει ο ανταγωνισμος να δουμε αν θα αντεξουν γιατί σίγουρα θα αρχίσουν τις πιεσεις από τα αφεντικα του καρτελ.

Ρε valsam τελικά δεν παιζεσαι .. με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενος... δεν ειναι και λιγο 5 λεπτα κατω σε περιοχη που υπαρχει καρτελ, όπου αν τελικα υπαρξει πραγματικος αναταγωνισμος θα δουμε και χαμηλοτερες τιμες.
Ποια τιμη θεωρεις εσυ λογικη τελικα για να εισαι ικανοποιημένος και να μην τρέχεις στα Σκόπια; Λαβε υποψη οτι τιμη στα Σκοπια αναλογικα με τους μισθους που εχουν βγαίνει πιο ακριβη!

Αυτους που εριξαν την τιμη θα πρέπει να τους προτιμησουμε και ας κανουμε λιγα χιλιομετρα παραπανω και "φαμε" το κερδος, μονο ετσι αν δουν οι υπολοιποι γκαζαδες τις αντλιες να καθονται θα ριξουν τις τιμες... Και στην Αθηνα καπως ετσι ξεκινησε ανταγωνισμος και πλεον οι τιμες σε αρκετες περιοχες ειναι σε νορμαλ επιπεδα.

Valsam, υπαρχουν και τα ποδηλατα που δεν καινε καθολου και σου βγαινει τζάμπα!!!

Φιλε αστα αυτα για τα ποδηλατα και τα valsam τελικά δεν παιζεσαι .. με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενος για αλλον ,οχι σε εμενα τετοιες π@παριες ,γιατι ουτε θυμομουν ουτε ηξερα πιο πρατηριο ειναι αυτο που κανει και πως την κανει αυτην την εκπτωση,εγω ειδα τιμη 0,842 στο Ωραιοκαστρο και τιμη 0,749 στην Βεροια και οχι δεν ειμαι παλι ευχαριστημενος με το 0,842 απ' την στιγμη που η Βεροια με τα πολυ περισσοτερα μεταφορικα πουλα σχεδον 10 λεπτα πιο φθηνα το λιτρο!
Καυσε κι'ολας να δουμε αν θα το κρατησουν αυτο το 0,842 γιατι και στο παρελθον εχει τυχη κατι τετοιο και σε μια μερα "συμορφωθηκαν" οι αποσταστες!
Το 0.812 καλο ειναι απο το τιποτα δεν λεω αλλα για'μενα που μενω στην αλλη ακρη( και περα απο αυτην) της πολης το συγκεκριμενο πρατηριο απεχει 84 χιλιομετρα πανε-ελα ετσι οχι μονο δεν θα κερδισω τιποτα αλλα να βαλω και απο την τσεπη 6 ευρω για να παω και να γεμισω(ακομη και με τα -3 λεπτα στο λιτρο!),εσεις που μενετε δυτικα ενοειτε πως ειναι υποχρεωση σας να βαζετε απο τον πιο φθηνο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 00:47

tasoshunter έγραψε:0.82 valsam πιο ακριβα αν θελεις να μαθεις

0,82 ολον αυτον τον καιρο,8 λεπτα φθημοτερα απ'οτι βαζαμε ολοι οι υπολοιποι Θεσσσαλονικεις!
Τι εγινε τελικα τον εκανες την ερωτηση που λεγαμε τον πρατηριουχο που σου κανει αυτην την τιμη αν μπορει να την κανει και σε αλλους?
Αντε να σε δω?
Εσυ που εχεις τροπους και που μπορεις και συζητας ευγενικα μαζι τους (εσυ δεν ειπες οτι εγω τους εχω συνεχεια στα μπινελικια και στις φωνες γιάυτο δεν καταφερνω τιποτα!)αντε ρωτα ευγενικα και πολιτισμενα και πες μας τι θα σου απαντησει.
Μιας και εχεις απόσα διαβασα και τα πατριωτικα σου συναισθηματα πολυ ανεπτυγμενα χτυπα του και αυτουνου τα πατριωτικα του μπας και τσιμπησει ετσι,πεσ'του "να ξερεις ειναι αρκετοι μ@λακες που πανε μεχρι το Σκοπια και γεμιζουν,αμα τους κανεις και αυτους την τιμη που κανεις σε΄μενα θα ερχονται να βαζουν απο εσενα και θα μενουν και τα λεφτα στην Ελλαδα μας",διπλο καλο δηλ. και΄συ θα χεστεις στο ταληρι και τα λεφτα στον τοπο μας!
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 18 Σεπ, 2014 01:55

Η ερωτηση valsam εχει γινει οπως εγινε και σημερα και αλλη ερωτηση επειδη βρεθηκε πιο φθηνο πρατηριο. Η απαντηση ειναι οτι δεν μπορει δυστυχως να βαλει πιο φθηνα σε ολον τον κοσμο λογω καρτελ (μαλιστα μου ειπε θα εχει προβληματα με τους υπολοιπους ).
Δεν σου κρυβω οτι του ειπα για αυτον που σου λεω με το 0.812 και μου ειπε μακαρι να το κρατησει αν δεν τον υποχρεωσουν να το ανεβασει!!!
Αν καταφερει και το κρατησει θα κατεβασουν και αλλοι. Ετσι καπως ξεκινησε και στην Αθηνα.
Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι δεν θα καταφερει δυστυχως να το κρατησει θα του την πεσει το καρτελ μακαρι να βγω ψευτης γιατι αν το κρατησει θα ειναι η αρχη του τελους του καρτελ!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 02:42

tasoshunter έγραψε:Η ερωτηση valsam εχει γινει οπως εγινε και σημερα και αλλη ερωτηση επειδη βρεθηκε πιο φθηνο πρατηριο. Η απαντηση ειναι οτι δεν μπορει δυστυχως να βαλει πιο φθηνα σε ολον τον κοσμο λογω καρτελ (μαλιστα μου ειπε θα εχει προβληματα με τους υπολοιπους ).
Δεν σου κρυβω οτι του ειπα για αυτον που σου λεω με το 0.812 και μου ειπε μακαρι να το κρατησει αν δεν τον υποχρεωσουν να το ανεβασει!!!
Αν καταφερει και το κρατησει θα κατεβασουν και αλλοι. Ετσι καπως ξεκινησε και στην Αθηνα.
Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι δεν θα καταφερει δυστυχως να το κρατησει θα του την πεσει το καρτελ μακαρι να βγω ψευτης γιατι αν το κρατησει θα ειναι η αρχη του τελους του καρτελ!!!

Βαζω στην ακρη τα απειρα μαλωματα μεταξυ μας και σου λεω ενα μπραβο για την ερωτηση αλλα και που δημοσιευεις και την απαντηση που πηρες απο τον πρατηριουχο!
Αν και την ηξερα ηδη την απαντηση που θα σου εδινε (η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα οτι θα στην εδινε ποτε με ειλικρινια) και οχι τις μπουρδες που κατα καιρους μου εχουν πει απειροι πρατηριουχοι για να δικαιολογισουν τα αδικαιολογητα!
Ο δικος σου λοιπον μασαει απο το καρτελ ,τοτε τι ελπιδα δηλ. εχουμε αυτα τα 2-3 πρατηρια να μην μασησουν?
Καμια δυστηχος(το ειπα και πριν οτι και στο παρελθον εχει τυχει καποιοι παραστρατησουν απο την ντιρεκτιβα και ειχαν διαφορετικη τιμη ατα 2-3 σεντς απο τους αλλους για μια δυο μερες και μολις επεσε το δακτυλο ξανα γυρισαν στην "ιδια τιμη παντου"),και ο -2 λεπτα στην αντλια απ'οτι στην πινακιδα μασησε και το αλλαξε και τωρα πιαζει το παιχνιδι "ο σκυλος με την γατα" .δηλ. μια την κανει μια δεν την κανει αυτη την εκπτωση!

Και ειμαι εγω ο λαθος που παω Σκοπια και Βουλγαρια και γεμιζω δηλ.?

Μακαρι να μπορουσα να πηγαινα μια φορα την εβδομαδα και οχι μια φορα το διμηνο-τριμηνο να γεμιζα,μακαρι να χωρουσε το αυτοκινητο μου 300 λιτρα ρεζερβουαρ και να μην τους ξαναδινα αυτους τους Ελληνες κοπρους σεντς τσακιστο!

(Ηλια την διαβασες την απαντηση που πηρε ο tasoshunter απο τον πρατηριουχο,τωρα τι εχεις να μας πεις για τα φιλαρακια σου που τοσες φορες εχεις υπερασπισει ?)
valsam

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 18 Σεπ, 2014 08:44

valsam δεν εχω διαφωνησει ποτε στην υπαρξη καρτελ ειδικα στην θεσσαλονικη ειναι προφανες !!! Μακαρι να σπασει καποτε αυτο το καρτελ ποιος δεν το θελει? Τωρα για τον Ηλια δεν μπορω να εχω γνωμη αλλα δεν νομιζω ρε φιλε να ειναι υπερ του καρτελ και να το υποστηριζει !!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 18 Σεπ, 2014 08:50

το θεμα ειναι valsam οτι εσυ ερχεσε στα λογια μου, οτι την ευθυνη για το κερτελ δεν την εχουν οι πρατηριουχοι αλλα ειναι απο ψηλοτερα, αλλα νομιζω οτι ακομα δεν το εχεις καταλαβει αυτο.
σε αλλο ενα θεμα που πρεπει να δωσεις μεγαλη βαση ειναι οτι ο τσαμπουκας και ο ψευτομαγκας ποτε μα ποτε δεν κερδιζει, αντιθετα αυτος που παει με τη λογικη και την ευγενεια μπορει να κερδισει πολλα, σταματα λοιπον να κραζεις υπαλληλους των 500 ή 600 ευρω γιατι αυτοι το μεροκαματο τους πανε να βγαλουν και ειναι αδικο για αυτους να δεχονται συμπεριφορες σαν την δικη σου, εκτος και αν εχεις αλλα προβληματα και νομιζεις οτι κανοντας την ζωη δυσκολη αυτου ή αυτης της καημενης που παει για 20 ευρω μεροκαματο εχεις κερδισει κατι ή εγινες καποιος.
καλημερα και αυτα απο μενα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 18 Σεπ, 2014 11:54

Χθες ειχαν τρια πρατηρια στην Θεσ/νικη τιμη 0,842, σημερα εγιναν 6 τα πρατηρια με αυτη την τιμη ναι αλλα και στην Βεροια επεσε και εκει ακομη περισσοτερο και εχει φτασει αισιως σήμερα στα 0,729, δηλ. παλι η διαφορα στην γνωστη καρτελιστικη διαφορα των 12 λεπτων Θεσ/νικης απο τις φθηνες επαρχιακες πολεις!
Μαλον απλα ορισμενοι δεν ανοιξαν τα email τους και δεν ελαβαν την ντιρεκτιβα για μειωση της τιμης,μπορει και να την διαβασαν αλλα να κανουν τα κοροιδα για μια δυο μερες και να πουλανε ακομη με 0,90,τους χαλαει νομιζετε?
Αφου τα ειπαμε,αχορταγοι ειναι!
Ειπαμε προς τα κατω πολυ δυσκολα παει ,προς τα επανω μια χαρα ξερουν και την ανεβαζουν,και μετα απο παρα πολλους μηνες μηνες εχει γινει το 0,842-0,849 η νεα τιμη καρτελ, εδω ειστε και να με θυμηθειτε ελαχιστες μερες θα κρατησει(μιας και ηδη ανεβαινει η τιμη διυλιστηριου),μας δουλευουν ψιλο γαζι για αλλη μια φορα οπως παντα!
valsam

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Πέμ 18 Σεπ, 2014 12:10

0,729 στη Βέροια σήμερα, δεν έχω δει ποτέ τόσο χαμηλή τιμή, πως τα καταφέρνουν εκεί; Και το μίγμα μια χαρά μου φαίνεται στο συγκεκριμένο πρατήριο έχω γεμίσει 3 φορές (λόγω τιμής, εννοείται δε προτίμησα ΚΑΝΕΝΑ στη Θεσσαλονίκη και ας ήταν ο προορισμός μου εκεί). Ούτε 80χλμ μακρυά οι τιμές είναι στο 84+, +11 λεπτά παραπάνω το ελάχιστο. Ηλία το καρτέλ είναι κυρίως των πρατηριούχων, μόνο με βάση αυτό που απάντησε στον tasoshunter, καταλαβαίνεις ότι είναι γραμμή των LPGδικων να κρατάνε ψηλά τις τιμές για να μην έχουν διαρροές στους φθηνότερους και χαλάσει η χρυσή κότα, άσχετα αν δε καταλαβαίνουν ότι έχουν μεγαλύτερες διαρροές από αυτούς που πάνε Σκόπια να γεμίσουν. Καταλαβαίνω τον valsam απόλυτα και έχει δίκιο, τα ίδια έχουμε στη Πάτρα και τη Ξάνθη.
Με τα χίλια να στηρίξουμε τοπικές επιχειρήσεις αλλά όχι να τους χρυσοπληρώνουμε κιόλας και να μας κοροϊδεύουν στη μάπα "κορόϊδο εγώ σε γδύνω και δε μπορείς να κάνεις τίποτα, γέμιζέ μου τις τσέπες". Αυτό γίνεται δυστυχως σε αυτές τις πόλεις.
Corsa D 1.4 07' NIGS πνεύμονας/Zanardi B4 OBD/tunap. 72K km/64m -> 0.0252€/km καθ. κέρδος
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 60 επισκέπτες